Foto bij 57.

Ik heb een beetje slecht nieuws. Mijn colleges beginnen vanaf morgen weer, en daarnaast heb ik rijlessen op maandag en vrijdag, en moet ik werken op zaterdag. In de praktijk komt dat erop neer dat ik nauwelijks meer tijd over heb om te schrijven. Jullie hebben waarschijnlijk ook wel gemerkt dat ik niet zo heel regelmatig meer gepost heb in de afgelopen weken: ik had introductie van mijn studie.
I hope you bear with me, en dat ik nog een beetje regelmatig kan blijven posten, maar reken niet meer op een hoofdstuk per dag, dat gaat sowieso niet lukken. Sorry.

That moment when saying “you’re beautiful” doesn’t cut it for him

Zayn keek van het computerscherm naar mij, en probeerde mijn uitdrukking te lezen. Ik keek recht in zijn ogen met een uitgestreken gezicht. “Did you see it?” vroeg hij, en hij keek me met samengeknepen ogen aan. “Did I see what?” vroeg ik schijnheilig. Een klein glimlachje speelde om mijn lippen.

“It’s you, isn’t it?” vroeg hij grijnzend.

“When did you find out?” vroeg ik nieuwsgierig.

“So it is!” riep Zayn triomfantelijk, en hij begon te lachen. Zuur keek ik hem aan. Dat ging veel te makkelijk voor hem. Ik prikte hem in zijn zij en hij sprong omhoog. “Don’t! do that…” riep hij geschrokken. Ergens in mijn achterhoofd registreerde ik dat hij niet tegen kietelen kon, maar negeerde het op dat moment.

“When did you find out?” vroeg ik nog eens.

“I’ve been creeping on your profile for quite a while, actually. I was just never sure, but when you tweeted that this morning, I knew,” antwoordde Zayn. Hij wees naar het beeldscherm om mijn tweet aan te duiden. “Why didn’t you say anything?” vroeg ik verbaasd.

“Because. You were so passionate about me not knowing about your twitter, I thought it better to keep it to myself. And like I told you, I wasn’t sure if it was really you.”

“You’re a sneaky little…” Maar toen hield ik op. Hij was gewoon smiechtig. Dat was het wel. “It’s nothing personal, Zayn, Eleanor and Danielle kinda creeped me out the other week. They showed me their Twitters, and I really didn’t want that. I might say I have thick skin and everything, but words hurt. And haters, and some fans even, say really hurtful things to them sometimes. And I guess, I sort of didn’t want you to follow me, because it’s not that hard to figure out it’s my Twitter as soon as you start following me,” legde ik uit. Zodra ik het echter hard op zei, klonk het een stuk minder logisch. Ik voegde er dan ook wat haastig aan toe: “If you know what I mean.”

Mijn benen lagen nog steeds op zijn schoot, en hij wreef haast troostend met zijn handen over mijn benen. Hij zei niets, terwijl ik aan zijn lippen hing voor zijn antwoord. “Come here,” zei hij uiteindelijk, en hij wenkte dat ik in zijn omhelzing moest gaan zitten.

“I love you very, very much, you know that?” vroeg hij, zijn lippen lagen op mijn haar en zijn warme adem kriebelde mijn hoofdhuid en bezorgde me kippenvel over mijn hele lichaam. Ik glimlachte tevreden. “I’ll protect you, and defend you and be by your side for as long as you want me there,” ging hij verder. Ik krulde mezelf wat verder onder zijn arm, en tekende figuurtjes op de rug van zijn hand die op mijn buik lag. Een warme zonnestraal streelde onze handen. “And if you know that, their words will be just words.”

“You followed me, didn’t you?” vroeg ik opeens lachend. Ik verstoorde totaal het moment, maar het lag er zo dik bovenop dat het niet anders kon.

“I kinda did, yeah…” Speels sloeg ik hem op zijn been, en hij begroef zijn gezicht in mijn haar. “You smell nice,” mompelde hij, geheel off-topic. Een beangstigend gevoel bekroop me langzaam, en vanaf mijn tenen tot mijn kruin begon ik te kriebelen. Zayn had me waarschijnlijk al gevolgd sinds ik getweet had, dus de schade was al aangericht. Het terugdraaien had dus geen zin. Vliegensvlug besloot ik tot een tijdelijke oplossing: doen alsof ik Twitter toch niet kende.

Ik schrok me kapot van Zayns vingers tussen mijn wenkbrauwen, hij wreef de rimpel, die zich daar had gevormd, zachtjes glad. “Bloody hell, Zayn,” zuchtte ik geschrokken, mijn hart ging in mijn borst te keer en ik voelde hoe mijn wangen knalrood werden. “Don’t ever do that again!”

“Don’t worry,” zei hij. Hij negeerde mijn opmerking, en trok me nog dichter tegen zich aan. Ik besloot er verder maar niet op in te gaan, en bande Twitter uit mijn gedachten.

“So, what are we going to do today?” veranderde ik tactisch het onderwerp.

“Dinner together, movie with the lads?” stelde Zayn voor. “What happened to breakfast and a kiss?” vroeg ik plagend.

“My alarmclock doesn’t want us to be together, that’s what,” antwoordde Zayn doodserieus. “But is that okay? The lads wanted to come to dinner, too. I said no, and that I’d ask.”

“I’d rather go with just you. It’s been a week since I’ve seen them. Lou and Li, at least, should get that. We’ll see them tonight anyway. Shall I call them?” Ik rustte met mijn hoofd tegen Zayns schouders en keek omhoog. Hij hing met zijn hoofd half boven het mijne, maar om de een of andere reden werd ik er toch duizelig. Ik worstelde mezelf omhoog, haalde mijn hand door mijn haar en keek Zayn afwachtend aan.

‘No, I’ll call.”

“Great. I’ll go get changed,” antwoordde ik. Ik zat nog in mijn half vergane spijkerbroek en hempje. Comfortabel, dat wel. Niet zo charmant. “I did some shopping yesterday! You’re totally going to adore it, I just know,” zei ik. Ik was van de bank opgestaan en liep half dansend naar de slaapkamer. Overdreven sexy wierp ik Zayn een knipoog toe, hij ving hem halflachend en geheel starend op.

Ik viste mijn kleding uit mijn tas, en liep naar de badkamer. Neuriënd friste ik mezelf wat op, en kleede ik me om. De make-up die nog op mijn gezicht zat haalde ik eraf. Vanuit de woonkamer hoorde ik hoe Zayn aan het bellen was. Onwillekeurig begon ik te glimlachen. Alleen al de gedachte aan hem, of het idee dat hij in de kamer naast mij was, was genoeg om me door het dolle heen te jagen.

Net op het moment dat ik nieuwe mascara aan wilde brengen, riep Zayn vanuit de woonkamer dat de taxi er over een half uur was en dat hij al reserveringen had gemaakt. Ik begon wat vlotter door te werken en twintig minuten later stapte ik de badkamer weer uit, borg ik mijn spullen op en stopte mijn belangrijkste gadgets in mijn tasje. Ik was nog bezig met het verstellen van de gespen op mijn tasje, terwijl ik de woonkamer inliep.

“I’m all done, what about –” Ik stopte halverwege mijn zin, omdat Zayn me aanstaarde. Het was precies de reactie die ik verwacht had, het was namelijk de bedoeling van mijn outfit. “See something you like?” vroeg ik geamuseerd, en ik leunde tegen de deurpost.

“You look…” begon hij, maar hij wapperde met zijn handen om aan te geven dat hij niet wist wat hij moest zeggen.

“Cute, hot, fit, mesmerizing, mouth-dropping?” stelde ik voor. Ik had mijn armen over elkaar geslagen en ik liep langzaam naar hem toe. Een stap voor ieder woord.

“All that, and gorgeous, stunning, beautiful, charming, ravishing, marvellous, sexy, exquisite, magnificient, radiant, perfect,” maakte hij mijn opsomming af. Overdrijven was ook een vak. Ik bloosde als een malloot en voelde al het bloed in mijn lichaam naar mijn wangen stromen. Verlegen keek ik naar de vloer. Hij had me inmiddels weer in zijn armen gesloten en ik keek naar hem op.

“Taxi’s here,” antwoordde ik doodleuk. Zayn schoot in de lach. “Let’s go then, beautiful.”

Reacties (8)

 • GossipGirl21

  Mooi hoor geschreven

  2 jaar geleden
 • Coleta

  Hahaha helemaal met ZeroGravity eens met dat follow stukje dat was echt droog ik zat hier keihard te lachen terwijl ik midden in de woonkamer met visite ben maargoed ;P
  Heel snel verder want het is echt een geweldig verhaal <3

  7 jaar geleden
 • LauraLiam

  super mooi

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  Leuk stukje,
  Doe maar rustig aan, Ik wacht wel op een hoofdstukje,
  xx(flower)

  ps, Pleas don't stop.
  Becaus i Love this story.xD

  7 jaar geleden
 • Ravennn

  Hahaha ik wil hem ook hebben:X

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here