Foto bij Lesson 24 Zayn

Written by xBrilliam

Ik zag dat ze problemen had met de achterste stukken van haar haar en vroeg beleefd of ik het moest doen. Ik had mijn zusjes hun haar al zo vaak gestijld dus dit zou me ook wel lukken. Ik zag in haar ogen dat ze het niet echt vertrouwde, maar dan gaf ze me uiteindelijk toch de stijltang.
"Klaar." Ik duwde de stijltang af en legde deze voorzichtig neer op de grond. Snel ging ze nog eens met haar hand door haar haren en ze vielen perfect op hun plaats zoals altijd. "Sorry voor laatst." Ze keek me aan en ik merkte dat ze begon te twijfelen over wat ze zou zeggen. "Felicite je hoeft niks te zeggen. Je reactie was terecht en laten we gewoon afspreken dat we vriendelijk doen tegen elkaar voor deze bijles?" Ze knikte en een glimlach verscheen op mijn gezicht.

"Felicite, kun je me helpen?" Ik glimlachte lief naar het meisje dat verlegen naar mij en Felicite keek. "Wat is er Daisy?" Zou dit nog een zusje zijn? Ik wist amper dat ze een broer had en nu nog een zusje. "Ik snap een oefening niet van Wiskunde." Zacht schoot in de lach en Felicite keek me boos aan. "Kan ik je helpen, schoonheid?" Het meisje draaide haar om naar mij en een glimlach kwam op haar gezichtje. Vertederd nam ik het blad aan dat ze vast had en legde haar de simpele oefeningen uit, waarna ze opstond. Ik zag haar nog snel iets in Felicite haar oor fluisteren en dan liep ze de kamer uit.
"Zullen we dan beginnen?" Ik knikte en ze nam haar boeken die we nodig zouden hebben.

Na het een paar keer uitgelegd te hebben en dat zij met een oefening bezig is, vroeg ik of ik even naar het toilet mocht.
"Zayn?" Ik sloot de deur van de badkamer en zag Daisy staan. "Ja babe?" Ik bukte me zodat ik even groot als haar was en zacht fluisterde ze: "Ben jij het nieuwe vriendje van mijn zus?" Ik schoot in de lach en schudde dan mijn hoofd. "Nee hoor, gewoon een vriend." Het meisje kreeg een lach op haar gezicht en huppelde terug weg.
Ik zette me terug neer op het bed en keek naar de oefeningen waar ze nog aan bezig was. "Euhm, Felicite je bent fout bezig bij deze." Ik nam haar hand en haar bruine ogen kijken recht in de mijne. Toen ze na een paar seconden haar ogen afwende, liet ik snel haar hand los. "So.. Sorry." Ik keek van onder mijn wimpers naar haar en zag dat ze, net zoals mij, zacht rood kleurde.200 abo's bereikt en zelfs top! Thanks girls!
Zien we jullie vanavond nog eens terug met het volgende hoofdstukje? Reacties motiveren om sneller te schrijven (:

Reacties (26)

 • BabyWhale

  aaaaaaaaaah ! ik freak.

  6 jaar geleden
 • Lordd

  Omg, Zayn is echt perfect hier hea... <33

  6 jaar geleden
 • LoveIsLouder

  Mooii,,(H)

  6 jaar geleden
 • S0MERHALDERS

  Awhh,

  snel verder <333

  6 jaar geleden
 • DirectionLM

  Ahw ze zijn echt lief samen < 33

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen