Tom Kaulitz


Met mijn shirt, haar bovenlichaam verborgen. Haar roze trainingsbroek, de lange benen omhuld. Mijn tijdschrift die zijn plek heeft gevonden in de hoek van de kamer, tegen de muur aan. Het bruine haar in een hoge paardenstaart. Ze komt tegen me aanliggen en kust mijn schouder. Genietend van het stille moment sla ik een arm om haar heen, staren we beiden naar buiten, de verlichte sterrenhemel in. Fonkelend en sprankelend. Liefkozend strijkt haar hand over mijn buik heen. Elke rib en spier wordt getekend met haar wijsvinger. Het bezorgd me kippenvel, wat haar niet ongemerkt blijft. De jetlag rust op ons, maar de passie die we voelen vergaat echter niet. Sneeuw valt uit de lucht, hoopt zich op tegen het raam aan. Een zachte zucht klinkt uit haar mond. 'Het is prachtig.' Instemmend knik ik het hoofd, blijf verder strijken over haar zachte, naakte arm heen. Dit moment zou voor mij eeuwig mogen duren. Enkel haar in mijn armen, het gevoel hebben haar als enige te beschermen, als enige liefde te kunnen geven die ze nodig heeft.

'Lieverd?' Ik draai mijn hoofd haar kant op, haar blik rust op mijn borst. 'Mag ik je iets vragen?' Meteen draai ik me wat meer haar kant op, zodat ik haar beter kan bekijken. Ze draagt een glimlach op het gezicht, wat me al geruster stelt. Ik wil niet dat ik haar onzeker maak. 'Ga je gang, liefje.' Ze knikt en kijkt op, recht in mijn ogen. Even staart ze me aan en bijt op haar lip. 'Ik wil iets weten over jou.' Grijnzend leun ik met mijn hoofd op mijn hand. Ze grinnikt zacht en glijd met haar vingers onder het lederen bandje om mijn pols. 'Wat ging er in je om toen je me voor het eerst zag?' De grijns op haar gezicht doet me in de lach schieten. 'Dat is niet eerlijk!' lach ik zielig. Met pretoogjes bekijkt ze me. 'Oh jawel! Ik verdiende het niet om zo'n norse houding van jou te krijgen! Ik moet je behoorlijk geïrriteerd hebben, nog voordat ik je aansprak.' Na het lachen kijkt ze me serieuzer aan. Ik denk na en zoek naar de juiste woorden.


'Ik dacht heel veel toen ik je zag. Op de een of andere manier sprong je er zo uit. Ehm...' Ik krab aan mijn achterhoofd en kijk in haar nieuwsgierige ogen. 'Veel mensen zeggen dat het innerlijke van een persoon de belangrijkste rol speelt, dat je een persoon eerst goed moet leren kennen voordat je weet dat je enkel diegene wilt. Dat was ook wat ik altijd zei, maar eigenlijk is dat niet helemaal waar. Ik werd op slag verliefd toen ik je zag binnentreden, verliefd op het eerste zicht en dat kwam niet omdat je er betrouwbaar uitzag. Ik zal eerlijk zijn en zeggen dat je het mooiste meisje bent dat ik ooit heb gezien.'

Ik peil haar reactie grondig, ze staart me vol ongeloof aan. Voordat ze kan spreken leg ik mijn wijsvinger op haar zachte lippen.
'Je ogen spraken boekdelen. Hele verhalen die ik wou lezen. Ik wou je leren kennen en helaas moest ik je coach worden. Ik en Bill waren niet achter het idee te vinden dus probeerden we jullie van ons af te drukken. De drang om je gewoon aan te raken werd te sterk en ik kon mezelf niets meer wijsmaken. Ik weet niet hoe ik het precies moet beschrijven, jij was het gewoon voor me.'

Glimlachend kijk ik haar aan. Ze wrijft met haar duim over mijn hand. 'Wat heb je in mij gevonden, dat je zocht in een meisje?' Twijfelend kijk ik haar aan, waarom wil ze dat weten? Onderzoekend kijk ik naar de neergeslagen ogen. 'Zarah, moet je mij iets belangrijks vertellen?' Ze schud zwijgzaam het hoofd. 'Lieverd.' vervolg ik streng. Ze kijkt op en zucht geïrriteerd. 'Zeg het nou gewoon maar.' Ik blijf haar streng aanstaren, ik wil hier eerst het fijne van weten. 'Eerst ga jij me vertellen wat er is.' houdt ik vol.

'Het is al goed!' brommend gaat ze overeind zitten en staart ze naar de houten muur van de chalet. De weerspiegeling van de open haard, schittert in haar ogen. 'Enkel als je beloofd om niet kwaad te worden en me te laten uitspreken.' Ze draait haar hoofd mijn kant op met opgetrokken wenkbrauw. 'Moet ik me hier zorgen gaan maken of niet?' vraag ik nors. Zuchtend kruipt ze het bed uit. 'Zarah!' Snel glip ik uit het bed en kan ik net haar pols beetnemen voordat ze in de badkamer verdwijnt. 'Tom, laat me los.' Ik negeer haar kwade woorden en trek haar zonder boe of ba tegen me aan. Zwijgzaam blijven we staan en leg ik mijn hoofd op het hare neer. Ik beweeg haar zacht heen en weer en voel haar handen rusten op mijn borstkas. 'Hoe ben je nou zeker dat je nooit meer verleid kan worden door andere meisjes? Ik heb jou al gezien met veel knappere meisjes als mij.' Ik sluit mijn ogen en zucht. 'Zoals wie dan?' Ze wurmt zich een stukje los en kijkt me kwaad aan. 'Dat weet je best zelf wel.' Ongemerkt flitsen verschillende beelden door mijn netvlies. Zoveel meisjes, maar geen van allen kan tippen aan haar, toch?


'Ik weet dat ik gelijk heb, duidelijk te zien aan die moeilijke blik op je gezicht.' Ik ontwaak uit mijn trance en kijk haar aan. 'Wat wil je nu dat ik zeg?' Ze kruist haar armen en kijkt even naar het bed. 'Ik heb je gsm opgenomen gisteren.' Meteen stel ik me op en kijk haar ongelovig aan. 'Waarom?' Ze antwoord niet en krijgt tranen in haar ogen. 'Het was je beste vriendin. Zo'n charmante vrouw trouwens.' Ik stap dichter en kijk haar kwaad aan. 'Waarom neem JIJ mijn gsm op? Sinds wanneer heb ik je daar toestemming voor gegeven?' roep ik kwaad. Een bange blik verschijnt op haar gezicht, helaas doet het me nu niet erg veel. Ze heeft het recht niet om te neuzen daarin! Het is gewoon privé. 'Wil je niet weten wat ze...' begint ze met bevende stem. De koelheid in mijn lichaam neemt het over. Gaat dit een kant op die ik niet had verwacht van haar? Sprakeloos kruis ik mijn armen en lach sarcastisch. Begrijp ik dit nu heel goed?


'Of ik wil weten wat ze zei? Wat voor vraag is...Je gaat te ver Zarah! Ria is mijn beste vriendin, ik vertrouw haar blindelings en nu ga jij me tegen haar opzetten?' Haar mond gaat open en weer dicht. Haar ogen worden groot tot het moment waarop ze langzaam knikt. 'Oké..., als jij het zo ziet weet ik op welke plaats ik sta. En heeft zij...volkomen gelijk over jullie...allebei.' Bruusk veegt ze haar ogen droog en grist haar kussen uit het bed. 'Wacht eens even. Wie bedoel je met allebei?' Ze trekt een wenkbrauw op en bijt op haar lip. 'Daar kom je morgen wel achter.' Bruusk trek ik haar terug en trek het kussen uit haar handen. 'Je gaat het me nu vertellen! Ik heb geen tijd voor die zieke spelletjes van jou.' sis ik dreigend. Ze probeert zich los te trekken maar tevergeefs. Haar gezicht vertrekt even, een traan glijd omlaag. 'Je doet...me pijn, Tom.' Met een harde duw laat ik haar los en smijt het kussen tegen haar aan. 'Jij doet mij veel meer pijn door een beetje te staan liegen, recht in mijn gezicht.' schreeuw ik uit. Ze schrikt en klemt zich beter aan het kussen vast. Ze heeft alle recht om nu bang te zijn.

'En verdwijn nu! Ik heb geen behoefte aan een bedriegster in mijn bed!' Zonder nog een woord te zeggen verlaat ze de kamer en smijt ik de deur met een klap achter haar dicht, draai die op slot en kan het niet laten om er hard tegenaan te schoppen. Ik dacht dat ze anders was, ik dacht dat ik haar kon vertrouwen...

Bedankt voor de Reacties!! xxx En misschien handig om te weten dat ik er veel meer spanning in wil krijgen, de lezers verminderen dus dacht ik dat dit een oplossing zou kunnen zijn, hope you'll still like it ..

Reacties (4)

 • Mikrokosmos

  omg wrong.. so wrong.
  TOM GIJ KLUNS!
  snel verder

  8 jaar geleden
 • HushHush

  Dude, wtf is wrong with you? -_-

  8 jaar geleden
 • BRAINWITCH

  TOM! Ö SUKKEL! WAAROM DOE JE NOU ZO?!
  Ik ga hem slaan. (:

  8 jaar geleden
 • AlreadyGone

  Ik heb er absoluut geen probleem mee dat er nog eens wat drama in komt. I LOOOVE (a littel bit) DRAMA!
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen