Foto bij 032.

Samen met Sarah zat ik tussen de dozen in op de bank. We hadden al een groot deel ingepakt, maar het gewone meubilair liet ik staan. Over twee dagen zouden we intrekken bij Niall.
Het was zo raar om te denken aan samenwonen. Natuurlijk kende ik sinds ik moeder was geworden geen privacy meer, maar het was iets anders om deze opeens te delen met een jongen.
Ik voelde mijn telefoon trillen en langzaam haalde ik het ding onder Sarah’s kussentoren vandaan.
Turn on your TV! Live interview is on. MTV. X
Ik smste Harry een bedankje terug en zette de TV aan.
Een jonge vrouw met veel te veel makeup op kondigde net aan dat het interview met One Direction bijna zou beginnen; en ik zag Sarah’s hoofdje omhoog schieten bij die woorden.
‘Hier zijn ze dan! De jongens van One Direction!’
Het gegil van de fans overstemde de begroetingen tussen de jongens en de presentatrice, maar aan hun brede grijnzen te zien hadden ze er zin in.
Na wat onbelangrijk gebabbel van de presentatrice en gegrinnik uit het publiek vroeg ze de jongens wanneer ze weer zouden beginnen met toeren.
‘Over twee maanden beginnen we. Eerst doen we Engeland aan, daarna gaan we naar de rest van Europa.’ Zei Louis.
Ik beet nerveus op mijn lip. Ik dacht nu wel de hele tijd over het samenwonen, over twee maanden was ik weer voor een dik half jaar alleen. Niall en ik hadden het onderwerp tot nu toe vermeden, maar ik had zo’n idee dat het snel ter sprake zou komen.
Sarah zat doodstil naast me en keek met glunderende ogen naar de TV. Ik keek vertederd naar haar en streek even over haar wang.
‘Maar nu komt de grote vraag, die al enkele dagen speelt. Niall, wie is het mysterieuze meisje waarmee je de afgelopen dagen vaak mee bent gesignaleerd?’
Niall keek even schuchter om zich heen en kuchte zachtjes. Het publiek was doodstil, volgens mij zat ieder meisje op het puntje van haar stoel.
‘Nou, dat is eh.. Dat is Kristen. Ze is het mooiste en liefste meisje dat ik ken.’ Niall zweeg, maar toen bleek dat iedereen meer informatie wilde hebben ging hij verder. ‘Ik heb haar ontmoet tijdens een kort ogenblik dat we met onze fans konden praten, na een interview afgelopen lente. Ik kwam haar steeds weer tegen en toen.. heb ik haar mee uitgevraagd.’
Louis klopte hem goedkeurend op zijn schouder en Niall grijnsde even.
Een druk geroezemoes steeg op uit het publiek en de presentatrice liet ze even bekomen voordat ze verder ging.
‘Ik ben blij voor je. Dus nu is er nog maar één persoon zonder vriendin. Wat ga je daaraan doen?’ Wendde ze zich tot Harry.
Terwijl Harry een gevatte opmerking maakte zag ik hoe Niall opgelucht zuchtte en even recht de camera inkeek.
‘Niall had het over jou, niet waar mama?’ Vroeg Sarah serieus.
Ik grinnikte zachtjes en maakte een instemmend geluidje. Voor een bijna driejarige was ze erg oplettend.
Ik keek toe hoe de presentatrice even afgeleid werd door iets en zette het volume iets harder.
‘Niall, om even terug te komen op jouw verhaal. Je zegt al sinds de lente met Kristen samen te zijn. Wie is dit meisje dan?’
Op een van de grote TV-schermen kwam een foto vaneen paar weken voor kerst. Hij was genomen toen we op een terras zaten met zijn allen. Louis speelde met Sarah en Niall zat aan mijn linkerkant. De foto was niet heel duidelijk, en ik had mijn muts op tegen de koude.
‘Dat is Kristen ja.’ Zei Niall nerveus.
‘Wie is dat enorm schattige kindje dan?’ Vroeg de presentatrice.
Ik slikte luid terwijl ik mijn nagels in mijn pols zette. Hoe zou het publiek reageren?’
‘Dat is haar dochter.’


Om antwoord te geven op veel vragen: Ik stop dit verhaal omdat elk verhaal een einde kent. Ik stop er niet mee omdat ik geen zin meer heb om te schrijven, want ik ga hierna gewoon verder schrijven aan andere (en nieuwe) verhalen.
Ik kan niet eeuwig doorschrijven aan een verhaal; want dan wordt het saai en langdradig.

Reacties (28)

 • Derks

  maar ga je misschien nog een verhaal schrijven over niall kristen en sarah (als sarah 4 of 5 is ofzo) Kijken hoe het dan is:)een soort vervolg verhaal? zou je dat kunnen doen dan ooit? want ik hou van jouw schrijfstijl, en sws van dit verhaal

  7 jaar geleden
 • pindacheese

  Wauw, geweldig geschreven, zoals altijd weer! (: Jammer dat het bijna afgelopen is, maar je hebt gelijk, elk verhaal kent zijn einde. X

  7 jaar geleden
 • GottaLoveYa

  Naaaaaa, jij b*tch! (Nee grapje:) )Net op dit spannende moment stoppen!
  Maar nu moet jij echt heel snel verder gaan!!

  7 jaar geleden
 • Nandoo

  BAM in een middag uitgelzen:Y)
  Echt een mooi verhaal!
  Snel verder?

  7 jaar geleden
 • XxLindaxX

  Nee, dit verhaal is super leuk. Ik wist nog wel wat te bedenken als ik dit verhaal schreef!!!! ahhaha
  xx<3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen