Foto bij 38.1 Yanelle Hale

"Goedemorgen", zeg ik vrolijk tegen Melanie achter de balie.
"Oh, Yanelle, er hebben vier mensen voor jou gebeld", zegt ze.
"Vier?", zeg ik verbaasd.
"Ja, iemand van Cosmopolitan, iemand van Vogue en nog twee mensen. Ik heb gezegd dat ze vandaag kunnen terug bellen", zegt ze.
"Dankjewel", zeg ik en ik loop verder naar het kantoor van Farrah en mij.
"Goodmorning", zeg ik vrolijk tegen Farrah als ik binnen kom. Ik ga aan m'n bureau zitten en neem de laatste slok van m'n vanilla latte, die daarna in de prullenbak belandt.
"Wat ben jij vrolijk", zegt Farrah lachend.
"Klopt. En vraag me niet waarom, ik weet het zelf ook niet", antwoord ik lachend.
"Ja, maar dat kom ik nu even verpesten voor jullie", hoor ik Robert zeggen. Ik kijk op en zie dat hij in de deuropening staat.
"Verpesten?", vraagt Farrah meteen.
"Ja, hier is het werk waar ik het gisteren over had. 750 uitnodigingen voor voornamelijk mensen uit Londen uit de mode-, film- en muziek industrie, maar ook hoofdredacteuren van de Vogue over de hele wereld. En het is aan jullie de taak nu om de enveloppen te schrijven en de brieven erin te doen. Schrijft een van jullie netjes?", vraagt hij.
"Ja, Yanelle", zegt Farrah meteen. Ik geef haar even snel een boze blik. Nu moet ik alles gaan schrijven zeker. Dat gaat echt vreselijke pijn doen aan mijn handen.
"Oke, hier is de lijst met genodigde, adres et cetera en jullie weten wel waar de enveloppen liggen", zegt hij. "En jullie zijn donderdagavond er ook bij aanwezig om te organiseren. Jullie krijgen dan wel te horen hoe en wat", zegt hij. Dan verdwijnt hij ons kantoortje uit.
"Okeee", zegt Farrah die met haar ogen rolt en meteen naar de lijst grijpt.
"Ik ga de enveloppen halen", deel ik mee en ik loop ook het kantoor uit.

"Weet je wie allemaal komen?", zegt Farrah enthousiast.
"Nou?", vraag ik als ik met een grote stapel enveloppen kom binnen wandelen.
"David en Victoria Beckham, Rosie Huntington-Whiteley, Georgia May Jagger-"
"Die met dat grote gebit?", onderbreek ik haar.
"Ja, Keira Knightley, en de legendarische man van Chanel: Karl Lagerfeld, Jude Law, Pixie Lott, Kate Moss, Rita Ora, Robert Pattinson", leest Farrah een paar namen op.
"ROBERT PATTINSON?", roep ik bijna uit. Ik heb een paar jaar geleden een hele tijd een crush op Robert Pattinson gehad. Ik was echt Twilight verslaafd toen.
"Ja", zegt Farrah zwijmelend en ze drukt de lijst dicht tegen haar aan. Zij was dus net zo erg. Ik moet lachen en ze kijkt me verbaasd aan.
"Geef maar hier, ik moet beginnen. En jij moet dadelijk alles in de enveloppen doen en dichtplakken", zeg ik.
"Hmm, lekker, ik mag al die enveloppen lekken om ze dicht te kunnen maken", zegt Farrah sarcastisch. Ik moet weer hard lachen en ga zitten om te beginnen met de eerste envelop. Nog 750 te gaan.

"Danny Schwarz, ken je die?", vraag ik terwijl ik de naam en adres opschrijf. Elke keer als ik iemand niet ken zeg ik de naam en zoekt Farrah ze op.
"Dat is een model. En hij is lekker", zegt ze terwijl ze met grote ogen zwijmelend naar haar scherm staart. De hele tijd moet ik al om haar lachen. De volgende is Kirsten Stewart. Alles loopt op alfabetische volgorde van achternamen, dus dat betekent dat we al op de helft zijn.
"Jamie Strachan, is dat ook zo'n model?", vraag ik.
"Eh, even kijken", zegt Farrah en ze typt op haar toetsenbord. Ondertussen schrijf ik de envelop. Nu de volgende.
"Ha-", ik blijf stokken als ik z'n naam op lees. M'n hart lijkt een slag over te slaan en gaat dan als een gek tekeer.
"Wat? Wie?", vraagt ze. Ik draai m'n hoofd om en kijk haar serieus aan.
"Harry komt ook"

Reacties (18)

 • Tomlinsbear

  Ik wist het

  5 jaar geleden
 • Wavechaser

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh harry ziet haar hopelijk eindelijk weer YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYY

  8 jaar geleden
 • agirlx

  OMFG!!

  8 jaar geleden
 • GottaLoveYa

  EINDELIJK KOMT HAZZA OOK WEER!!:D:D:D

  9 jaar geleden
 • NotAnAngel

  OMG, nu wil ik zo graag weten, hoe je het verder laat gaan!! OMG!!!!
  Snel verder!! Xxx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen