Foto bij Secret 2

Carly/Sam

Met een diepe zucht opent Sam de hotelkamer. ‘ik snap nog steeds niet dat, dat meisje echt met Dean mee wilt’ Carly knikt en stapt naar binnen. De jacht was snel afgelopen en Dean was gelijk de kroeg in gedoken en had er een meisje gevonden die erg graag met hem mee had gewild. Sam strekt zich uit en kreunt. ‘last van je schouders?’ vraagt Carly. Hij knikt en laat zich op het bed zakken. Hij buigt zich naar zijn voeten en gromt dan. ‘laat maar’ hij had geprobeerd zijn schoenen uit te doen maar het was niet gelukt. Carly grinnikt even en loop op Sam af. ‘moet ik je anders masseren?’ Sam kijkt op en Carly heeft een uitdagende blik in haar ogen. Sam krijgt ook een glimlach op zijn gezicht. ‘graag’ Sam staat op en zet de radio aan. De ruimte wordt gevuld met het nummer Lady marmelade. Carly ’s glimlach wordt nog breder en ze geeft Sam een duwtje. Hij valt op bed en Carly buigt een stukje naar hem toe. Haar lippen raken die van Sam net niet. Dan stapt de naar achter en draait zich om. Ze doet haar armen in de lucht en laat een hand naar beneden gaan. Hij strijkt over haar lichaam en pakt haar shirt beet. Voorzichtig kijkt ze over haar schouders terwijl ze haar knopen los maakt. Sam slikt duidelijk. Carly laat haar shirt over haar schouders zakken en gooit hem vervolgend naar Sam. Sam vangt hem op en kijkt gelijk naar Carly. Haar lichaam beweegt soepel op de maat van de muziek terwijl ze met haar broek begint. Sam staat op en strijkt over haar schouders en dan naar beneden. Carly houd hem tegen en duwt hem weer op bed. Ze glimlacht naar hem en laat haar broek van zich afvallen. Dan kruipt ze naar Sam toe. ‘jij krijgt een massage van mij’ fluistert ze in zijn oor. Sam sluit zijn ogen voor even en voelt de handen van Carly over zijn lichaam gaan.

Sam trekt zijn shirt zo snel hij kan uit en gooit hem weg. Zijn handen proberen zijn broek los te maken maar het lukt hem niet. ‘laat mij maar’ Carly opent zijn broek met gemakt en schuift hem naar beneden. ‘ga maar op je buik liggen’ Sam doet wat ze zegt. Even kijkt Carly naar het gespierde lichaam van Sam en pakt de massageolie. Ze laat wat op Sam ’s rug vallen en hij spant gelijk zijn spieren aan. Carly grinnikt en zet haar warme handen op zijn schouders. ‘ik weet wel hoe ik je kan laten ontspannen’ fluistert ze wat hees in Sam ’s oor. Dit keer kan ze zelfs voelen dat Sam zijn spieren aan spant. Haar handen verkennen zijn rug en dan benen. Sam draait zich opeens om en Carly kijkt hem vragend aan. ‘zal ik jou zo masseren?’ vraagt hij Carly glimlacht naar hem maar geeft geen antwoord. Haar handen gaan dit keer van zijn benen naar zijn wasbordje en blijven aan weerzijden van zijn gezicht zitten. Ze laat zich voorzichtig op zijn buik zakken en beweegt. Sam slikt. Carly houd oogcontact terwijl ze nu haar hele lichaam gebruikt voor de massage. Sam laat zijn handen over Carly ’s rug gaan en blijft even twijfelen bij haar BH. ‘je mag hem wel open doen hoor’ zegt ze dan. Sam laat het zich geen tweede keer zeggen. Behendig haakt hij haar BH los en trekt hem van haar af. Zijn handen liggen gelijk om haar borsten. Hij draait zich om zodat Carly onder hem ligt. Ze giechelt even en hij duwt zijn lippen op de van haar. Zijn vingers spelen met haar tepel terwijl Carly zachtjes kreunt. Sam verplaatst zijn hand naar haar gezicht en zij opent haar mond. Eerst voorzichtig maar dan steeds ruwer verkend Sam zijn tong Carly’s mond. Haar handen verplaatsen zich naar beneden en voelen aan de grote bobbel in Sam’s onderbroek. Hij kreunt even als Carly haar hand in zijn broek laat glijden. Sam kust Carly’s nek gretig terwijl zijn handen haar lichaam verkennen. Dan stopt hij even. Carly kijkt hem verbaast aan maar ziet de lust in zijn ogen. ‘jij bent van mij’ gromt hij duister. Carly voelt een spanning door haar lichaam gaan. Haar tepels worden stijver en Sam likt eraan. ‘Sam’ kreunt ze uit als hij naar beneden gaat en bij haar slipje blijft hangen. Hij geeft een lik over de stof en kijkt hoe Carly reageert. Ze doet haar ogen dicht en kreunt zacht. Sam ziet het als teken en schuift haar slipje naar beneden en likt haar nog een keer. Zijn tong verkent elke plekje dat er te verkennen valt tot Carly zijn hoofd weg trekt. ‘nog niet, eerst jij’ Sam komt omhoog en gaat op zijn rug liggen.

Ze trekt zijn onderbroek nu uit en kijkt naar de lul van Sam. Even bijt Carly op haar lip als ze ziet hoe gigantisch hij is. ‘Sam… hij is’ voor ze het verder kan zeggen geeft ze hem een lik. Sam laat een zucht ontsnappen. Carly neemt hem even in haar mond en begint zachtjes te bewegen. Haar handen spellen met zijn ballen terwijl ze hem likt. Sam kreunt hard en pakt Carly bij haar haren. Hij trekt haar omhoog en laat haar dan los. Carly komt omhoog en Sam hijgt. ‘Ik wil je!’ Sam duikt naar het nachtkastje en haalt er een condoom uit. Carly pakt hem van hem over en doet hem om Sam. Sam trekt Carly omhoog en gaat weer op haar liggen. Hij pakt haar benen vast en duwt zichzelf in haar. Carly sluit haar ogen en kreunt luid. Sam laat zijn handen naast haar hoofd zakken en begint te stoten. ‘Sam, ik had je niet als zo’n beest in geschat’ kan Carly met moeite uit brengen. Sam grinnikt even en pakt haar dan op. Hij maakt met 1 beweging de tafel leeg en legt Carly er op neer. ‘ik wil je gewoon zo graag’ zachtjes bijt hij Carly in haar nek. Ze kreunt hard en trekt zich tegen Sam aan. Hij verhoogt het tempo nog meer en begint dan te schokken. ‘Carly ik kom!’ Carly beweegt met Sam mee en wordt dan door een warmte overspoeld. Ze gilt het bijna uit als Sam en zij tegelijk klaar komen. Sam laat Carly langzaam los en trekt haar omhoog. ‘klaar voor ronde 2’ fluistert hij in haar oor. Carly ’s ogen schieten naar die van Sam. ‘ben je dan nog niet klaar?’ hij schud zijn hoofd en neemt haar mee naar de badkamer voor ronde 2.

‘Sammy, Car? Zijn jullie wakker?’ Dean loopt de kamer in en blijft verbaasd staan. De hele kamer ligt overhoop en dan ziet hij Sam en Carly samen in het bed liggen. Dean’s ogen gaan naar de grond en vind over al kleding stukken. Even grinnikt hij en sluit de deur. ‘goed gedaan Sammy, je hebt haar alle hoeken van de kamer laten zien’

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen