Onaa Cruizze Latimore


Nieuwsgierig naar wat de man gehuld in een grijze jeans zal aantrekken,zit ik op het bed mee te loeren in de overvolle kledingkast. Het witte haar behandelt met een haarspray, staat fier omhoog. Zijn lange vingers glijden over de zwarte planken, op zoek naar een geschikt bovenstuk, voor de perfecte outfit. Neuriënd grist hij uiteindelijk een wit/zwart hemd uit de stapel vandaan. Wiebelend met mijn benen over de rand van het bed, kijk ik naar alle laatste handelingen die hij pleegt tot perfectie. De lach van de man doet me opschrikken uit de mooie dagdroom, recht voor mijn neus. Verbaasd kijk ik in zijn pretoogjes. 'Als je weet hoeveel halskettingen ik net voor me hield, krijg je een kusje.'

Met een blos op mijn wangen draai ik mijn hoofd een stukje van hem weg. 'Acht.' schuldig geef ik toch maar toe, naar het nauwlettend in de gaten houden van de man. Grinnikend verplaatst hij zich naar me toe. De zwarte veters kijken plots het interessants. Twee zachte, warme handen tillen mijn hoofd omhoog. De bruine kijkers staan prettig en vertederd. 'Wil je het kusje niet?' Plagend tuit hij de lippen en stomp ik hem tegen zijn bil. 'Geef hem nou maar' brom ik ongeduldig waardoor hij zich grijnzend dieper buigt. De zachte lippen veroorzaken een rilling langs mijn rug. Het verlaten ervan doet me grijpen naar zijn middel en dichter tegen me aantrekken. Dwingend duw ik zijn lippen van elkaar, verrast glijd zijn hand naar mijn hals toe.


Zijn ongemakkelijke, neerbuigende positie speelt zijn parten waardoor de kus al snel beëindigt word. Glimlachend kijkt hij me aan en neemt mijn hand beet om me overeind te trekken. 'Straks komen we te laat, dat zou geen leuke eerste indruk achterlaten.' Lachend leun ik tegen hem aan en druk mijn neus tegen zijn geschoren wang aan. 'Mam zal wel weten, dat ik degene ben die je ophoudt.' Een korte intieme omhelzing wordt verstoord door mijn tweeling-verjaardagscadeau. Het zielige gejank van Aiko, met haar pootje krabbend over mijn been. Vertederd door haar gebrek aan aandacht neem ik haar op en begint ze in Bill's gezicht te likken. Een hond als verjaardagscadeau was toch wel het laatste wat ik zou durven vragen.

Zodra ze de andere honden hoort blaffen vanuit de woonkamer begint ze wild te spartelen om los te komen. 'Aiko!' Ze begint haar poten al te bewegen nog voordat ik d'r op de grond zet. In de slappe lach hangt Bill tegen de kast aan en kijk ik ontzet toe hoe ze zich uit de voeten maakt en om de hoek wegglijd door het gladde parket. 'Gekkerd.' grijns ik hoofdschuddend en neem mijn tas op, enige zenuwen gierend door mijn lichaam. Waarom nam Bill nou ook alweer mijn gsm op? Nu zijn we verplicht om op bezoek te gaan en...de jongens voor te stellen. 'Schat, kom je?' Zijn stem klinkt ver weg, niet gemerkt dat hij de kamer al had verlaten.
Wat schichtig kijk ik uit het raam, zie de auto waar vast paparazzi inzit, een eindje verderop stoppen. Het bezorgd me een ongelukkig gevoel wetend dat ik Bill's hand nu niet kan vasthouden. Of dat hij me tenminste tegen zich aantrekt. Het liefkozende gestreel van zijn duim, doet me het hoofd zijn kant opdraaien. 'Alles oké, lieverd?' Onderzoekend staart hij me aan waardoor ik al snel mijn ogen neersla. Zelfs nu ik een vriendje heb, kan ik me niet als een verliefde puber gedragen. Voorzichtig glijd zijn hand langs mijn wang en kijk ik tegen mijn zin op in zijn ogen. Hij zal het vast belachelijk vinden als ik het hem vertel. Hij opent zijn mond maar wordt verstoord door Tom en Zarah die meteen uitstappen. Zich weder richtend tot mij, kan ik het niet laten om dichter te schuiven en mijn lippen stevig op die van hem te plaatsen. Hij schrikt, twijfelend brengen zijn vingers een haarlok naar achteren. Trillend en met een lichaam vol spanning laat ik hem voorzichtig los, opkijkend in de bruine ogen. 'Ik wil gewoon...' begin ik, wetend dat ik hem enige uitleg schuldig ben. 'Ik wil gewoon altijd dicht bij je kunnen zijn.' Het klinkt nog zo gek niet om het uit te spreken. De reactie hoef ik niet lang af te wachten. 'Zodra we in jou ouderlijk huis binnenkomen, mag je me best aanraken wanneer je wilt. Ik schaam me niet want iedereen in die ruimte mag zien dat ik van je hou.'


De glimlach op mijn gezicht zal niet snel vervagen. Ook niet wanneer ik mam opmerk die ongeduldig op ons twee staat te wachten in de deuropening. 'Hoi mam.' Ik glimlach met een verborgen verlegenheid, terwijl ik haar stevig omhels. 'Waarom laat je me zolang op jou wachten, je zus is al tien minuten binnen.' Grinnikend laat ik haar los en kijkt ze me in de ogen. Een brede glimlach verschijnt, vertederd houdt ze het hoofd schuin en glijden de donkerbruine lokken over haar schouder. Ze moet weten waarom mijn geluk nu niet opkan. Ik draai me een stukje tot Bill en zie het geluk op zijn gelaat stralen. Sinds dat weekendje in het welnesshotel, lijkt hij gelukkiger dan ooit tevoren te zijn. Hoe dicht we ook al met elkaar verbonden waren, het is niets vergeleken met wat we nu hebben. Net alsof we sterker in ons schoenen staan. 'Mam, dit is Bill Kaulitz, mijn zangcoach.' Meteen steekt hij z'n hand uit en neemt mam die gretig beet. 'Welkom Bill, mijn naam is Agnes.' Hij lacht zijn tanden bloot en knikt. 'Kom er snel in, want ik zie dat we anders nog meer bezoek zullen krijgen.' Met haar blik vlak achter ons, waar het flitsen van camera's ons haast zou verblinden.AikoBedankt voor alle lieve reacties! Het is echt altijd leuk om te lezen!!!
En er komt voor jullie nog een deeltje vandaag xxx

Reacties (4)

  • TomxMydrug

    Snel verder !! <3<3

    8 jaar geleden
  • MrsGrey

    Dafuq die heb ik al gelezen en nu krijg ik er weer mail van?

    8 jaar geleden
  • AlreadyGone

    Heel mooi!
    Snel verder!
    x

    8 jaar geleden
  • MrsGrey

    (flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)
    gimme more

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen