Foto bij [32] Torture me `till I give up...

Pov. March Zy
Met een strak gezicht zaten we allen in de woonkamer van het rare bouwsel dat “het nest” heette.
Dwaaloog dood en Bonny weg… Harry zat naar z`n handen te staren. Als er iemand binnen kwam keek hij hoopvol op, hopend dat het Bonny was. Maar zelfs daar was hij een uur geleden mee opgehouden.
Damon stond op het erf en omklemde gedachteloos z`n gewonde arm.
Hij was bang… doodsbang. Hij had het niemand verteld, alleen Marti en ik wisten het. Bij elke vampier was het verschillend tot het gif hen vermoorde. Bij sommigen was het binnen een paar uur al terwijl de sterkere het weken vol konden houden, Damon was sterk, hij moest volhouden!
Met een zucht stonden Marti en ik tegelijkertijd op. ‘We gaan thuis slapen, morgen nacht komen we terug om Bonita te zoeken.’
We kregen niet echt een levendige reactie…
Damon keek pas op toen ik m`n hand op z`n schouder legde. ‘Kom, we gaan.’
Zei ik zacht. Z`n zwarte ogen waren dof toen hij langzaam knikte.

Thuis in Mystic falls verdween Damon meteen naar z`n kamer met een fles sterke drank. Marti plofte in de stoel en veegde met een hand over z`n gezicht.
Hij maakte zich zorgen. ‘Heb jij gezien wat er met Bonita gebeurt is?’ ik schudde m`n hoofd en leunde tegen zijn stoel aan. ‘Damon is de enige die het zag…’
Hij knikte en stond op. ‘Ga slapen broer, dat is het enige dat we kunnen doen nu we hier opgesloten zitten.’
Zwijgend liep ik achter hem aan. Zou ze bang zijn? Vast wel…

Pov. Damon Salvatore
Evanescene schalde uit m`n oortjes. Bring me to life…
Graag, Het was nu te laat om Bonita te vertellen wat ik voor haar voelde. Ze was weg, en ik ging dood. Heel simpel allemaal.
Met een geërgerde schreeuw gooide ik de lege fles drank tegen de muur waar hij in kleine stukjes uiteen spatte.
De nijging om te huilen onderdrukte ik en met m`n kaken op elkaar geklemd trok in m`n leren jack uit. Het leer op de arm was stijf van het opgedroogde bloed. De randen van de wond zagen zwart en er lekte een soort witte doorzichtige vloeistof uit. Zo snel al…
Met m`n hoofd in m`n handen plofte ik op de rand van m`n bed neer.
Ik moest het Stephen vertellen.
Nee, nog niet ik zou Alaric bellen en hem vertellen wat er fout ging vannacht.
De telefoon ging drie keer over voor hij opnam.
‘Damon?’ Ik slikte moeizaam. ‘Alaric… Kun je hier heen komen?’
Hij was even stil en ik hoorde hoe hij opstond uit vermoedelijk z`n bed. ‘Ik ben onderweg, Damon.’

Hij hing op, starend naar de muur legde ik m`n mobiel naast me op het bed en bleef zo twintig minuten zitten tot Alaric m`n kamer binnen kwam. Hij bleef in de deuropening staan en liet z`n ogen langs me heen glijden. Hij trok bleek weg bij het zien van m`n arm.
‘Nee… Je bent gebeten?’ hij trok bleek weg en kwam dichterbij. Ik knikte stijfjes.
‘Ja, en hier blijft het niet bij. Bonita is ontvoert door dooddoeners.’
Hij zuchtte en kwam naast me zitten. ‘Dit is foute boel, Damon.’ Hij aarzelde alsof hij het niet durfde te vragen. ‘Hoe lang heb je nog?’
Ik schudde m`n hoofd en haalde m`n schouders op. ‘Geen idee. Maar als het er na een nacht al zo uitziet…’ ik maakte m`n zin niet af, hij zou het wel snappen.
Hij sloeg z`n ogen neer. ‘Ik…’ hij schudde z`n hoofd. Ik wierp een blik op deklok en zag dat hij over vijf minuten les moest geven.
‘Ga maar. Ik red het wel.’ Hij stond langzaam op en keek me strak aan.
‘Ik ga een oplossing zoeken.’
Met grote stappen beende hij m`n kamer uit en sloeg de deur achter zich dicht. Langzaam kleedde ik me uit en ging in m`n bed liggen. De dekens waren ijskoud, volgens mij had ik koorts…
Fuck it…

Pov. Bonita “Bonny” Luxfort
Kreunend opende ik m`n ogen en ging moeizaam overeind zitten. Touwen doordrenkt met Vervain sneden in m`n polsen en enkels en weerhielden mij ervan op te staan.
Het huis waar ik was herkende ik maar al te goed. Draco`s geur hing overal.
‘Ah onze gast is wakker.’ De stem bezorgde me kippenvel en een doodsangst ontstond in m`n hart.
Er viel een schaduw over me heen en ik draaide m`n hoofd om. Een paar meter van me vandaan stond een kale slangachtige gedaante. Z`n ogen waren bloedrood en z`n neus waren twee spleetjes, net als bij een slang.
Voldemort.
Hij liep om me heen en zette een stoel een paar meter voor me neer. Hij ging zitten en keek me zo strak aan dat ik welk terug moest kijken.
‘Goed, klein vampiertje. Je ouders zijn niet zo blij met je.’ Hij zweeg en hield z`n hoofd schuin, wachtend op een reactie. Toen ik die niet gaf praatte hij verder.
‘Waar is Potter?’ ineens sloeg z`n woede van hem af als damp. Hij trok z`n toverstok en richtte die rustig op me. ‘Nog maals. Waar is Potter?’ ik schudde m`n hoofd en ontblootte m`n tanden.
‘Dat ga ik jou heus niet aan je neus hangen. Niet dat het kan want je hebt geen neus.’ Waarom ik het zei wist ik ook niet, het floepte eruit. Woedend sprong hij overeind. ‘CRUSIO!’
Gillend van pijn kronkelde ik over de grond. Ik zou hem niets vertellen…

Pov. Draco Malfidus
Bonita`s gegil verscheurde de stilte van het huis op de vroege ochtend.
Met een droge snik sloeg ik m`n handen voor m`n oren en probeerde het hartverscheurende geluid buiten te sluiten, tevergeefs want het was zo luid…
Hazel werd wakker en barste meteen in huilen uit toen ze besefte dat het haar zus was die gemarteld werd.
Ik sloeg m`n armen om haar heen en hield haar stevig vast. Huilend luisterden we beiden naar het gegil tot het abrupt stopte.
M`n hart sloeg over en ik vloog m`n bed uit. Hij zou haar toch niet vermoord hebben? Hij was vannacht wel erg kwaad…
Ik rende naar de eetkamer waar ze gister achter gelaten was. De duistere heer stond met z`n rug naar me toe naar buiten te kijken. ‘Ah… Draco. Breng haar even naar de kerkers en keten haar.’
Ze leefde nog!
Meteen liep ik om de bank heen waar ik nog wat blonde lokken vanachter zag komen. Uit haar neus en mond liepen straaltjes bloed en ze ademde raspend.
Moeizaam tilde ik haar op en bracht haar naar de kerkers. Het liefst had ik haar laten gaan maar dan hadden ze haar zo weer te pakken… en du sloot ik de ijzeren band rond haar hals, zette haar polsen en enkels vast.
Haar blonde haren waren een beetje los geraakt uit de strakke knot, haar lippen waren nog steeds bloedrood en met haar smokey eyes zag ze er werkelijk uit als iemand die ons saboteerde. Niet dat ik het erg vond, ik wou hier toch weg.
Net toen ik de cel uit wou lopen kreunde ze en bewoog haar handen. De aderen in haar handen waren blauw en opgezwollen door het Vervain. De grote dosis gif verzwakte haar snel.

‘Draco?’ Haar ogen gingen open en ze had moeite met focussen. Toen ze eindelijk haar zilveren ogen op me gericht had rilde ik. De blik was doordringend en zo vol angst en haat dat ik achteruit deinsde.
Of de haat tegen mij gericht was wist ik niet maar leuk vond ik het niet dat ze zo naar me keek.
‘Het spijt me zo…’ fluisterde ik. Ze schudde haar hoofd en glimlachte treurig. ‘Het maakt niet uit. Waar is Hazel? Is ze oké?’
Ze vroeg naar haar zusje? Ik knikte. ‘Ze is oké.’ Ik kon het niet langer aan en sloot de celdeur achter me. Door het getraliede raam zag ik hoe ze haar hoofd boog en een traan een spoor trok over haar wang.
Ik draaide me om en balde m`n vuisten. Daar, beneden in de kerkers beloofde ik haar en mezelf dat we zouden ontsnappen. Dat ik haar de vrijheid terug zou geven.

Pov. Bonita “Bonny” luxfort
Ik boog m`n hoofd en haatte de ketens die mij geboeid hielden nu al.
De pijn van het verraad brandde in m`n hart en ik voelde de onbevredigende honger naar bloed oplaaien.
Met een woeste schreeuw rukte ik aan de ijzeren kettingen die niet eens een millimeter meegaven omdat ze met magie verzegeld waren. Een straaltje bloed liep langs m`n arm en brandde een spoor van rood door m`n huid, de hoeveelheid Vervain in m`n bloed was verwoestend en hoe meer ik me verzette hoe sneller het me verteerde.
Vol haat groeiden m`n hoektanden en werden m`n ogen donker van dorst, razernij en haat. Pure haat…

Minuten werden uren en uren werden dagen. Hoe lang het geleden was dat ik bloed gekregen had wist ik al niet eens meer want al m`n aandacht ging naar bloed. Als ik m`n ogen opende zag ik bloed. Als ik ademde rook ik bloed. Zo kwam het dat ik pas merkte dat er anderen in m`n cel waren toen iemand me een schop gaf. Grauwend keek ik op en kneep m`n ogen tot spleetjes. Voldemort leunde ontspannen tegen de muur tegenover me en Draco stond ongemakkelijk in de deur opening. Op een ander tijdstip had ik misschien medelijden gevoeld voor hem maar de dorst liet geen andere emoties over.
‘Goed parasiet. Je gaat me nu vertellen waar Potter zich verbergt.’ Ik schudde verward m`n hoofd. Ik… ik mag het niet vertellen. Harry, als hij eens wist…
Voldemort knipte in z`n vingers en gebaarde Draco dichterbij te komen. De arme jongen trilde helemaal toen hij z`n toverstok op me richtte. ‘Draco, leer dit monster even wat gehoorzaamheid betekend. Je komt pas naar boven als ze het verteld heeft, begrepen.’ Draco knikte langzaam en likte nerveus langs z`n lippen. Voldemort verliet de cel haastig met flapperende mantel.

De geur van mens drong m`n neusgaten binnen en m`n al benevelde Geest werd onhandelbaar. Krijsend wierp ik me in de ketens in een poging z`n keel door te bijten en z`n heerlijk ruikende Vervainloze bloed te drinken. ‘Het spijt me, Bonny.’ Voorzichtig deed hij een stapje naar me toe tot er ineens een heks in de deuropening verscheen. Haar zwarte hatelijke oogjes loerden van Draco naar mij. ‘Je moet haar pijn doen, Draco. Dat is de bedoeling van een marteling. Kijk zo…’
Ze richtte haar toverstaf en mompelde een woord. Nog voor ik me had kunnen voor bereiden verscheurde de pijn me. Gillend kronkelde ik me in alle bochten tot de korsten aan m`n polsen, nek en enkels weer open gingen en de geur van bloed alles overheerste. Na een poosje hield de pijn abrupt op. Hijgend leunde ik met gesloten ogen tegen de muur en huiverde toen de o zo menselijke gevoelens boven kwamen. Ik had het koud, echt koud.

Ik bleef zo zitten tot een paar voeten weg liepen. De andere persoon kwam zelfs dichterbij. ‘Bonny?’ Draco`s stem was bezorgd en hij knielde naast me neer.
‘Ik haal jou en Hazel hieruit. Al is het het laatste wat ik doe.’ Daarna stond hij op en verwijderde de voetstappen zich.

Reacties (3)

 • Nephilimx

  Omg verliefd op dit verhaal! Snel verder!

  9 jaar geleden
 • Allysae

  omg
  snel verder

  9 jaar geleden
 • koekiexkaner

  verder(K)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen