Foto bij 043 - Yasmine Malik

hey peepz, ik weet het 2 stukjes die dicht na elkaar komen maar daar heb ik mijn redenen voor.
1) een hele week lang hebben jullie laat stukjes gekregen en maar 1 tje per dag.sorry daarvoor
2) de reactie van Nissie (Hmm... Ik ben altijd eerlijk en ik vind t nog wel leuk maar t zakt een beetje af. Sorry. Misschien geen drama maar nieuwe personen of nieuwe liefdes. Nieuwe pov's doen t ook goed (geen Yasmine en Louis meer dus nog wel af en toe, maar niet t hele verhaal) Ik persoonlijk wil graag weten hoe anderen zich voelen.
vind ik zeker tercht, maar daar heb ik dan wel jullie hulp voor nodig, wie willen jullie dat ik koppel? Harry en Selena? en Niall en Lottie? of hebben jullie andere ideen, wat willen jullie ook nog dat er in het verhaal gebeurt? breek jullie hoofden (dat ga ik ook doen) en schrijf alles wat in jullie op komt neer in een reactie of in pb het zou me echt helpen OH een HEEL belangrijk van WIE? willen jullie povs!!!:D
bedankt voor de hulp en enjoy:)

na 2 uur was ik volledig klaar. ik kreeg mijn krukken en hinkte naar de deur. op 1 voet kon ik staan omdat die niet beschadigd was en daar ging ik handig gebruik van maken. ze hadden me toch een jurk aan getrokken. ik wilde het niet maar na lang zeuren hadden ze me over haald.
ik hinkte naar mijn kamer, en ging met de andere meiden op een rij staan. de jongens keken ons 1 voor 1 aan. Danielle,Perrie,Selena,Lottie en ik keken op onze buurt ook de jongens aan en we zagen allemaal dat het goed was.
Louis kwam naar me toe en trok me voorzichtig in een knuffel.
"hi beauty" fluisterde hij.
"hey hadsome" zei ik terug waarna ik een kusje op zijn lippen duwde.
"hey klefbekken,kunnen we gaan" zeurde Niall.
"oeh Nialler heeft ook noot aan een vriendinnetje" zei ik terwijl ik knippoogde naar Lottie,die onmiddelijk begon te blozen.
we barste in lachen uit en gingen toen naar buiten. de dokter kwam er net aan en hield ons tegen.
"hier heb je pijnstillers, als de pijn te erg wordt neem je deze, neem ook een rolstoel me en wees voorzichtig en kom alsjeblieft direct na jou premiere naar huis" zei hij. het was duidelijk dat hij hier niet achterstond wel lief dat hij het toe liet dan.
"dank je dokter we zorgen goed voor haar" nam Liam het woord.
"het is oké geniet er van" zei de dokter met een glimlach en liep toen weg. wij vertrokken ook naar buiten waar een super mooie Limo op ons stond te wachten. we stapte in en zagen mijn en Selena' manger zitten en ook Paul. een heel gesprek volgde over wat wel en niet mocht en nog van die dingen. na een half uurtje waren we aan het gebouw. mijn rolstoel werd naar binnen gebracht door Paul en ik nam mijn krukken.
ik nam een diepe hap adem en liep de rode loper op.

abo's?reacties?kudos?
lots of love Lizny

Reacties (8)

 • kickassgirl

  Super geschreven.(flower)

  6 jaar geleden
 • PancakeHERO

  snel verdeer !:DLottie en Niall moeten samen komen ^^ <3

  6 jaar geleden
 • checkdiamond

  Ohh snel verder!
  En wie je koppelt maakt eigenlijk niet echt uit, maar misschien kan je zo doen dat het meisje of de jongen veel moeite moet doen om die persoon te krijgen of iets heel romantisch doet ofzo xxx

  6 jaar geleden
 • deitgirl

  ben benieuwt!!!!!!!!! snel verder!!!!!!!(typing)_O_

  6 jaar geleden
 • AnkePayne

  omg super verhaal echt waar en harry en selena zijn wel cute net als niall en lottie ma mij maakt et eigelijk ni uit oe et verhaal loopt want tis altijd goe:)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen