Foto bij Equipa de Portugal • Trinta e três

Maya Milena dos Santos Aveiro
Terwijl ik rustig op één van de tribunestoeltjes zit te genieten van de brandende zon, lopen verscheidene Portugese spelers het veld op. Vaag herken ik Eduardo en Pepe in de verte. Hélder Postiga en Rui Patrício lopen net achter hen aan en niet veel later komt ook de rest van het Portugese team eraan. Paulo Bento roept zijn jongens bijeen en kijkt hen met een serieuze blik aan. Zijn lippen vormen woorden die op hun beurt weer ellenlange zinnen vormen. Wat hij zegt, kan ik echter niet verstaan. “Go!” hoor ik hem roepen, waarna iedere speler begint te lopen.
Als de jongens na een halfuur nog steeds aan het lopen zijn, besluit ik om er vanonder te muizen. Mijn broer en zijn vriendjes zien lopen en klooien is namelijk niet zó interessant. Mijn blik glijdt over het stadion en ontdekt zo nog een ander plein. Kleiner, weliswaar, maar groot genoeg om op te trainen. In mijn hoofd bedenk ik de kortste, onopvallende route naar het groene gras, waarna mijn voeten me naar de overkant brengen. Mijn ogen scannen de spelers en mijn hart slaat een tel over als een paar donkerbruine ogen zich in die van mijn priemen. Spanje, dus.

Twijfelend zet ik me neer op één van de stoeltjes en laat mijn blik over de andere glijden. Vier ‘dames’ van ongeveer mijn leeftijd, denk ik, laten hun ogen keurend over mijn lichaam glijden. Gehuld in een kort, vrolijk jurkje voel ik me toch wat onzeker. Zij zien er namelijk prachtig uit! De vrouw die aan de rand van de tribune zit, heeft lang, zwart haar, donkere ogen en een getinte huid. Typisch Spaans. Haar lichaam is gehuld in een schattig, kanten jurkje en het staat haar voortreffelijk. Degene naast haar heeft donkerbruine ogen en een lichte huid. Een glimlach vormt zich op mijn gezicht als ik haar kleding bekijk: een wijd T-shirt, skinny jeans en simpele sneakers. Dat bevalt me wel. De derde vrouw laat me iets minder op mijn gemak voelen. Een handtas van Louis Vuitton, een jasje van Gucci … het houdt niet op. Haar huid is egaal glad en met haar perfecte tanden schenkt ze iedereen een oogverblindende glimlach. Tenslotte glijden mijn ogen over de vierde vrouw. Lang blond-bruin haar, volle lippen en een zwoele blik sieren haar gezicht. Haar lichaam is omgeven door een beige jurkje, wat ik overigens heel graag in mijn kast wil. Haha.


What do you think? x

Die beschrijvingen zijn noodzakelijk. Eigenaars: herkennen jullie ze? :'D

Sorry, alweer ... school slurpt al mijn tijd op en dit klinkt misschien streverig, maar ik wil echt goede punten dit jaar. Voor íeder vak :')
Anyways ; my life's a mess, however : it's still possible to be happy :')

Reacties (5)

 • nightqueen

  leuk leuk! -niet veel inspiratie om iets te schrijven sorry-

  8 jaar geleden
 • periphery

  Omg, vergeet ik toch zeker te zeggen wat ik van het hoofdstuk vind ;p It's awesome! Zoals altijd ^^ <3

  8 jaar geleden
 • periphery

  Ik heb haast geen tijd om op Quizlet te komen, maar ik check elke dag of jij weer hebt geschreven (: Voor jouw verhaal maak ik tijd, sowieso! Love you honeybee! <3

  8 jaar geleden
 • Meile

  Neem je tijd meis, school gaat voor;)

  8 jaar geleden
 • Yestherday

  School bah, ook al lig ik ziek thuis!
  Maar neem je tijd en ik snap dat je goede punten wilt halen, want bij mij is dat hetzelfde!
  Mijn leven is ook een puinzooi en ook op een nachtmerrie uitgelopen.
  Maar heeel mooi geschreven!
  X

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen