Foto bij Proloog ~ Assembly


De jongen duwde zich af van de muur waar hij tegen leunde. Z`n haar zat warrig en de trek die rond z`n lippen lag was ontevreden.
Het meisje dat als verdwaasd naar de vlammen in de kachel staarde, keek op. haar lippen weken iets vaneen. De jongen zuchtte en zette z`n glas op de tafel neer. Z`n grijze ogen bleven haar ontwijken. ‘Wat is er gebeurt?’ vroeg ze bedrieglijk kalm. De jongen zuchtte nog eens en veegde met een hand over z`n gezicht. ‘Ze weten het…’ Het meisje knikte en wendde haar ogen niet af toen ze op stond en z`n handen pakte. ‘We overleven het wel…’
De gefluisterde geruststelling klonk vlak, het meisje wist het zelf ook wel. De jongen trok z`n handen uit de hare en legde ze rond haar gezichtje. Haar donker bruine haar golfde en glansde bij het schijnsel dat de kachel verspreidde.
De jongen schudde langzaam z`n hoofd.
‘Het is mijn schuld, Hazel.’ Een gekwetste uitdrukking verscheen op haar gezicht. ‘Helemaal niet. Ik had haar naam niet moeten noemen… niet daar… niet bij de Heer.’ De jongen schoof z`n trui op bij z`n linkerarm. Het teken van de duistere heer stond in z`n bleke vlees gegrift. Hij krabde er afwezig langs.
‘Hij wil Bonny nu net zo graag als dat hij Potter wil…’ hij zweeg even. ‘En je weet dat hij binnenkort zeventien wordt.’ Hazel Luxfort knikte, ze wist het maar al te goed.
‘En je weet ook dat Bonita samen met twee mannelijke vampiers de boel onveilig maakt deze zomer… Zij blijft echt niet rustig thuis zitten!’

Hoewel hij en Hazel`s zus al een half jaar uit elkaar waren gaf hij nog steeds om haar, als een broer. Haar bruine ogen glinsterden.
‘Ze haalt het wel, Draco. Ze is een hybrid. De Heer wil haar nu als speeltje maar Bonny is ook een Luxfort, lastig te vangen en al helemaal lastig te breken!’ ze meende het. Als Hazel iemand bewonderde was het haar oudere zus wel. Bonita`s schoonheid was ongekend en wat ze rond de tafel opgepikt had over haar gevechtskunsten was ze onverwoestbaar. Draco dacht er alleen heel anders over…
‘Lieverd…’ ze legde haar hand op z`n wang en drukte haar lippen op de zijne. Afwezig streelde hij haar heup met z`n ene hand en met de andere haar chocolade bruine krullen.

Honderden kilometers verderop liep de blonde Bonita zojuist het Salvatore Borderhouse in. In haar ene hand bungelde een konijntje die ze gevangen had.
Damon Salvatore liep de trap af met een houten staak in z`n handen. Toen z`n oog op het dode konijn viel grijnsde hij spottend. ‘Ach… voor Stephen?’
Bonita lachte, ‘Ja…’ hij deed een stap opzij zodat ze langs hem kon lopen. Terwijl zij naar de boven verdieping verdween keek Damon haar na. Sinds het eerste moment dat hij haar zag wou hij haar maar ze scheen immuun te zijn voor z`n charmes. Wat hij echter niet wist was dat Bonita heel vaak aan hem dacht, vaker dan dat ze zou moeten… Maar vandaag niet, nee, haar gedachten waren bij de grootste opdracht die ze tot dusverre moesten doen. De opdracht Harry Potter in veiligheid te stellen.

Reacties (1)

  • Allysae

    omg
    snel verdder

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen