Wow Quizlet is verandert! Ik dacht eerst dat ik op de verkeerde site zat...xD

Bill Kaulitz, 3 januari


Met een sigaret tussen mijn vingers geklemd staar ik de overvolle zaal in. Lichtgevende objecten in verschillende handen, in alle kleuren. Gegil en getier. Gedrum, geduw, getrek, geruzie. Niets door hebbend van de chaos achterin de zaal zingen de meiden vrolijk en actief de longen uit hun lijf. Zwaaiend met de armen, bewegend met de heupen heen en weer, springend, huppelend over het grote podium heen. Met een grijns kijk ik toe hoe Onaa het publiek toelaat mee te zingen. Ik tik met mijn voet mee op de maat en kan het niet laten om stiekem mee te zingen. Stiekem volg ik elke beweging van haar lichaam nauwkeurig, te nauwkeurig volgens Georg.

'Zeg Bill, je neemt dat coachen nog altijd zeer serieus is het niet?' Verward en met tegenzin draai ik me tot hem, trekkend aan de rokende sigaret. 'Huh, hoe bedoel je?' Grijnzend leunt hij tegen het raam en kijkt de verte in, een stukje omlaag, richting podium. 'Je volgt heel nauwgezet wat Onaa daar uitvoert.' Het betrapte gevoel probeer ik zo goed mogelijk te vermijden. Ik draai me terug tot mijn 'prachtige' uitzicht. 'Ik wil haar in de gaten blijven houden, het is trouwens mijn taak niet?' Het blijft even stil tot ik opzij kijk. Hij staart voor zich uit en haalt dan de schouders op. 'Ik heb je wel vaker zo dromend aangetroffen, maar als jij zegt dat het 'coachen' is, dan zeg jij dat.' Verward trek ik mijn wenkbrauw op en draait hij zich glimlachend van me weg. 'Wat bedoel je daar nu weer mee?' De poging totaal verbaasd te klinken, lukt echter minder als gepland. 'Ik bedoel niets, wat ik denk of weet doet er niet toe. Ik ga gamen.' Hij verlaat de ruimte en ik blijf hem nastaren tot hij de deur dichtslaat.

'Zou hij het doorhebben?' Het zachte gefluister van mijn broer, zittend in de rode sofa wekt mijn aandacht meteen. Ik druk mijn sigaret uit en kijk hem bedenkelijk aan. 'Maar hoe dan? Ik probeer zoveel mogelijk afstand te houden, al lukt het eerlijk gezegd niet altijd.' geef ik zacht toe als ik naast hem neerzak. 'Misschien heeft hij ons stiekem betrapt in de toiletten of'zo...' Bang kijk ik mijn broer aan. Stel dat hij gelijk heeft, wat dan? Als hij het weet is de kans groot dat hij dat heeft besproken met Gustav. In het ergste geval betrapt David hen tijdens het converseren. Wat volgt dan? Een ernstig gesprek? Einde contract? Andere manager? Misschien haalt hij ons dan uit elkaar! De fans zijn nog mijn minste zorgen. Eerlijke, snuggere fans zouden net willen dat ik gelukkig ben, toch?

'Bill!' Geschrokken kijk ik Tom aan die voor mijn ogen zwaait. 'Wat zit je zo te panikeren, man?' Ik zucht en wrijf over mijn slapen. 'Ik wil niet dat ze het weten.' Verbaasd kijkt hij me aan. 'Hij is onze beste vriend, Bill.' Begrijpt hij het dan niet? Dat zou een ramp zijn! 'Tom, als hij het weet, weet Gustav het ook en dan volgt David in chronologische volgorde!' sis ik kwaad. Hij rolt de ogen en kucht. 'Georg kan goed zwijgen en dat weet jij ook. En wat als Gustav het weet, dat is het einde van de wereld niet! Ze moeten gewoon beloven te zwijgen, ze zijn niet achterlijk.' bromt hij ontzet. Toch schud ik mijn hoofd, steevast. 'Toch wil ik het niet.' Geïrriteerd kijkt hij me aan. 'Je bent echt een broekschijter, wees niet zo naïef Bill! Heb een klein beetje vertrouwen.' Hij staat op en loopt naar het raam toe.

'Ik ben niet naïef!' Hij leunt tegen het raam en houdt het hoofd schuin. 'Welke scenario's spelen er in jou hoofd om? Als David het weet zoveel te beter. We zijn te goed om te laten vallen en dat zijn zij ook.' Ik kruis mijn armen. 'Ohja? Waar stond Tokio Hotel als David de meisjes nooit had ontdekt? Nou?' zeg ik kwaad. Hij denkt zo ontzettend fout! We zijn gedoemd als die twee het te weten komen. Hij schud meewarig het hoofd. 'Wil je eigenlijk wel dat het ooit uitkomt?' Ik draai mijn hoofd weg, de andere kant op. 'Natuurlijk wel, gewoon nu niet. Onaa denkt er hetzelfde over hoor.' Het sarcastische gelach maakt me meteen weer alert. 'Dit is wat jij wil. Je doet altijd wat jij zelf wilt.' Verbaasd kijk ik hem aan. Waar doelt hij nu weer op? 'Je hebt Onaa nooit gevraagd hoe zij erover denkt, ik zeg niet dat ze het niet met je eens is maar..., je hebt het nooit gevraagd, ze volgt je enkel op.'


De meiden zijn al anderhalf uur terug, in gesprek met de G's en Tom. Ik nip af en toe van mijn redbull en probeer het gesprek te volgen, wat moeilijk gaat. Mijn gedachten blijven maar bij Tom's woorden hangen. Zou ik het haar echt nooit gevraagd hebben? Ik wou haar net zoveel inspraak geven als mij binnen onze relatie maar wat als ik dat net niet doe? Zou ze zich zorgen maken? Ik kijk op recht in haar ogen. De bezorgde schijn erin doet me geruststellend glimlachen. Kan niet erg overtuigend overkomen, maar ach wat. Vandaag spreek ik haar nog wel hierover. Na een halfuur, na de meet en greet, kunnen we eindelijk terug naar huis keren. Ik sta even stil bij die gedachte. Morgen vertrekken we voor een week naar Oostenrijk. Ik zie het aan als een korte vakantie aan. De meiden moeten een concert geven op het einde van de week, dus alle andere dagen hebben we vrij. De hand die in de mijne glijd doet me opschrikken. 'We zijn er.' Met een lieve glimlach kijkt ze me aan. Ik volg haar de auto uit en volg Tom en Zarah naar binnen die al de hele tijd aan elkaar zitten te prutsen. 'Wat willen jullie eten?' Nieuwsgierig kijkt Onaa me aan. 'Moet ik echt helpen?' Pruilend kijkt Zarah haar jongere zus aan, in de omhelzing van Tom. Ze schuint haar hoofd en zucht dan diep. 'Ik heb niet veel keus, is het niet?' Vrolijk drukt Zarah een kus op haar wang om zich dan op Tom neer te storten.


'Ik help je anders wel.' stel ik voor. Meteen vrolijk haar gezicht op en neemt ze mijn hand beet. 'Je bent het liefste vriendje ooit!' kirt ze schattig. Ik glimlach moeilijk en betreed na haar de keuken. Ze sluit de deur achter ons en roept me. 'Wat is er, lieverd?' Ze schuifelt op me af en slaat langzaam, onzeker haar armen om mijn hals heen. Zuchtend leun ik tegen de kast en komt ze haast volledig tegen me aanstaan. 'Heb ik iets verkeerd gedaan?' ze kijkt me aan op de meest schattige manier die ik me kan voorstellen. Het verdiend zelfs een zachte kus op de lippen. 'Jij doet alles geweldig, liefje.' Ze grinnikt en ik glijd met mijn vingers onder haar dikke pull heen. De warme zachte huid onder mijn vingers. Genietend door het strelen verlaat een klein kreuntje haar mond. Ze drukt een kus op mijn lippen en drukt haar neus vervolgens tegen de mijne aan.'Vertel het maar.' vervolgt ze na een tijdje.


Niet zoveel tekst..., misschien ga ik morgen nog iets schrijven, xx Dankje voor de reacties!

Reacties (2)

 • TomxMydrug

  Mooi, echt!

  Snel verder <3

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Heel mooi!
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen