Mila Benson

Ik draai nog kort een rondje voor de spiegel, en bekijk mezelf nog een laatste keer, voordat ik de trap afloop naar buiten toe. De meiden staan allemaal te wachten bij Lisa haar auto.
'Daar hebben we onze Mila'. Ik glimlach en stap gauw achterin de auto. We waren onderweg naar het feestje van Thomas. 'Als je vanavond geen actie onderneemt, zorg ik er persoonlijk voor dat hij je zoent', lacht Jill vrolijk en slaat haar arm rond mijn schouders.
Ik lach en schud mijn hoofd. Ze moest eens weten hoe graag ik dat wilde, samen zijn met Thomas, maar helaas moest Jason het de afgelopen dagen verpesten.
Elke keer als ik ook maar even stond te praten met Thomas, stootte hij tegen me aan, of vroeg me de weg. Alsof hij het niet aan een ander kon vragen.
Met een glimlach kijk ik naar buiten als de auto tot stilstand komt voor een groot huis. 'Eindelijk kan Mila der droom waarmaken. In een huis met Thomas'. Lachend duw ik Jill de auto uit, en stap er vervolgens zelf achteraan. Harde druinen klinken vanaf het huis.
'Let's go girls!', gilt Lisa, waarna we met zijn allen naar binnen toe lopen. Daar zie ik gelijk Thomas staan met een vriend. Zodra zijn blik de mijne vangt komt hij mijn kant op gelopen.
'Toch gekomen?'. Met een grijns zet ik mijn hand in mijn zij. 'Ik heb nooit gezegd dat ik niet zou komen'. Hij lacht en pakt mijn hand vast. Vervolgens buigt hij naar voren en drukt een natte kus tegen mijn wang aan. Hij had duidelijk al wat gedronken.
'Dansen?'. Ik knik instemmend, en laat me door hem meeslepen naar de woonkamer.

Thomas zijn handen glijden langs mijn heupen, terwijl ik mijn armen om zijn nek geslagen heb. Met een grijns kijkt hij in mijn ogen, en buigt zich naar voren. Eindelijk is het zo ver. Net voordat zijn lippen de mijne raken open ik een oog, om er zeker van te zijn dat ik niet droom. Als zijn lippen de mijne raken, wordt ik hard weggetrokken.
Verbaasd kijk ik over mijn schouder naar Jason die woest naar Thomas kijkt. 'Blijf van der af', roept hij kwaad en gaat dichter bij Thomas staan.
Verbaasd volg ik de twee. 'Want? Ik kan me niet herinneren dat jij der vriendje bent?'. Jason zijn kaak staat gespannen, terwijl zijn hand zich vormt tot een vuist. 'Laat staan dat jullie vrienden zijn'.
Al gauw heeft hij Thomas hard tegen zijn kaak geraakt. Het bloed druipt direct van zijn lip af, en verbaasd kijkt hij Jason aan.
'Jason doe normaal!', gil ik en duw hem weg.
Ik ga bij Thomas staan en laat mijn vingers langs zijn wang glijden. 'Mila, je moet met me mee'. Ik mocht dan alcohol ophebben, dit alles had me goed opgeschud.
'Met jou mee? Ben je wel helemaal goed?! Straks sla je haar ook nog!', schreeuwt Thomas kwaad. Ik glimlach zwak naar hem, en leg mijn hand tegen zijn borst aan.
'Jason, ga weg', zeg ik beschaamd en kijk naar de groep mensen die zich om ons heen hebben verzamelt. 'Nee, Mila je-'. 'Ze zegt dat je weg moet man, rot op', klinkt Thomas zijn stem kwaad. Jason sist nog kwaad iets, maar door de harde muziek is het niet verstaanbaar.
'Koester je leven nog maar even. Want als je haar ook maar met een simpele vinger aanraakt, zorg ik ervoor dat je leven voorbij is'.

oh oh oh...
Oh guys, ik ben nu dus officieel ziek haha. Koorts der bij gekregen! Maar hopen dat het gauw weggaat. Gelukkig wel een stukje kunnen schrijven x

Reacties (3)

 • iBiebersGirl

  Omfg
  Snel verder!(flower)

  8 jaar geleden
 • Rizzle

  hahahahhahahaha
  oke ik weet niet waarom ik moest lachen lol
  go jasoonnnnnnnn

  8 jaar geleden
 • Boobs

  Go Jason Go Jason Go Jason.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen