Voor de verandering eens een Alyssa POV'tje

Ik spring op van m'n bureaustoel en sprint naar beneden. Zo snel als ik kan pak ik m'n jas van de kapstok en trek ik m'n schoenen aan.
"MAM, IK BEN NAAR YANELLE IN LONDEN", roep ik. Dat lieg ik. Ik ga niet naar Yanelle. Ik ga naar Harry, en ik ga hem eens wat duidelijk maken. Ik zit net 5 minuutjes op twitter en dan zie ik de naam Harry als wereldwijd trending topic. Dus ik dacht, laat ik eens gaan kijken wat hij nu uitspookt. Maar dit vind ik echt niet kunnen. Hij ontkent gewoon voor de hele wereld dat hij überhaupt iets met Yanelle heeft gehad, en het maar een fling was. Eerst liegt hij tegen haar, duikt hij daarna twee keer met een verschillend meisje in bed, gaat hij daarna alles ontkennen. Nu gaat hij echt eraan. Vreselijk ventje. Alsof hij Yanelle nog niet genoeg pijn heeft gedaan. Oh, daar moet ik ook nog voor zorgen, dat ze dat filmpje niet te zien krijgt. Niet dat ik het wil verbergen voor haar, maar het is nou eenmaal beter voor d'r. Het lijkt eindelijk beter met haar te gaan en haar stage voor TeenVogue. Dit kan ze echt niet gebruiken. En Harry kan de waarheid wel eens gebruiken. Op naar Londen dan maar.

Nel, Ik ben in Londen, hoe laat heb je lunchpauze? x Alyssa

Ik loop de trappen weer op en komt bij de andere kant van het station uit. Hier moet ik zijn. Ik loop met een snelle pas naar de weg om over te steken. Naar Harry's appartement moet ik. En het boeit met niet of hij er niet is. Desnoods blijf ik daar de hele dag wachten. Hij komt niet weg hiermee.
Ik merk als snel welk huisnummer het precies is, want er staat een horde gillende meisjes voor z'n deur tewachten. Die denken vast weer kans te maken, nu ze horen dat hij single is. Nou bitches, aan de kant. Ik loop de oprit op en duw me al door de eerste meisjes heen. Ik hou met niemand rekening vandaag en heb ook geen medelijden met iemand, dus pas maar op.
"HE, ROT OP", roept een meisje die ik net aan de kant geduwd heb omdat ik langs wil. Ik negeer haar en duw me snel verder door iedereen heen. Na veel worstelen en een keer aan m'n haar getrokken te zijn kom ik bij Harry's voordeur. Wat een agressieve kinderen zijn dat, mijn god. Ik druk op de bel en laat niet meer los totdat hij de deur openmaakt. Door het kleine raampje in de deur zie ik hem aankomen. Hij komt aan de deur maar wenkt dat ik weg moet.
"OPENMAKEN HARRY. NU", roep ik hard. Harry lijkt verbaasd te zijn om mijn toon en opent de deur op een kiertje. Ik duw meteen de hele deur open en stap zonder pardon naar binnen. Meteen gooi ik de deur weer met een klap dicht voor de neus van de gillende meisjes. Ik ben furieus.
"HOE DURF JE? HOE?", roep ik boos. Harry deinst een stukje achteruit en ik loop dreigend op hem af.
"WAT?", vraagt Harry die zich vermant.
"WAT? JE VRAAGT WAT? MOET IK JE DAT OOK NOG UITLEGGEN?", roep ik kwaad.
"DAT ZOU WEL FIJN ZIJN", roept Harry, die denkt dezelfde toon als mij te moeten aannemen. Ik word er echt misselijk van dat hij zo doet. Die toon van hem en zijn arrogante houding staat mij niet aan.
"HOU JE GROTE BEK EENS, MIEZERIG MANNETJE. DAT JE JE EERST MAAR EENS VOLWASSENER GAAT GEDRAGEN", roep ik boos.
"VOLWASSENER? WIE KOMT MIJ HIER BEDREIGEN? HEEFT YANELLE JE GESTUURT?", roept Harry.
"NEE, IK BEN ZELF GEKOMEN. YANELLE HEEFT HET NOG NIET GEZIEN, ODMAT IK NIET WIL DAT ZE NOG MEER PIJN AAN GEDAAN WORD, WAAR JIJ STEEDS VOOR ZORGT. YANELLE IS ER KAPOT VAN EN IK HEB HAAR NOG NOOIT ZO GEZIEN. EN ALS BESTE VRIENDIN BESCHERM IK HAAR VOOR MISSELIJKE VENTJES ZOALS JIJ", roep ik boos. Harry is even stil. Die zit.
"Ik heb haar nooit pijn willen doen", zegt hij.
"Je doet het keer op keer, Harry", zeg ik zuchtend. Hij snapt het echt niet, he. "Ik kan Yanelle niet zo zien. Dat laat ik echt niet toe. En ik kom je nu duidelijk maken dat je haar met rust laat", zeg ik dreigend. Als hij dit nog steeds niet snapt weet ik het ook niet.

Reacties (9)

 • NiallerXxX

  Hij mag haar niet met rust laten!! Waarom moest Alyssa dat nu gaan zeggen? Het gaat toch weer goed komen tussen hen hé?!?!

  9 jaar geleden
 • Pepito

  Stomme Alyssa!

  9 jaar geleden
 • 4everStyles

  Thid is so amazing
  nog een stukje???

  9 jaar geleden
 • Euforia

  ;o Snel verder! Love this <3

  9 jaar geleden
 • LynnBlack

  Neee hij mag haar niet met rusten laten, hij moet voor haar vechten!!
  Snel verder please?!

  (flower)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen