Foto bij 172. || Rainbows ||

K zet bij H173 straks wel n foto van mn achtergrond:)Kannu niet... Want mn mobiel ligt beneden aan de lader...:(
Sorry dat t zo laat is. Ging film kijken bij vrienden;)
Een film waarin alians de mensheid uitmoorden, al het bloed gebruiken als een soort mest, en het einde veel te goed afloopt... Echt serieus, aan het eind schijnt die Robbie toch nog te leven, leeft de moeder ook nog. Leeft de vader nog. Leeft de nieuwe vriend van de moeder nog. Leeft het meisje nog (die heeft trouwens wel dikke trauma van alle lijken die ze heeft gezienxD) en schijnt dat Boston helemaal alian vrij was!
Okey heersbeestjes, als je bang bent voor alians, verhuis naar Boston. Daar ben je veiligxD

Op straat was het druk. Iedereen was buiten, vanwege het mooie weer. En omdat het zaterdag was, was eigenlijk iedereen vrij. Precies de goede dag, dat was het.
Voor een groot gebouw, op de trap die naar de deur leidde, installeerde ik me. Justin kwam lichtelijk nerveus naast me zitten. Hij trok zijn schoenen uit en zette die onder aan de trap. Ik keek hem raar aan. "Justin." zei ik op een vage toon. Hij keek op, vragend. "Whatta fack?" ik keek hem aan alsof hij... Ja, alsof hij op een random moment zijn schoenen uit deed terwijl we midden in LA zaten. "Wat nou? Zonder schoenen zing ik beter... Die dingen brengen ongeluk." zei hij alsof dat volstrekt logisch was en haalde zijn schouders op.
"Waarom draag je ze dan?" omg, dit sloeg echt nergens op. WAAROM ZOU JE SCHOENEN DRAGEN, ALS JE WEET DAT ZE ONGELUK BRENGEN?!
"Ze zitten lekker..." zei hij met een klein onschuldig stemmetje en haalde mijn gitaar uit mijn tas. Hij gaf hem aan mij. Ik schudde grinnikend mijn hoofd en stemde de gitaar.
"Wat wil je dat ik speel?" vroeg ik hem. Hij dacht voor een paar seconden na. En begon daarna te stralen. "No Mercy, van Racoon." zei hij en de vonkeling in zijn ogen gaf aan dat hij er zin in had. Racoon, was een Nederlandse band volgens mij... En No Mercy was 1 van de simpelste nummers om te begeleiden op gitaar. Slechts een paar akkoorden die steeds afwisselen. Ik ging recht zitten tikte met mijn voet de maat en zette in. Precies bij het zevende akkoord viel Justin bij. Zijn stem was zuiver. Leek totaal niet op de stem van de zanger van Racoon, maar hij zong zelfs iets beter. Hij maakte er een soort eigen versie van, en ging er helemaal in op.

Reacties (5)

 • loveyou1D

  awh super lief alleen doe nini soms echt bot tegenover justin.

  7 jaar geleden
 • Triplet

  Boston ? Waar ligt dat ? Engeland ? Haha, ik wil in Londen wonen. ^^ Zo'n film lijkt me best wel creepy haha, echt iets wat m'n broertjes dan op zouden zetten en ik dan zit te creperen omdat die aliens zo eng zijn. ^^ Maargoed. Snel verder ? (:

  7 jaar geleden
 • IronRainbow

  Ohohohoohhhhh, gauw verder !(A)

  7 jaar geleden
 • stupidOTP

  Damn ik las net een hoofdstukje waarin iemand dood ging...
  Dit maakt me eer vrolijk:)
  Xoxo

  7 jaar geleden
 • ardjan

  jeej, ik zie dit al helemaal voor me en ik wordt er vrolijk van:)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen