Foto bij One

Slecht eerste hoofdstukje, I'm sorry. En er komt zekerste weten wel wat actie in dit verhaal, het word anders dan je verwacht, hehe. :--) xoxo Maud

Chapter one.
Elke dag zag ik hem door de gangen lopen, of als ik wiskunde had zag ik hem op zijn vaste plek achterin de klas zitten. Ik wist zijn naam, ik wist niet waar hij woonde, ik wist wel dat hij niet uit mijn hoofd te krijgen was. Hoe hij door de gangen liep met een opgeheven hoofd, een eeuwige grijns en meisjes die hem nakeken. Hij had mijn reputatie flink gestolen, besefte ik, maar toch kon ik het hem niet kwalijk nemen. Ik hoorde hem misschien te haten, maar dat deed ik niet. Als hij me aankeek kreeg ik heb warm en wist ik niet wat ik moest doen. Dan glimlachte hij uitbundig naar me en het enigste wat ik terug kon doen was schaapachtig dom grijnzen. En dat ook nog terwijl ik hem zou moeten uitspugen, ik zou hem geen grijns maar een uitdagende, waarschuwende blik moeten geven. Laten zien wie de baas was. Maar dat lukte me niet.

Het colbertje wat verplicht was te dragen, stond hem beter dan iedereen. Zijn strakke witte polo eronder liet net niet genoeg van zijn strakke buik zien, om nieuwsgierig te zijn. Daaronder die lichtbruine chino met zijn hoge witte sneakers maakte het nog beter, en ik kon niet anders dan staren. Alsof mijn ogen geen andere functie meer hadden op het moment hij mijn zicht bereikte, alsof het enigste wat ik dan kon was naar hem kijken. Maar ik was niet de enigste, samen met iedereen die nog meer in de gang stond, stonden we te koekeloeren. Dus in dat opzicht was het niet erg, iedereen leek gehypnotiseert dat ik geen uitzondering was, en ik ongestoord verder kon kijken. Hij leek het niet te merken, of misschien deed hij dat wel maar liet hij dat weer niet merken. Ik wist het niet, maar ik wist wel dat freaking Niall Horan de hele school op zijn stelten had gezet in twee weken. Maar vooral mij.

'Hi schat.' Kirde Abigail opgewonden en kwam naar me toe gehuppeld. Ik moest toegeven dat ze een lekker lichaam had in dat strakke chearleaderpakje, maar het deed me niks. Ze gaf me een kus op mijn wang en ik omarmde haar snel. 'Ik moet naar de les, liefje.' Mompelde ik, ik wilde weglopen maar ze bleef me vast houden. 'Ga je vanmiddag mee naar mijn huis? Mijn ouders zijn niet thuis.' Ze knipoogde zwoel maar zonder na te denken schudde ik mijn hoofd. 'Waarom niet?' Ze keek me met een pruillipje aan. 'Ik... ik moet naar mijn opa en oma.' Wat een slap excuus, dacht ik bij mezelf, en snelde weg. Wacht, had ik nou een één op één date met het geilste meisje met de school geweigerd? Iedere jongen droomde hiervan, en ik verzon één of andere smoes. Er was echt iets goed mis met mij. Ik, Harry Styles, de populairste jongen van de school had met het populairste meisje van de school. Zo voorspelbaar, eigenlijk. Iedereen keek tegen me op, maar daar was verandering in gekomen toen Niall op school was gekomen. Gelukkig stond Abigail aan mijn kant, die jongen spoorde niet. Nou ja, dat was wat ik tegen iedereen zei, en iedereen probeerde wijs te maken. Maar dat was best moeilijk als je het geeneens met jezelf eens was. Ik schrok op uit mijn gedachtes toen ik een Iers accent hoorde. 'Hebben we wiskunde, Harry?' Ik keek om en keek recht in het altijd lachende gezicht van Niall. Mijn hart sloeg een paar slagen over en ik kreeg het benauwd. Wacht, de normaalste vraag die iemand kon stellen liet me al stoppen met ademen, what the...? Ik knikte. 'Mooi, jij weet vast wel welk lokaal, dan loop ik even met je mee.' Weer knikte ik. Ik kon niets anders. 'Nu heb je ineens geen praatjes meer, Styles?' Het zou lullig kunnen klinken, maar hoe Niall het zei met die leuke lach erbij moest ik automatisch ook lachen. Leuke lach, wat? Hoe wist hij sowieso mijn naam? Oh, van de presentielijst van wiskunde zeker. Of gewoon omdat iedereen mijn naam wist? Ik zuchte. Ik moest alles even op een rijtje zetten. 'Ik moet even naar de wc, kun je zeggen dat ik later kom?' Wist ik eruit te krijgen en Niall knikte en gaf me óók nog eens een klopje op mijn schouder. Eenmaal op de wc aangekomen keek ik in de spiegel. Dit was ik niet, dit was geen Harry. Die rooie kop stond me niet. Snel gooide ik wat koud water in mijn gezicht en schudde mijn krullen goed. Misschien moest ik toch maar naar dat afspraakje van mij en Abigail gaan. Dat zou me goed doen. Het was vast een opvlieging, deze vage gevoelens. Hoe durfde ik sowieso het word homo in me op te laten komen? Ik was fucking Harry Styles, en dat zou ik blijven ook. Ik liet die jongen niet mijn reputatie afpakken. Nooit. Maar tuurlijk loog ik, zoals ik in het begin al zei; Ik kon hem niet haten. Ik kon het gewoonweg niet.

Reacties (5)

 • 4everNiall

  My gosh!! Snel verder!

  6 jaar geleden
 • CeeyyBabyyx

  awhh Harry heeft een crush op niall hihii , leuk geschreven !(Y)

  6 jaar geleden
 • Scharry

  HARRY IS VERLIE-HIEFD, HARRY IS VERLIE-HIEF.

  6 jaar geleden
 • teamLarry

  I'm curious, hihi.

  6 jaar geleden
 • Liebrecht

  Leuk:)Snel verder!!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen