Foto bij Lesson 12 Zayn

Written by xBrilliam

Ik zuchtte en keek haar na een tijdje aan. "Snap je het nu eindelijk?" vroeg ik en draaide met mijn ogen. Was ze nu echt dom of deed ze er om? "Ja, ja, ik snap het." Ik noteerde haar een oefening en legde hem haar voor. "Probeer deze eens." Ik stelde me recht om achter een glas te gaan en wanneer ik al aan de deur van mijn kamer was, draaide ik me terug om en keek haar aan. Eigenlijk had ik echt geen zin om haar nog iets aan te bieden. "Een cola." "Ik vroeg je niks." Ik draaide me om en wilde naar beneden gaan achter mijn eigen drinken. "Toch wil ik een cola, jij nodigde me uit!" Wat dacht ze wel? Ik nodigde haar uit alleen maar omdat ik wou bewijzen dat ik geen slechte gast was, zoals iedereen dacht.

Omdat ik beleefd wou zijn, en vooral omdat ik niet wou dat ze me terug eens afsnauwde, nam ik twee glazen uit de kast en vulde ze allebei met cola.
Rustig stapte ik naar boven en wanneer ik voor mijn kamer stond, zag ik haar voor mijn bureau staan met een kader in haar handen, een oude schoolfoto van mij. Zachtjes kuchte ik waarna ze zich met een grijns omdraaide. "Mooie foto, Zaynie." Ik kreeg al neigingen tot overgeven alleen maar door haar ondertoon.
"Ik weet het." Ze draaide met haar ogen en blijft grijnzen. "En je had een mooi kapsel." "Altijd al gehad." Dacht ze nu echt dat ik ging tonen dat ik me beschaamd voelde? Had ze verkeerd gedacht. Aan haar zou ik nooit andere gevoelens dan haat kunnen tonen, moest haat een gevoel zijn, want meer voelde ik niet als ik bij haar in de buurt was.

Ik gaf haar één van de glazen die ik nog steeds vast had en dronk van het andere waarna ik het op mijn nachttafel zette. Ik zette me terug neer op het bed en nam de oefening die ze gemaakt had terwijl ik beneden was.
Ik verbeterde een paar dingen en moest toegeven dat het gewoon stomme rekenfoutjes waren geweest en ze dus waarschijnlijk de leerstof wel begreep. Maar wat wou je met een leerkracht zoals mij?

Nerveus beet ik op mijn lip wanneer ze vertrok. "Ja, ik zie je wel nog zeker?" Ik knikte en mompelde zacht: "Hopelijk niet te snel." "Wat?" Ik knikte mijn hoofd en deed alsof ik niks zei. "Maken we al een volgende afspraak of, ja, zien we dat wel?" vroeg ik. Ze draaide haar ogen bij het woordje 'afspraak' en ik vond het zelf ook maar dom klinken, net alsof we op date gingen. "Wanneer je je volgende toets of volgende leerstof hebt, kom je maar eens langs." Ze knikte en stapte langzaam weg waarna ik naar binnen stapte en zacht de deur sloot. Waarom voelde dit zo raar?

Reacties (6)

 • ceetah

  Hoihoi u still up? Ik kan niet stoppen met lezen:D

  6 jaar geleden
 • AstridMalik

  die schoolfoto had ik nooit gezien ö so cute:$
  Die twee gaan nog iets hebben samen, ik voel het:D
  Snel verder <3

  7 jaar geleden
 • Marly2801

  omdat hij verliefd is...
  ik neem een abo!
  snel verder(A)

  7 jaar geleden
 • LoveIsLouder

  Moooii,,(H)

  Schattige foto!(flower)

  7 jaar geleden
 • xSaarrStyles

  Omg, echt supergoed geschreven, ik vind het echt lief<3 Ook al is dat natuurlijk een beetje raar, omdat ze eigenlijk allebei arrogant doen tegen elkaar, maar dat maakt het juist leuk(: IK WIL ECHT DAT ZE BIJ ELKAAR KOMMMEEEENNN! En dan gaat Abi met Harry, GOED IDEEEEE, helemaaaaal niet omdat ik vind dat ik Abi ben, haha(: Xxx♥ OJAA; SNEEEEL VERRRDEEEERRR!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen