Foto bij 45.1 Yanelle Hale

OMG, Praag was zo geweldig he, omg omg omg. We hebben zoveel meegemaakt en gedaan. Alle voorgaande jaren kunnen daar niet tegenop en iedereen die de komende jaren met de school naar Praag gaat kan hier niet tegen op. ook de andere reizen die andere van onze school gedaan hebben. Het begon echt al geweldig. De buschauffeur heette Wiel. Dus iedereen daar al grapjes over maken. Zijn we na een 11 uur lange busreis nog maar 45 km van Praag af, gaat de bus kapot. Wij konden nog maar ongeveer 15 km per uur rijden. En het geweldige was nog dat de snelweg maar 1 baans was, en alle auto's achter ons niet erlangs konden. We veroorzaakte zo een hele file, echt geweldig. Is ie uiteindelijk een parkeerplaats opgereden en zijn we bij die macdonalds 4 uur gebleven tot er een nieuwe bus geregeld was. Het was echt al superlaat toen we in het hotel kwamen. En de derde nacht was de politie binnengevallen, omdat andere mensen die in het hotel sliepen last hadden van ons. We hadden alcohol, en paar van die trienen waren bij de jongens op de kamer gegaan. Een zo'n meisje had zich in de kast verstopt toen de politie kwam. Toen kwam ze daarna dus letterlijk uit de kast. En de laatste dag waren ook twee van zo'n trienen (niemand mocht die twee) in een bitchfight beland. Eentje begon gewoon iedereen te slaan en is toen weggerend. Leraren meteen achter die twee meisjes aan. En toen zaten wij daar zo te wachten op een muurtje met z'n allen. Gingen twee jongens op het plein wat rond zingen met een pet in hun hand, en ze verdiende ook nog geld. Sowieso meer dan 150 kronen. Echt geweldig. En er is nog zo veel meer gebeurd, het was echt superleuk! Ik ben nu wel echt doodop aangezien ik minder dan 2 uur geslapen heb in de bus op de terugreis. xx

Ben ik trouwens de enige die zich facking vreselijk ergert om de nieuwe quizlet?

Die vervloekte wekker gaat en ik strek m'n arm met alle moeite uit om hem uit te zetten. Een diepe zucht van ergernis verlaat mijn mond. Weer aan het werk vandaag. Ik sla de deken van me af en sta met alle tegenzin op. Ik moet naar m'n werk. Ik sjok naar m'n kast toe en open die eens. Vijf minuten sta ik er met m'n slaperige kop naar te staren, en dan besluit ik er toch maar een set kleren uit te pakken.
"Harry. Wakker worden", zeg ik en ik schud hem even door elkaar. Hij gromt even en draait zich dan om, om verder te slapen. "Dan toch niet", mompel ik en ik slof de kamer uit. Als eerste pak ik een mok uit de kast en maak zelf een kop koffie. Vervolgens zet ik de tv aan om het nieuws te luisteren en ondertussen te ontbijten. Na een half uurtje slof ik weer terug naar m'n kamer waar Harry nog voor pampus ligt. M'n set kleding voor vandaag ligt aan de andere kant van het bed en ik strompel verder naar de badkamer om te gaan douchen.
Zaterdagavond hebben we nog de hele avond films gekeken op de bank en ben ik ondertussen tegen Harry aangenesteld in slaap gevallen. Zondag hebben we ook niet zo veel gedaan, maar het was wel perfect, en 's avonds zijn we ook nog gaan uiteten. Het weekend was gewoon geweldig, maar het is nu weer maandagochtend. Maandagochtend verpest altijd alles.

Ik draai de kraan uit, droog me zo snel mogelijk af, föhn m'n haar en kleed me aan. Ondertussen opent Harry ook langzaam z'n ogen.
"Ook goedemorgen, slaapkop", zeg ik lachend. Hij kijkt me slaperig aan. Z'n ogen zijn maar half open, z'n krulletjes liggen helemaal in de war en hij komt niet eens half overeind.
"Is het ochtend?", vraagt hij met een hese ochtendstemd.
"Ja, maandagochtend nog wel", zeg ik zuchtend en ik pak m'n tas al in.
"Ga je al weg?", vraagt Harry terwijl hij eindelijk eens rechtop zitten. Ik kijk even op m'n horloge om te kijken hoe laat het is.
"Over een kwartiertje", antwoord ik.
"Wat? Hoe laat is het dan?", vraagt hij, nog half in coma liggend. Ik kijk weer op m'n horloge.
"Half negen", antwoord ik. Harry kijkt even bedenkelijk, maar schiet dan overeind en gooit de deken van zich af. Meteen begint hij zich haastig aan te kleden terwijl ik hem raar aan kijk.
"Over een half uur vertrekt de toerbus", deelt hij even mee. Ik knik en begin hard te lachen. "Wat?", vraagt hij. "Kon je me niet wakker maken?" Ik moet weer hard lachen.
"Jij slaapt zo vast. Ik heb je twee keer helemaal door elkaar geschud en ook nog in je oor geschreeuwd"
"O. Hoe laat moet jij weg?", vraagt hij terwijl hij zich in z'n broek hijst.
"Inmiddels al over tien minuten", antwoord ik als ik m'n tas nog in pak.
"Oke, ik ga nu weg. Ik moet nog m'n koffer gaan inpakken thuis", zegt hij als hij nog even door z'n haar schud. Vervolgens draait hij zich naar me om en legt z'n armen om m'n middel heen. "Dit was het beste weekend van m'n leven. Ik hou van je". Hij drukt nog een lange kus op m'n mond en wil me al bijna niet meer loslaten. "Het spijt me dat ik zo snel weg moet", zegt hij verontschuldigend.
"Ga nou maar, ik moet ook zo weg", zeg ik lachend en ik geef hem nog een snel en kort kusje. Hij verdwijnt de kamer uit en even later hoor ik de voordeur open en dicht gaan. En toen was hij weg. Oke. Ik pak m'n tas van m'n bed af, stop nog wat spulletjes erin en loop dan ook naar buiten. Ik sluit de deur af en loop de trappen af, naar beneden. Dat is het enge nadeel van een penthouse: je zit helemaal bovenaan. En aangezien die lift er niet zo heel nieuw en betrouwbaar uitziet neem ik liever de trap.

Als ik eindelijk beneden ben aangekomen loop ik door de grote voordeur naar buiten. Meteen schrik ik van het grote aantal mensen dat er staat. In de verte zie ik Harry weg rennen van ze, terwijl hij door het grootste deel gevolgd word, maar er staan ook nog een paar paparazzi voor m'n neus.
"Ken je Harry? Was hij bij jou? ", "Ben jij Harry's vriendin?", "Hebben jullie de nacht doorgebracht?"
Ik negeer het allemaal en loop er door heen. Wel de andere kant van waar Harry naar toe loopt.

"Goodmorning", zeg ik als ik het kantoor binnen kom lopen. Ik zet m'n tas op m'n bureau en plof neer. Farrah kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan.
"En? Wat heb jij dit weekend gedaan?", vraagt ze alsof ze weet dat ik iets gedaan moet hebben.
"Niet zo heel veel. Gewoon op de bank en thuis hangen", antwoord ik op een manier waarvan ik weet dat ze verder gaat vragen.
"Volgens mij is er iets leuks gebeurd", zegt ze lachend.
"Klopt", antwoord ik wenkbrauwwiebelend.
"VERTEL! Hoe was het op de verjaardag van Niall?", vraagt ze meteen heel erg nieuwsgierig.
"Oke. Wil je de lange of ze korte versie?", vraag ik.
"De lange versie. Met lekker veel sappige en bloederige details", zegt ze.
"Bloederig? Je kijkt te veel films. Er komt geen bloed aan te pas- eigenlijk wel. Ik had andermans bloed op m'n arm. Van Harry of Danny-"
"HARRY! VERTEL MEER. HEBBEN JULLIE ELKAAR WEER GESPROKEN?", roept ze overenthousiast.
"Oke. Nou. Het begon dat...", ik begin haar het hele verhaal van het afgelopen weekend te vertellen. Ondertussen word ik ook nog een keer onderbroken omdat Robert komt binnenwandelen en ons de opdracht geeft kleding van de fotoshoot goed neer te leggen, die allemaal is binnengekomen vandaag.
"..en toen zijn we he hele weekend thuis gebleven. Bank hangen, gekookt, films gekeken, foto's opgehangen en gemaakt.."
"..seks gehad", fluistert Farrah er achteraan. "Make up sex"
"Ah, shut up! Dat zijn te veel details", zeg ik lachend.
"Ze zeggen da-"
"Zijn jullie al klaar?", roept Rebecca die aan komt lopen en Farrah in de rede valt. Ik kijk even naar alle rekken met kleding, waar alles netjes opgehangen is. Zelfs op volgorde.
"Ja", antwoord ik zonder nog op Farrah in te gaan.
"Oke. Dan komen jullie mee. Want ik heb nog een opdracht", zegt Rebecca bazig. Ze draait zich al om en loopt weg. Ik kijk Farrah even met een vragende blik aan. Moeten we nou achter haar aan lopen? We halen onze schouders op en lopen dan toch achter haar aan.

Reacties (12)

 • Euforia

  Snel verder <3

  8 jaar geleden
 • xkuseva

  nieuwe quizlet is stom, meh ):

  8 jaar geleden
 • JedwardXking

  Haha mijn Nederlandse docent heeft farrah met der voornaam, snel verder echt leuk verhaal en nee je bent niet de enige die zich ergert ben het eens met pickle btw nog maals snel verder(lol)

  8 jaar geleden
 • nialldream

  Snelverder. <333xx

  8 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen