Foto bij Twins ~ Nineteen ~ Lolicon

Kimi liep stug door naar Kakashi’s huis, de plek waar ze logeerde samen met Kiyoshi. Ze balde haar handen tot vuisten en sloeg in één van de eerste beste bomen. Ze haatte Naruto en hij haar. Waarom rukte hij zich dan af op een meisje die enorm op haar leek? Met een zucht liep ze naar binnen en gooide ze de deur net niet dicht. ‘Waar was je?’ vroeg Kiyoshi zacht aan der. Hij rustig op de bank. Voorzichtig liep Kimi wat dichter naar hem toe. Ze wilde antwoord geven, maar werd al snel afgeleid door de stapels onaangeraakte cadeautjes. Met grote oogjes staarde ze ernaar en ging ze meteen naast Kiyoshi zitten zodat ze dichterbij de cadeautjes was. ‘Waar was je, Kimi-chan?’ herhaalde Kiyoshi zachtjes, waardoor Kimi even naar hem keek. ‘Gewoon, bij Naruto.’ Antwoordde ze heel snel, zodat ze snel de cadeautjes kon uitpakken. ‘Gewoon, bij Naruto?’ herhaalde Kiyoshi zacht. Kimi knikte snel ter bevestiging. Ze wist heus wel dat het raar klonk dat ze bij Naruto was aangezien ze hem haat, maar ze zei nou eenmaal de waarheid. Ze pakte meteen een cadeautje van de tafel waar haar naam op stond en veranderde het onderwerp zo snel als ze kon. ‘Dus, wat heb jij allemaal gekregen?’
Kiyoshi noemde snel een aantal dingen op die hij gekregen had. Kimi maakte snel één van de cadeautjes open waar haar naam op stond. Vlug haalde ze wat uit het doosje. Er zat een enorm sexy lingeriesetje in. Onder het lingeriesetje zat een briefje. Ze pakte het op en las het heel zachtjes voor. ‘Speciaal voor jou en Kiyoshi. Ik weet dat jullie stiekem aan twincest doen.’ Ze gromde zacht. Ze wist gewoon dat het van Sai afkwam, het kon niet anders. Ze zuchtte eventjes en keek goed naar Kiyoshi. Ze grijnsde even. ‘Dus, hoe gaat het tussen jou en jouw vriendinnetje?’ ‘Vriendinnetje? Welk vriendinnetje? Ik ben nog gewoon single..’ ‘Dat kleine meisje met de donkerblauwe haren en felroze oogjes. Jouw kleine schattige fangirl. Yamamoto Azusa heette ze toch? Wanneer gaan jullie trouwen? Ik wist wel dat je stiekem een Lolicon was.’ Hij zuchtte meteen diep. ‘Ik ben géén Lolicon en zal het nooit wezen. Azusa is veel te jong voor me en ik moet iemand vinden van mijn eigen leeftijd.’ Kimi kreeg meteen een pruillip. ‘Maar ik heb zoiets leuks voor je..’ mompelde ze zacht met hoopvolle oogjes. Hij zuchtte nog dieper dan voorheen en keek enorm droog. ‘Het heeft toch niets te maken met Lolicons, hé? Aangezien je zei..’ Voordat hij zijn zin af kon maken, drukte ze een doosje in zijn handen. Kiyoshi bekeek haar goed, maar omdat ze haar gezicht zo goed mogelijk in de plooi probeerde te houden zag hij er geen gevaar in.
Voorzichtig maakte hij het doosje open, omdat je met Kimi nooit zeker weet wat erin kan zitten. Wie weet kwam er wel een boksbal uit met een springveer, die dan keihard tegen zijn hoofd aanknalt. Gelukkig kwam er niks uit, waardoor hij meteen erin keek. Hij keek naar het voorwerp in zijn handen. Het was duidelijk een seksfilm met allerlei kleine meiden erin. Hij trok zijn wenkbrauw even op en keek weer verder in het doosje. Hij haalde er drie magazines uit met als titel: 'Lolicon Time'. Hij pakte het goed in zijn handen vast en verscheurde het recht voor Kimi's neus. 'Meany!' zei ze meteen. 'Ik dacht dat je het wel leuk zou vinden omdat je stiekem een Lolicon bent. Ik wilde Azusa bijna naakt op jouw bed laten liggen met een lint om haar persoonlijke deeltjes en een lint bij haar beginnende borsten.. Of vind je het blad niet goed genoeg en wilde je dat ik dat regelde? Of beoefende je het scheuren van een lint? Ohohoho, dirty Kiyoshi! Ik wist wel dat er stiekem een beest in je zat! Je speelt ook nooit met jezelf.. Ik kan toch alles voelen wat je doet. Is dat omdat je al jouw beestigheid wilt bewaren voor als je het met kinderen wilt doen? Toe maar..' zei Kimi meteen met een brede grijns op haar gezicht. Kiyoshi bekeek haar niet eens. Hij negeerde haar opmerking zelfs. 'Wie zwijgt stemt toe, Kiyoshi!'
Er verscheen een brede grijns op haar gezicht. Ze moest gewoon Naruto en Sakura terugpakken voor alles. Zelfs Sai, vanwege het lingeriesetje. Ze maakte Kazumi wakker, aangezien ze nu weer in het huis slaapt en bedacht met haar samen een plan. Als eerst gingen ze naar Sai's huis. Hij was natuurlijk het moeilijkst van hun drie. Kazumi gooide snel een acupunctuurnaald in zijn nek, waardoor hij een tijdje niet in bewustzijn zal wezen. Ze trokken een sexyier lingeriesetje bij hem aan, dan diegene die hij aan haar gaf. Snel tilden ze hem op en renden ze naar Sakura's huis. Sakura lieten ze lijken op een clown qua gezicht en een prostituee qua kleding. Ze zorgden er namelijk voor dat ze schaars gekleed was. Ook haar tilden ze op en renden ze naar het laatste huis, die van Naruto. Bij hem deden ze een lingeriesetje aan met grote voetballen in zijn BH, wat natuurlijk grote borsten moesten voorstellen. Samen zorgden ze ervoor dat het leek alsof ze een grote gangbang met elkaar hadden. Dat deden ze door een paar voorwerpen in de kamer om te gooien of te verplaatsen. Drank op de kast neer te zetten en natuurlijk door hun over elkaar heen laten liggen. Kazumi haar meteen het bewijsstuk van haar, de acupunctuurnaald, uit Sai's nek. Ze konden natuurlijk wel raden dat Kazumi of Kimi het was, maar bewijs ervoor hebben ze niet.
Samen liepen ze weer rustig naar huis. Kimi pakte meteen al haar cadeautjes en zette die in de kamer waar ze sliep. Nadat ze welterusten gezegd had, ging ze rustig in bed liggen en sloot ze haar ogen. Niet lang erna lag ze in een hele diepe slaap.

Reacties (3)

 • Kiriyama

  Eheh, nice! XD

  9 jaar geleden
 • Luckey

  Snel verder please:)

  9 jaar geleden
 • Amami

  Veder ^^

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen