Foto bij Lust 17

Woo, het valt me altijd op dat we zo veel kudo's hebben terwijl ik er nooit om vraag, haha. Echt geweldig! Misschien kunnen we zelfs een keertje in de top komen.
Als ik in Praag ben zal ik waarschijnlijk een week geen hoofdstukjes plaatsen, want ik heb daar absoluut geen tijd voor. Please forgive me & verlaat me niet, hahah xx

Ik knoop m'n blouse weer dicht en merk er een knoopje mist. Louis is dus iets te enthousiast geweest toen hij m'n blouse open rukte. Ik grinnik even en Louis kijkt verbaasd op terwijl hij z'n riem aan het vast maken was.
"Wat is er?", vraagt hij schor.
"M'n knoopje", zeg ik en ik wijs op de plaats waar de knoop had moeten zitten. Louis bukt zich even en komt later weer overeind met een wit knoopje in zijn handen. Triomfantelijk houdt hij het voor m'n gezicht, maar verdwijnt er dan weer mee. Hij houdt het stevig in z'n vuist vast en komt weer dichterbij. Hij kust me weer terwijl zijn handen naar m'n kont glijden. Ik voel z'n hand in m'n kontzak gaan en nog voordat ik m'n armen om z'n nek kan slaan, verbreekt hij de kus en laat hij z'n handen los. Hij pakt z'n tas op en het wordt tijd dat ik dat ook maar eens doe. Ik volg z'n voorbeeld en een paar seconde later staan we beide weer rechtop, voor elkaars neus. Mijn ogen vallen telkens weer op die blauwe paar kijkers van Louis, waar je zo makkelijk in verdrinkt. Ik krijg nog een snelle kus op m'n lippen gedrukt waarna Louis z'n tas over z'n schouder hangt en verdwijnt. Ik kijk naar m'n blousje en voel dan met m'n hand in m'n kontzak. Ik haal er een wit knoopje uit, die Louis en zonet in gedaan heeft, en vergelijk die met de knopen op m'n blouse. Het is inderdaad hetzelfde knoopje. Vanmiddag vraag ik wel aan Suze of Helena om die er weer op te zetten. Ik hang m'n tas om m'n schouder en loop in de richting waar Louis ook verdwenen is. De weg naar binnen. Ik heb werkelijk waar geen idee hoe laat het is, maar ik heb de bel nog niet gehoord, dus ik ben zeker nog niet te laat. Ik zal vast wel genoeg tijd hebben om nog naar de wc te kunnen. Meteen valt m'n blik op de spiegel en zie ik hoe m'n haar vreselijk wild en in de war zt. Heb ik zonet door de halve school gelopen met deze coupe? Een geluk dat er bijna niemand in de gang was.
"JUUL", hoor ik geroepen worden. Ik draai me om van waar het vandaan kwam en zie dat Eloise aan komt rennen.
"Huh? Heb jij nu niet uit?", vraag ik.
"Jawel, maar ik moest naar de coördinator, daarna ben ik jou gaan zoeken", zegt ze zuchtend.
"Waarom? Was je eruit gezet?", vraag ik.
"Ja, door die gestoorde vent van Engels. je weet wel die ene die we vorig jaar ook hadden", zegt ze.
"Oh, ja dan begrijp ik het. Maar waarom ging je mij dan zoeken?", vraag ik.
"Weet ik niet. Ik wist wel dat je tussenuur had, maar toen bedacht ik dat Louis je natuurlijk gezelschap zou houden en ik je niet wilde lastig vallen. Maar waar is hij eigenlijk?", vraagt ze.
"Eh, ja", ik voel dat ik begin te blozen, "ik heb geen idee."
"Aww", zegt ze met een pruillipje, maar al snel praat ze weer rustig door over iets anders. Ze heeft altijd zo veel te veel gespreksstof, en dan gaat ze ratelen, omdat ze bang is dat ze niet alles kan vertellen. Ik ben precies het tegenovergestelde, maar het is gelukkig wel nooit stil tussen ons.
"Ga je nog niet naar huis?", vraag ik.
"Nee, ik wacht wel even tot jij weer les hebt. Anders moet ik je hier alleen achter laten. Tenzij je natuurlijk Louis gaat zoeken", zegt ze. Bij dat laatste krullen haar mondhoeken omhoog.
"Eh, nee", zeg ik. Ik heb echt geen idee waar Louis is, en waarom hij zo snel weggegaan is.

Reacties (11)

 • NikIaus

  louis you horny s.o.a.b.

  1 jaar geleden
 • Gunderson

  Ik vertrouw Louis echt -totaaaaaaaaal niet!!
  Sorry echte louis, jij bent wel schattig:)

  4 jaar geleden
 • musiclady

  waarom heb ik zo'n voorgevoel.... never mind:)

  6 jaar geleden
 • SwaggerGirlz

  Lois is the Romeo for Juliet. But I don't trust Romeo

  6 jaar geleden
 • Hiccup

  als ik eerlijk ben vertrouw ik louis niet helemaal, volgens mij gebruikt hij haar een beetje erg.
  als ik nog eerlijker ben vind ik dat helemaal niet erg ;3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen