Foto bij Lust 10

Zal ik steeds bij de inleiding zetten welke dag het is? Het is nu maandag. Maar ik sla vaker dagen over, dus misschien is het wel handig als ik de dagen er dan bij zet, of vinden jullie het zonder wel goed?
& Ik ben echt onder de indruk dat deze story nu al meer dan 100 abo's heeft, en het pas net begonnen is, thank youuuu ♥

"Heb jij Spaans gemaakt?", vraagt Ruby aan mij.
"Ja, maar dat ligt in mijn kluisje", antwoord ik.
"Wil je dat halen?", vraagt Ruby met puppyoogjes.
"Oh, is goed hoor", zeg ik. Ik heb toch niks te doen, en economie ligt ook nog in m'n kluisje. Ik moet dat ook nog maken. "Loop je dan wel mee?"
"Ja, tuurlijk, anders zit ik hier dadelijk alleen", zegt Ruby meteen. Synchroon staan we op. Ik pak m'n tas en we lopen naar de gang.

Bij m'n kluisje aangekomen open ik die en valt er meteen een briefje uit. Snel raap ik het op en kijk er even gefronst naar. Van wie is dat? Want van mij is het niet.
"Wat is dat?", vraagt Ruby.
"Ik heb geen idee. M'n hele kluisje ligt vol met papiertjes", zeg ik snel als smoesje. Ik stop het briefje snel in m'n broekzak voordat Ruby er weer naar kijkt en dan zoek ik tussen m'n boeken.
"Spaans, toch?", vraag ik.
"Ja, meneer Craw mag mij volgens mij sowieso al niet, dus als ik m'n huiswerk al niet gemaakt heb zorgt hij wel weer voor wat extra werk", zegt Ruby zuchtend. Ze is in de klas best wel rustig, dus ik snap niet echt dat Craw haar niet mag. Leah is integendeel wel heel erg druk.
"Hier is spaans", zeg ik en ik overhandig haar het boek. Voor mezelf pak ik er economie uit. De rest prop ik terug en snel maak ik m'n kluisje dicht. Ik moet straks niet vergeten dat als ik m'n kluisje weer open maak, alles eruit gaat vallen. Ik voel nog even in m'n broekzak of het briefje er nog in zit en dan loop ik samen met Ruby terug naar de kantine. Ik ben echt benieuwd wat erop staat. Het moet van iemand anders zijn, want dat is niet mijn briefpapier. Misschien is het wel van Louis. Langzaam voel ik mijn wangen gloeien dus gauw schuif ik die gedachte weer weg.

"Hoe lang is het nog?", vraagt Ruby als we ons weer neerzetten aan een tafel in de kantine.
"Ongeveer 5 minuten", antwoord ik. We hebben nu net een uurtje uitval van Duits en hierna hebben we Spaans.
"Oh, nee, dat ga ik niet redden. Weetje hoe lang die tekst is", zegt Ruby overdreven.
"Dan zou ik maar snel beginnen", zeg ik terwijl Ruby al begonnen is. Ik kijk even naar haar schrift en zie dat het voor geen meter te lezen is aangezien ze zo snel schrijft. Ik maak m'n economie boek open en pak het briefje weer uit m'n broekzak. Ik kijk nog even naar Ruby, maar ik zie dat die ijverig aan het schrijven is en het toch niet door heeft. Onder de tafel open ik het briefje en lees ik het onbekende handschrift.
Ik kan niet wachten tot het 7e uur morgen
Louis. Het moet wel Louis zijn. Morgen hebben we samen het 7e uur het tussenuur. Net zoals vorige week. Zijn zachte lippen weer op die van mij. De hele week heb ik nergens anders meer aan kunnen denken. Ik word wakker geschud uit mijn gedachtes door de bel die luid door het hele gebouw klinkt. Meteen vouw ik het papiertje weer in en stop het in m'n broekzak.
"Ben je klaar?", vraag ik aan Ruby terwijl ik m'n tas al in pak en op sta.
"Wacht, een paar seconde", zegt ze en ze krabbelt nog snel wat in haar schrift. Dan slaat ze het dicht en staat ze ook op. "Klaar! Let's go!"

Reacties (14)

 • NikIaus

  hubahubaa

  1 jaar geleden
 • Wavechaser

  godverdomme het is niet goed dat ik precies weet in welk hoofdstuk ze voor het eerst seks hebben en ook weet waar ze allemaal seks hebben gehad

  4 jaar geleden
 • Wavechaser

  sex

  4 jaar geleden
 • Awakaniingx

  (H)

  6 jaar geleden
 • musiclady

  ... just ....(H)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen