Foto bij Twins ~ Seventeen ~ Happy Happy Joy Joy

Kiyoshi keek even naar Azusa en beet even hard in zijn lip. ‘Ik ga naar huis als je eenmaal binnen bent, ne..’ ‘Wil je even met me naar binnen gaan? Dadelijk zit er een persoon in huis of in mijn kamer.. Of zoals jij al zei “vieze pedofiele mannetjes”.. Wil je alsjeblieft mee naar binnen gaan? Mee naar mijn kamer? Alsjeblieft? Wil je me instoppen? Mijn moeder is er niet dus..’ vroeg ze zachtjes. Met grote oogjes keek ze diep in Kiyoshi’s ogen, pakte ze zijn handen vast en trok ze zachtjes naar zich toe. Haar oogjes sprankelden enorm. Het leek alsof de sterren in haar oogjes te vinden waren, zó mooi waren haar ogen. ‘Vooruit dan maar..’ zei hij na even getwijfeld te hebben. Meteen pakte ze zijn hand vast, maakte ze de deur open en trok ze hem mee naar binnen. 'Wil je misschien wat te drinken, mijn toekomstige echtgenoot Kiyoshi-san?' ‘Weet wel dat ik niet veel te lang blijf, ne? Mijn zusje Kimi verzorg ik al ontzettend lang en ze kan niet alles alleen..’ ‘Je hoeft ook niet enorm lang te blijven, als je er maar even bent..’
Meteen duwde ze hem zacht op de bank, rende ze naar de keuken en kwam niet veel later terug met wat zelfgemaakte koekjes en wat te drinken. Zachtjes zette ze het neer op de tafel en ging ze naast hem zitten. Ze propte heel zacht een koekje in zijn mond, puur omdat ze wilde dat hij haar koekjes zou proeven. Hij leek er enorm van te genieten, waardoor er een glimlach op haar gezicht verscheen. Nadat hij alles opgegeten en gedronken heeft, loopt hij samen met haar mee naar boven, richting haar kamer. Zonder zich ook maar om te draaien deed Azusa haar shirt voor Kiyoshi’s neus uit, zonder ook maar enige schaamte. Hij zag meteen dat ze niet flatchested was. Ze had minimaal eind cup A, begin cup B.
Hij draaide zich kwartslag om, zodat hij naar buiten kon kijken. Vanuit zijn ooghoeken keek hij heel stiekem naar haar lichaam. Ergens diep van binnen voelde hij zich natuurlijk een enorme pervert. Hij staarde gewoon naar het lichaam van een minderjarig meisje. Hoewel ze er niet verkeerd uitzag voor haar leeftijd. Nadat ze haar pyjama aangetrokken had, liep ze meteen naar hem toe en wikkelde ze haar armen om zijn arm. ‘Kiyoshi-san, wil je bij me blijven tot ik in slaap gevallen ben?’ vroeg ze heel zachtjes. Hij keek goed in haar ogen en knikte. Zachtjes streelde hij door haar donkerblauwe haren. Ze pakte zijn hand zachtjes vast en trok hem mee op het bed. Meteen ging ze tegen hem aanliggen en legde ze haar hoofd op zijn borstkast. ‘Kiyoshi-san?’ ‘Hm?’ ‘Wat bedoelen ze met pornoblad én een rechterhand is Happy Happy Joy Joy? Dat hoorde ik een roodharig meisje zeggen op het feest.’ ‘Dat is ehm.. Dat is.. Niks bijzonders..’ mompelde Kiyoshi. Hij wist natuurlijk dondersgoed wie het zei en wat het betekende. Kimi kon het sowieso niet geweest zijn, anders noemde Azusa haar wel bij naam. De enige roodharige op het feest die geen Kimi heette was Kazumi. ‘Kiyoshi, wat betekend het ne.. Please?!’ fluisterde ze zacht, terwijl ze met hele grote puppyoogjes naar hem keek. Na even een diepe zucht geslaakt te hebben fluisterde hij zacht: ‘Masturbatie, ne.. Met jezelf spelen.. In jouw geval, naar naakte mannen kijken en aan jouw pretknop zitten.. De clitoris. En nu slapen..’
Azusa knikte eventjes, woelde even zacht met haar hoofd over zijn borst en viel na een korte tijd vredig in slaap. Zachtjes fluisterde ze zijn naam en giechelde ze. Ze zei een paar keer dat ze van hem hield. Hij grinnikte eventjes, omdat het best wel schattig was. Ergens wilde hij weggaan, puur om te kijken hoe het met Kimi ging. Hij zorgde altijd voor haar, al sinds hun moeder overleden is. Maar aan de andere kant wilde hij bij Azusa blijven, puur omdat ze zo schattig slaapt. Na een paar lange minuten, stond hij héél voorzichtig op. Zachtjes drukte hij een kus op haar voorhoofd en liep hij naar buiten, richting het huis waar hij logeerde voor een tijdje.
Kimi zat al in het huis en keek de hele tijd naar de klok. Ze beet in haar lip. Ergens voelde zij zich schuldig omdat ze Naruto zo achtergelaten heeft. Wat als hij werd meegenomen door een pedofiel, wat zou er dan gebeuren? Niet dat hij zo snel meegenomen zou worden, maar stel dat het gebeurde. Na een paar minuten stond ze op en liep ze naar buiten. Ze had zich nog nooit echt schuldig gevoeld wat Naruto betrof, maar nu.

Reacties (4)

 • Allysae

  whaahahhahahah lolzzzzzzzzzz
  snel verder

  9 jaar geleden
 • Amami

  Veder ^^

  9 jaar geleden
 • Luckey

  Voelt ze meschien iets voor hem?????(H)
  Snel verder please:D

  9 jaar geleden
 • IDunnoXD

  Oeeeeeeeeee ;D Azusa ish KAWAIII:D

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen