Foto bij 0.75

Ik had mijn ogen nog geen vijf seconden gesloten toen er opeens op mijn deur geklopt werd. Ik kreunde zacht en veegde even over mijn wangen. Nu moest ik wel opstaan.
Ik strompelde naar de deur en deed ‘m langzaam open. Mijn hart sloeg een slag over toen ik zag dat de jongen met de krullen voor me stond. Harry keek op. Zijn ogen waren gevuld met tranen. Hij was zeker verteld wat er net gebeurd was. “Can I come in?” zei hij, ietwat schor. Een brok vormde zich in mijn keel en nog meer tranen sprongen in mijn ogen. Ik knikte toen maar en hield de deur verder voor hem open. Harry liep naar binnen, waarna ik de deur weer sloot.
Even was het stil. Toen draaide Harry zich om zodat hij me aan kon kijken. Zijn ogen waren rood en ik zag een eerste traan over zijn wang. Ruw veegde Harry ‘m weg. “Y-you know,” stotterde Harry met verstikte stem. “I miss you every day. Every fucking day. Even when you with me anyway, but knowing you won’t be mine anymore in less than a week kills me in the inside. I can’t fucking live without you!”
Een snik verliet mijn mond, waarna Harry zijn armen om me heen sloeg en me tegen zich aandrukte. Ik begroef mijn gezicht in zijn shirt. “I love you so much.” mompelde Harry in mijn haar. Ik huilde zachtjes en greep Harry steviger beet. Hij suste zachtjes, waarna hij zich losmaakte en toen naar mijn gezicht keek. Hij zuchtte en sloeg zijn ogen neer. Nog een traan rolde over zijn wang.
Toen keek hij weer op, waarna hij met zijn duimen mijn tranen weg probeerde te vegen. Ik sloeg ze weg. “Don’t try. It won’t help.” mompelde ik. Ik keek Harry pijnlijk aan en ging met de rug van mijn hand langs mijn neus.
“Even when you’re crying like this...” mompelde Harry terwijl hij me aanstaarde en hij schudde zijn hoofd.
“What?” mompelde ik terwijl ik even snufte. “You’re still beautiful.” reageerde Harry en hij keek me even aan.
Toen legde hij plotseling zijn handen op mijn wangen en drukte woest zijn mond op de mijne. Waarom wist ik niet, maar ik zoende hem terug. Met mijn handen pakte ik een paar van zijn krullen beet. Harry liet mijn gezicht los en ging met zijn handen naar beneden, tot bij mijn bovenbenen. Hij vouwde ze eromheen, waarna ik hem begreep en een sprongetje maakte en ik mijn benen om zijn middel sloeg. Mijn handen had ik in Harry’s nek gevouwen. Even later werd ik door hem op het bed gelegd. Harry ging half boven me liggen en kuste me in mijn nek. Met zijn ene hand ging hij over mijn shirtje naar beneden, totdat hij er aan de onderkant aan begon te trekken. Ik hoorde hem grommen in mijn oor en hij drukte zijn lichaam wanhopig tegen de mijne. Gehoorzaam trok ik mijn shirtje uit. Harry drukte zijn lippen toen voorzichtig op mijn borstbeen. Toen trok hij zijn shirt uit. Ik wist heel goed waar dit naartoe ging, maar de behoefte die ik nu had aan Harry, met zijn armen om me heen, was te groot.
Ik draaide ons om zodat ik bovenop lag, en kuste Harry toen weer op zijn mond. Zijn grote handen gingen ondertussen over mijn onderrug en drukte me toen dicht tegen hem aan. Een zachte kreun verliet mijn lippen.


Met een harde kreun liet Harry zich half naast me zakken. Ik pakte zijn bezwete gezicht beet en kuste hem toen lang op zijn mond. “This is so not good.” mompelde ik terwijl ik hem weer kuste. Harry maakte een instemmend geluidje, maar kuste me juist nog ruwer.
Ik maakte me los, waarna ik Harry dwingend op zijn rug duwde en mijn hoofd naast hem legde. Hij keek me aan. Ik slikte en drukte nog een kus op zijn mond. “Wondering why...” mompelde Harry terwijl hij zuchtte. Ik wist precies waar hij het over had. Stilletjes liet ik mijn hoofd op zijn borstkas liggen en ik sloot mijn ogen. Wondering why this had to be our destiny...


“Wake up baby, you got to get ready.” hoorde ik boven me. Met een schok opende ik mijn ogen en keek ik recht in die van Harry, die al helemaal aangekleed was. Ik kreunde. “What are we going to do?” zei ik terwijl ik me gapend uitrekte. “Going to get some food.” antwoordde Harry terwijl hij de deken van me aftrok. “Harry!” zei ik geschrokken terwijl ik de deken weer om mijn naakte lichaam heensloeg. Ook Harry leek geschrokken te zijn. “Oh, sorry. But erm, you got to get ready. We’re all waiting in the lobby.”
Ik fronste. “Why did you just leave me while I was asleep? Using me and then leave? That’s the plan?” mompelde ik terwijl ik me snel aankleedde. “No, of course not. I just woke up and...”
“We don’t have these peaceful moments together in bed when we just chill anymore, do we?” onderbrak ik de krullenbol.


Fijn dat er tot nu positief wordt gereageerd op mijn probleem.
Nu begrijpen jullie ook wel dat Deel 2 niet zo snel zal komen, hoop ik? Daar ben ik tenslotte pas net aan begonnen. Ik zal wel altijd proberen door te schrijven, en hopelijk zou ik in de zomervakantie eraan kunnen beginnen. Ik zou heel graag dat verhaal ook willen activeren, gewoon om een fresh start te maken met hoe ik schrijf, aangezien dit verhaal vorig jaar en dat jaar daarvoor geschreven is en dus slechter is dan dat ik eigenlijk kan, snap je?:)
Deel 2 zou dan qua schrijfvaardigheden recenter, en dus beter zijn. That's why.:)
Ik hoop echt dat ik in deze twee maanden zonder enige kans voor vrije tijd op de computer ik toch ergens een momentje voor juliie kan vinden. Natuurlijk zijn er veel verhalen waarbij ook heel weinig geactiveerd wordt (en zelfs dan houden ze hun abo's), maar ik krijg dan een beetje teveel het gevoel alsof ik jullie in de steek laat.:)

Vanavond/morgen wordt het dus telefoon en laptop inleveren! Dit is dus mijn laatste vrije dagje op het internet...

Reacties (3)

 • AnkePayne

  Aaaaaaw nee ze zijn zo cute! Ze moeten de leugen van Caroline ontdekken

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Aaahw,
  They are so freaking cute.
  Ze horen gewoon bij elkaar.
  Please snel verder....<33

  6 jaar geleden
 • Lootus

  Aahhwww! Geniet er van!

  Snel verdwr jij! Voor zover dat kan (: hahaha

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen