Foto bij 34.1 Harry Styles

Ik sla nu wel eens gewoon dagen over. Kijk gewoon naar de telling van de hoofdstukken, het zijn een soort scenes, verdeeld in POV's. dus 33.1 33.2 33.3 horen bij elkaar als 1 scene, en dit is bijvoorbeeld de volgende scene (34.1) voor degene die het niet snappen,:)
xx
Ohja, Ik begin met deze story als ik 35 abo's heb, dus neem snel een abo, want het wordt nog 10000x leuker dan deze story! Lust or Love? || Louis Tomlinson

"Harry, dit is live, even dat je het weet. En hoewel je je gisteravond weer de lazarus hebt gedronken en met ene het bed in bent geweest wil ik dat je nu wel fatsoenlijk mee doet en niet de vragen negeert die aan jou gesteld worden, zoals vorige week", zegt Paul streng. Alles tolt in m'n hoofd en ik wil weer drank hebben. In plaats daarvan moet ik nu gezellig meedoen met alweer, ja je raadt het vast niet, een ochtendprogramma. Ik moet er van kotsen, letterlijk. Net op tijd kom ik bij de wc en dan vliegt m'n ontbijt er weer uit.
"HARRY", hoor ik Paul roepen. Ik spoel door en veeg m'n mond af. Dan ren ik snel weer terug naar Paul. "DAT WIL IK OOK NIET ZIEN. GEDRAAG JE EENS"
"Ja, ja", zeg ik geirriteerd. Ik heb nu dus echt geen zin in een preek. Ik voel me echt niet goed.
"En dan nog wat, als ze vragen of Yanelle je vriendin was, zeg je nee", zegt Paul. Ik schrik op. Yanelle. Ik krijg nog meer koppijn van die naam. Niet alleen omdat ik haar met een ander heb zien lopen, maar ze lijkt er echt geen fuck om te geven, ze leeft gewoon gezellig haar leventje verder. Maar waarom moet ik dan eigenlijk nee zeggen?
"Waarom?", vraag ik aan Paul.
"Heb je het tafereel op twitter niet meegekregen?", vraagt Paul.
"Nee", zeg ik. Ik had wel andere dingen om me druk om te maken.
"Ik heb het nog nooit zo erg gezien, doodsbedreigingen, haat, gekte. En je wilt niet weten hoeveel followers je hebt verloren. Meer als 500.000", zegt Paul.
"WAT?", roep ik uit.
"Ja, dus je weet het", zegt hij. "En nu, hup, daar naar toe en met bij de jongens wachten. EN GEDRAAG JE EN HOUD JE AANDACHT ERBIJ", roept hij nog erachter aan. Zuchtend en steunend loop ik naar de jongens toe. Ze kijken me even medelijdend aan.
"Zeg maar niks", ben ik Liam voor die z'n mond al openmaakt. Meteen sluit hij die weer en houdt hij z'n mond.

"En Harry, er is de laatste tijd veel gespeculeerd over jou. Heb je nou een vriendin? En hoe heet ze dan?", vraagt de interviewster. Ik zucht en kijk naar Paul die aan de zijkant staat. Hij schut z'n hoofd hevig.
"Nee, het was gewoon een fling", zeg ik snel. Ik bijt op m'n lip en hoop dat er niet nog veel meer vragen komen.
"En vannacht? Ook weer een van je zovele onenightstands?", vraagt de interviewster.
"U-huh", is het enige wat ik zeg. Ik durf de camera niet in te kijken, ik durf de jongens niet aan te kijken en ik durf de interviewster niet aan te kijken. Daarom staar ik maar wat naar de neus van m'n AllStars.
"En..."
"Bemoei je er maar niet mee", zeg ik geirriteerd. Ik sta op en loop boos weg. Het kan me nu allemaal niks meer schelen. Nors loop ik door de set heen en ik hoop dat niemand me achterna komt. Maar dat gebeurt vast wel weer. Iedereen bemoeit zich altijd met mij. En waarom? Heb ik zo'n interessant leven? Ik wil ook eens wat privacy, dan was er nooit iets verkeerd gegaan.

Reacties (9)

 • GottaLoveYa

  Straks zien Yanelle dit op tv:(
  En dan gaat helemaal alles mis.
  SUPER SNEL VERDER!!!

  9 jaar geleden
 • Euforia

  Snel verder <3 Ik begrijp Harry helemaal!xx

  9 jaar geleden
 • Pepito

  die laatse zin doet mij echt al maanden nadenken, vinden ze het nooit erg om geen privacy te krijgen?

  9 jaar geleden
 • LynnBlack

  Ik snap Harry eigenlijk helemaal!
  Serieus, ik wil echt niet zo'n leven als dat van hem, van gelijk welke super bekende celeberty eigenlijk, die hebben gewoon geen leven...
  Ze mogen nergens heen of niets zeggen of het staat meteen in alle boekjes en alles wordt overdreven en al die rodels aaaaaahhh hate it!

  But i love this story, maar Yanelle moet hem echt snel opzoeken want het gaat echt niet goed aflopen anders!
  Snel verder please?

  9 jaar geleden
 • Appelvlap

  Arme harry(H)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen