Foto bij Lesson 19 • Felicite

Written by 1Dedicated

Vermoeid liet ik me achterover op mijn bed vallen. Mijn cursus fysica belandde op de grond naast Frans en economie. Waarom zat ik ook weer in deze kut richting? Mijn hoofd zat letterlijk bomvol, als een brievenbus waarvan de eigenaars al maanden op vakantie waren en nooit werd leeggehaald door vriendelijke buren. Even sloot ik mijn ogen, maar die poging om tot rust te komen mislukte. Dat zat er nog maar één ding op, alles van me afschrijven en blijven schrijven tot mijn hoofd volledig leeg was. Snel trok ik mijn kastje open, haalde de dubbele bodem uit de lade en nam het groene boekje er uit. Ik wreef het laagje stof dat zich gevormd had er af en ging met mijn vingers langs het goudkleurige slot. Waar had ik mijn sleutel nu weer gelaten? Ik rommelde door mijn oude spullen en kwam een antiek mobieltje tegen. Ik haalde het klepje er af en op de plaats waar normaal de batterij zat, lag het kleine sleuteltje. Lang geleden had ik de batterij er uit gehaald en sindsdien bewaarde ik mijn sleuteltje van mijn dagboek daar. Want wie zocht daar nu een sleuteltje? Precies, niemand. Ik ging met het boekje en sleuteltje in bed liggen en opende het slotje. Meteen bladerde ik naar de eerstvolgende, blanco pagina en begon te schrijven.

Dear diary,

De laatste tijd is er zoveel gebeurd en ik moet dit even kwijt. Jij bent de enige die ik voor de volle honderd procent kan vertrouwen. Ik krijg sinds kort bijles van Zayn. Je weet wel, die jongen van een jaar hoger met zijn prachtig bruine ogen, lange wimpers en oogverblindende glimlach. Ik haat hem. Alles leek net wat beter te gaan tussen ons, maar dat is allemaal verpest door hem. Hij had een weddenschap met zijn vriend om mij in bed te krijgen. Wat denkt hij wel? Dat ik een ordinaire slet ben die hij zomaar om zijn vingers kan winden? Nou, mooi niet! Abi is helemaal zot van Harry, Zayn’s vriend, maar ze ziet echt niet in dat Harry haar gebruikt. Ze wou niet luisteren toen ik haar waarschuwde dus dat is dan haar probleem. Och, dagboek, moet je Louis en Kyra horen. Ze zijn zo gelukkig samen. Ik wil ook zo een prachtige relatie als hun. Ja, ik heb Austin, maar die relatie is nu niet echt prachtig te noemen. Ik heb hem nu al enkele dagen niet gezien, maar ik negeerde zijn smsjes dus ben ik bang voor wat er gaat gebeuren als ik hem hier weer voor mijn deur ga zien. Ik weet dat ik er een einde aan zou moeten maken, maar dat kan ik niet. Ik durf het niet, want ik weet hoe opvliegend hij kan zijn en ik wil echt niet weten hoe dat zou aflopen.

Ik heb je nu al genoeg lastig gevallen met mijn problemen dus laat ik je nu met rust.
Tot volgende keer!


Ik klapte het boekje toe en legde alles terug op zijn verstopplaats. ‘Fizzy?’ klonk het van beneden. ‘Ja, Lou?’ riep ik terug. ‘Eten!’ Enthousiast liep ik naar beneden. I love food.


•••
We love you! Echt bedankt dat jullie ons verhaal lezen! Zelf hadden we dit echt nooit verwacht en 130 abo's is dus echt unreal voor ons! We hope you like it so far! En sorry voor dit saaie hoofdstukje... Kudo us maybe?

Reacties (10)

 • LoveIsLouder

  Mooooii,,(H)

  6 jaar geleden
 • x1Dloverrx

  nieuwe aboo (: snel verderr!!

  6 jaar geleden
 • Lordd

  Ahw. (: En omg, die plaats van dat sleuteltje, doordacht x3
  Kudo (:

  6 jaar geleden
 • 1Dancer

  verder. nu. ly.

  6 jaar geleden
 • stradford

  131 e abo,;)
  loveeeee, voor je story .x

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen