Mila Benson

Met mijn nieuwe birkin bag over mijn schouder, en mijn iPhone in mijn linker hand loop ik het schoolplein over. Direct worden verschillende blikken mijn kant op geworpen.
'Mila, heb je even?'. Verbaasd draai ik me naar rechts waar Thomas en twee van zijn vrienden tegen een bankje aanstaan. 'Ik heb wel even tijd', glimlach ik nerveus naar hem en ga dichterbij ze staan.
'Ik hoop dat je vrijdag ook komt?'. Zijn armen zijn voor zijn borst geslagen, terwijl zijn vrienden rustig een sigaret roken. 'Ja, samen met Jill, Kate en-'. 'Ik wilde er gewoon zeker van zijn dat jij komt'. Gelijk voel ik mijn wangen branden. Direct werp ik een blik naar mijn schoenen. 'Ja, ja ik kom', antwoord ik gauw en glimlach naar hem.
Gelijk word mijn zin vervolgd door de bel die weerklinkt over het schoolplein. 'Je hebt nu geschiedenis toch?'. Ik knik en steek mijn telefoon weg in mijn tas. 'Zou ik je naar je lokaal mogen brengen?'.
Sinds wanneer had Thomas, of nee beter gezegd míjn thomas, interesse om mij naar school te brengen? 'Jij altijd'.
Hij lacht en legt zijn arm over mijn schouder heen. Samen lopen we naar binnen. Daar zie ik direct Jill naar me toe komen. Maar zodra ze ziet dat ik met Thomas loop, draait ze zich om, en begint hard bij ons weg te lopen.
Zachtjes lach ik en kijk naar Thomas. 'Waar heb je zelf les?'. Hij kijkt me aan, en kijkt vervolgens weer voor zich uit. 'Ik geloof wiskunde, maar ik heb niet zoveel zin'. 'Begrijpelijk, mevrouw Conner?'. Hij lacht en knikt. 'Zelfde'.
Als we aankomen bij mijn lokaal laat hij zijn arm van mijn schouders afglijden, en kijkt me lief aan. 'Ik zie je vanmiddag wel in de pauze'. Gauw knik ik, en loop het lokaal in. 'Oh mijn god, Mila, weet jij wie er net naast je liep?! HET WAS THOMAS!'. Ik lach en knik enthousiast.
'En hij wilde er zeker van zijn dat ik vrijdag ook kom'. Met grote ogen kijkt ze me aan. 'Dan moet je wel heen gaan, ongeacht of die Jason komt of niet'.
Net als ik wil vertellen over gisteren, toen hij voor het eerst in het restaurant kwam werken, tikt de leraar hard met zijn liniaal tegen het bord aan. 'Zitten graag, iedereen'. Braaf neem ik plaats, bijna achterin in het lokaal, en neem mijn boeken erbij.
'We gaan het vandaag hebben over een paar simpele basis dingen. Maar voordat we daar aan gaan beginnen, heb ik een andere mededeling'. Diep vanbinnen hoopte ik op een reis met de klas. Naar het buitenland, op excursie.
'We krijgen sinds vandaag een nieuwe leerling in deze klas'. De deur van het lokaal gaat open, en direct zie ik zijn verschijning in de opening. 'Dit kun je niet menen. Is die gozer dan echt overal?', sis ik kwaad en kijk gelijk de andere kant op.
'Jason, stel jezelf even voor aan de klas, en neem vervolgens ergens plaats in dit lokaal'. Hij knikt en glimlacht naar de leraar. Slijmbal, alleen maar voor goede cijfers waarschijnlijk. 'Ik ben Jason McCann, ben 19 jaar en woon hier sinds twee dagen in de buurt'. Meneer Bosch knikt. In mijn ooghoek kijk ik toe hoe Jason zijn rugzak over zijn schouder gooit, en vervolgens met een of ander "stoer" loopje onze kant op komt.
Zodra ik over mijn schouder heen kijk zie ik een lege tafel achter ons staan.
'Serieus Jill, hij is eng. Sinds gister werkt hij ook bij Ben's restaurant, en vandaag komt hij bij me in de klas?!', sis ik kwaad en kijk toe hoe hij achter ons plaats neemt. 'Het is vast toeval Mila, neem het hem niet kwalijk'. Ik zucht en weiger om te kijken.
Hoe kan het toch dat hij overal verschijnt waar ik ben?

Oh jongens ik loop hier echt te creperen. Mijn keel doet pijn, en dan die maandelijkse periode -_- en dan ook nog tentamenweek volgende week omg, dit wordt mijn dood haha. xxx

Reacties (5)

 • Kaysh

  Heeel veel sterkte xo

  8 jaar geleden
 • HeartbeatX

  Leuk dat je toch weer bent begonnen ! En leuke story natuurlijk, beterschap ! xx

  8 jaar geleden
 • xjustinbx

  Sterkte meid.

  8 jaar geleden
 • iBiebersGirl

  Awhh!
  Snel verder!(flower)

  8 jaar geleden
 • Rizzle

  Aahwww succes!! (;

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen