Foto bij 171. || Rainbows ||

haha, nationale kusjesdag!(K)
k heb mn mobiel binnen! (HTC desire C) en raad eens wie er achter op mn achtergrond huppelen? TWILIGHT SPARKLE, APPLE BLOOM, EN RAINBOW DASH! Oh, en een vaag konijntje :3
Das echt vet awesome, en TS gaat soms een boek lezen, RD gaat slapen op n wolk of gaat springen op een wolk zodat t gaat regenen, en applebloom is lichtelijk saai....xD
(H)

"Gewoon..." zei hij onverschillig en haalde zijn schouders op. Ik besloot er verder geen aandacht aan te besteden, het zal wel niks zijn.

De volgende dag, zaten we in ons nog lege flatje en verveelden ons dood. Gister avond waren we opzoek gegaan naar een goedkope flat, en hadden die gevonden. We konden het huren voor een paar maanden, en daarna zouden we een appartement moeten kopen. Wat ook onze planning was geweest. Maar in de flat zat enkel een kleine badkamer, met alleen een douche en een wc, en er was 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. De keuken was net groot genoeg om in je eentje te kunnen staan, en samen koken werd hem dus niet. Ik lag op het kleine tweezitsbankje in de woonkamer en telde de vieze vlekken op het plafond van de flat. Het was hier serieus smerig.
Welgetelt elf vieze vlekken zaten er op het plafond. "Jus, ik verveel me. Kom we gaan naar de stad." zei ik plots en stond op. Justin, de net onze tassen aan het uitpakken was, keek op. "Wacht even, ik ben bijna klaar. Waar wil je die dobbelstenen?" vroeg hij, alsof hij praatte over een doodnormale zaak. Ik slikte. De dobbelstenen.
Ik was die vervloekte dingen haast vergeten... "Weg." zei ik vastbesloten en keek er niet meer naar om. "Weet je het z-"
"Ja." onderbrak ik Justin ruw en trok een vest over mijn rode shirt. Justin ging er verder niet op in en gooide de dobbelstenen, samen met lege koekjes verpakkingen, de prullenbak in. Weg ermee.
Weg met die ellende, ik kon er niet tegen. "Neem je je gitaar ook mee?" vroeg Justin verbaasd toen ik mijn gitaar-koffer op mijn rug nam.
"Ja? Wie moet jou anders begeleiden." Het was een retorische vraag, en al hoefde ik er dus geen antwoord op; antwoordde Justin toch.
"Weet niet?"
Ik glimlachte naar hem en deed de deur achter hem op slot toen we vertrokken.

Reacties (5)

 • NiceOnSwage

  wow ik denk dat ik nu dik anders naar dobbelstenen ga kijken :o
  Btw lees dit niet en wees niet eigenwijs om het toch te lezen zo als ik (KUDOOOOOOOOO)

  OMG DIT VERHAAL IS GEWOON KEI GOOD KUDOOOOOOOOOOO en ff lees dit niet, en niet eigenwijs doen en toch lezen (Zo als ik)

  PLEASE DON'T READ THIS.YOU WILL BE KISSED ON THE.
  NEAREST FRIDAY BY THE LOVER OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE
  STARTED READING THIS. DON'T STOP. THIS IS FREAKY.
  1)say your name 10 times.
  2)say your moms name 5 times.
  3)say your crush's name 3 times.
  4)PASTE THIS TO FOUR OTHER QUIZZES. IF YOU DO THIS.
  YOUR CRUSH WILL KISS YOU ON THE NEAREST........................ FRIDAY. BUT
  IF YOU READ THIS AND DOn't PASTE IT YOU WILL HAVE BAD.
  LUCK THEN YOU WILL HAVE VERY BAD LUCK

  7 jaar geleden
 • ardjan

  oeioeioei de dobbelstenen:S

  7 jaar geleden
 • Triplet

  MAAR als hij ze in de prullenbak gooit, heeft hij ook met de dobbelstenen gegooid ? Zegmaar. Dacht ik. Dus, drama haha. Kan hij alleen niet meer zien wat hij heeft gegooid, tenzij hij ze eruit haalt. ^^ En ehm, wat is dat precies voor achtergrond dan op je mobiel ? Kudo.

  7 jaar geleden
 • Bellum

  Ik dacht laatst nog aan die dobbelstenen! ;o

  7 jaar geleden
 • xMissMarije

  Snel verder

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen