chapter 1

Door: maybo
Onderdeel van: Running Wild - George Weasley 16+
Laatst bijgewerkt: 5 jaar geleden
Geactiveerd op: 5 jaar geleden

Foto bij chapter 1

Yess, net begonnen en nu al een abo!:D

breed | medium | small

Nola Wood

Verveeld pak ik een boek uit de kast.
Gisteren had ik mijn brief van hogwarts ontvangen. Het was al zeker dat ik een heks was, sinds ik een tuinkabouter knalroze had gemaakt, omdat hij in mijn vinger beet. Mijn broer Oliver Wood gaat nu al voor zijn tweede jaar naar hogwarts en mijn ouders zijn ook allebei tovenaars én vandaag met Oliver naar Zwik en Zwachtels Zwerkbalpaleis, omdat zijn komeet 260 kapot is, wat trouwens ábsoluut niet mijn schuld is.*ahum*
Ik lach zachtjes om de sukkelige tekst van smalhart.
Dan íneens uit het niets, vliegt er met een enórme knal iets door ons raam. Ik gil angstig en duik weg van mijn stoel als ik het balvormige voorwerp op mij af zie komen. Een beuker!
Ik gil opnieuw als de foto van mij en mijn vriendin aan scherven vliegt.
Ik hoor een stem verontwaardigd schreeuwen en ik gil om hulp. 'hé Fred wees eens stil...Er is iemand binnen!' hoor ik de stem weer roepen. Ik kruip onder het bureau vandaan en ren naar het raam. 'HELP!' gil naar de plaats waar het geluid vandaan komt. net als de twee jongens voor mijn huis iets willen roepen, gaat er een helse pijn door mijn been en val ik op de grond. Ik zie door mijn tranen heen de beuker nog een gat in mijn kamer veroorzaakt en weg vliegt. Ik krijs van de pijn en knijp mijn ogen dicht.
Als ik mijn ogen open zie ik de twee jongens voor me staan. 'Dit is niet goed.' mompelt de één. 'mam vermoord ons.' mompelt de ander. 'Ik denk niet dat ze jullie meer kan toetakelen dan die beuker net deed. Volgens mij heeft dat ding mijn been gebroken.''uhm ja, volgens mij heeft dat ding minimaal je been verbrijzeld.' mompelt de één weer'Ik durf echt niet naar mam hoor!' de jongens kijken mij zenuwachtig aan. 'Ik haal Bill.' Één van de twee jongens klimt op zijn bezem en vliegt weg door het kapotte raam.
De andere jongen gaat zitten en legt iets wat ooit mijn kussen was, onder mijn hoofd. Ik kijk hem even aan, waarna het zwart wordt voor mijn ogen.

Kudo Door naar het volgende hoofdstuk

Reacties

  1. OhMyFinnick
    OhMyFinnick 5 jaar geleden

    Lekkere binnenkomst Fred en George. Ja waarom niet? Even lekker een beuker bij Olivier naar binnen slaan, ik weet dat jullie zijn uren durende peptalks en teambesprekingen vervelend vinden, maar om dan zijn huis te vernielen en zijn zusje aan te vallen.. Gaat dat niet een beetje te ver?
    Snel verder!

Details

33 (0 | 0)

12+

361

633 (0)

Share