Foto bij 33.2 Harry Styles

Iemand vroeg me om langere hoofdstukjes, en ik ga het ook wel proberen, maar soms komt het niet uit met die wisseling tussen POV's, snapje? Haha, maar hier is in ieder geval wel een veel langer hoofdstukje dan normaal. Oh zou je op deze story een kudo willen geven? I can't be in love with you Ik probeer er mee in de top te komen. En sorry dat ik er zo om zeur steeds (you know, die kudo's) maar ik vind het gewoon geweldig als ik in de top sta. Gisteren en eereergisteren is het ons ook gelukt:)Heel erg bedankt daarvoor. Maar ga nu het hoofdstukje maar lezen, haha xx

Ik mis haar zo. Echt bij alles wat ik doe, bij elke stap die ik zet moet ik aan Yanelle denken. Ik krijg haar gewoon niet uit m'n hoofd. En dat wil ik ook niet. Ik wil haar niet kwijt zijn. Ze is echt het allerbeste wat me ooit overkomen is, en dat realiseer ik pas sinds ik haar kwijt ben. Ik spring op en loop naar de kamer waar Niall TV zit te kijken. Naast hem plof ik neer en kijk ik naar de tv. Spongebob Squarepants. Typisch Niall dat hij dat op heeft staan. Ik besluit hem uit te horen over Yanelle.
"Waar had je het paar dagen geleden over? Die stage van Yanelle?", vraag ik nieuwsgierig. Niall draait z'n hoofd naar me toe en kijkt me verbaasd aan. Maar gelukkig vraagt hij niet verder en antwoordt hij normaal m'n vraag.
"Yanelle heeft die stage voor TeenVogue gekregen", antwoordt Niall.
"Echt?", zeg ik verbaasd, maar toch blij. Ik weet wel hoe graag ze die stage wilde en ik gun het haar ook. Ik bedoel maar, ik ben niet ineens een harteloos iemand geworden die haar niks meer gunt. Ik hou van haar. Nog steeds.
"Enne... eh..", ik weet niet precies hoe ik het moet gaan vragen, maar gelukkig Niall onderbreekt me al.
"Harry, ga gewoon naar haar toe, vertel haar dat je vreselijke spijt hebt en doe er alles aan om haar terug te krijgen. Ze wilt je echt wel terug hoor, en jij wilt haar terug hebben", zegt Niall adviserend. Huh wat?
"Wil ze me terug?", vraag ik verbaasd. Volgens mij heb ik dat zojuist niet goed gehoord. Ze wilt me toch echt niet terug na wat ik allemaal gedaan heb?
"Ze kan niet zonder je", zegt Niall. Wat? Echt? Een grote glimlach verschijnt op m'n gezicht.
"Hoe weet je dat?" Vraag ik.
"Omdat ze de hele tijd verdrietig is. Ze is compleet van de wereld, en de hele tijd is ze aan het staren. En je ziet het gewoon in je ogen", zegt niall. O, god. Echt. Ik dacht dat ze me hartstikke erg zou haten. "Dus als je haar terug wilt moet je dat maar snel doen. Zeg gewoon dat het je hartstikke spijt en dat je alleen van haar houdt", zegt Niall. Ja, ja, alsof het allemaal zo simpel is. Ze ziet met al aankomen met m'n excuses. Natuurlijk is ze nog steeds boos op me.
"Ja", antwoord ik.
"Nou, waar wacht je dan nog op?", vraagt Niall. Ik heb eigenlijk ook geen idee waar ik op wacht. Ik wil ook naar haar toe en alles vertellen en uitleggen, maar ik weet niet eens waar ze is. "Ze heeft mij verteld dat ze om half één lunchpauze heeft, dus je hebt nog een half uur om op haar te wachten bij TeenVogue. Dus schiet op, Harry" zegt Niall.
"Dankjewel, Niall", zeg ik. Ik spring al op van de bank en ga snel naar de gang. Een jas heb ik gelukkig niet nodig, maar m'n auto wel Ik gris de autosleutels van de bijzettafel en hoor Niall nog wat roepen.
"Maar hey, doe geen stomme dingen", roept hij nog. Ja, ja.

Ik kijk op m'n horloge als ik de auto aan de kant van de weg heb geparkeerd. Het is vijf minuten over half één. Dan ben ik dus te laat, of ze komt dadelijk misschien nog naar buiten, als ze nog niet weg is. Ik stap de auto uit en doe die snel op slot. Ik moet alleen nog de hoek omlopen, de weg oversteken en dan ben ik bij de grote ingang van TeenVogue. Ik stop de sleutels in m'n broekzak en loop de hoek om. Precies op dat moment zie ik dat Yanelle naar buiten loopt.
"YANELLE", roep ik hard, maar ze hoort me niet. Ik sta te ver weg, en het geluid van de voorbij razende auto's is veel te hard. Ze ziet er trouwens prachtig uit. Ze kijkt zoekend om zich heen terwijl ze de trap voor het gebouw af loopt. Dan valt haar blik op iemand. Ik blijf aan de andere kant van de weg toekijken. Loopt ze naar die jongen toe? Echt? Wie is dat? Ik word een beetje boos en jaloers vanbinnen. Ik zie de grote glimlach op haar gezicht terwijl ze naar hem toe loopt en hem dan omhelst. Wat? Huh? WAT? Ik word misselijk ervan en wil de weg oversteken en naar haar toe rennen, maar in plaats daarvan blijf ik stokstijf stil staan. Wie is hij? Dat is toch niet haar broer? Nee, nee, dat kan niet. Ze lijken niet eens op elkaar. Yanelle is blond en heeft een licht huidje, terwijl de jongen hartstikke zwart haar heeft en licht getint is. Wie is hij? Ik kan hem amper zien, maar Yanelle lijkt hartstikke blij hem weer te zien. Ze zou toch niet...?
Ik draai me om en ren terug naar m'n auto. Meteen spring ik erin. Ik ga zitten en laat m'n hoofd op het stuur liggen. Ze heeft toch geen ander? Waarom heb ik ook zo lang niks gedaan? En waarom gaat ze nou meteen naar een ander toe? En waarom zei Niall dat dan tegen mij, dat ze me terug wilt? Blijkbaar wilt ze dat dus niet. Ik heb ook te lang gewacht. Ik bedoel maar, ze is zo mooi, ze kan krijgen wie ze wilt, waarom zou ze mij dan nog willen? Bitch.

Reacties (18)

 • Gunderson

  zayn?xD

  6 jaar geleden
 • agirlx

  AH, KOM OP! (dat zeg ik altijd:$)

  8 jaar geleden
 • xStrawHarry

  hahhaha zaynn! jaloerse harry. maar er is niks? xd x

  9 jaar geleden
 • xkuseva

  huuh, zayn? o:

  9 jaar geleden
 • Curlyyhead

  Kom op !! Maak het goed.
  Ga snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen