Cath's outfit
Fall out boy - I don't care

      "What's it with those people that when the schoolbell rings they run like hell is chasing them.' Met mijn lip opgetrokken vol afschuw kijk ik naar de enorme mensen massa dat voor mijn neus wegspoeld. Het is net alsof iemand zijn geweer heeft volgeladen en de mensen wegvluchten.
      'You were once like that too, you know. Don't you feel good because you're running for student consult president.' Ik trek een wenkbrauw op naar Francis die me arrogant aankijkt. Gelijk krullen mijn mondhoeken omhoog.
      Ze slaat haar rechterarm om mijn schouder heen als een begroeting en met een kleine glimlach draai ik me om richting de aula.
      'You have to stop talking in yourself by the way. And don't say something bad about 9th graders, they're half of your votes.' Ik haal mijn schouders onverschillig op als ik de aula binnenloop. Gelijk vliegen mijn ogen naar de vele posters die overal hangen en verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht. 'God, Audrey has no chance for winning this.'
      Mijn blik vangt gelijk het groepje dat in de midden van de aula zit. Het is alsof de high school uit de Mean Girls films helemaal voor mijn neus afspeelt. Je hebt altijd de gemene populaire meisje dat ergens met een heleboel 'knappe' gasten rondhangt. Allemaal net zo dom als ze eruitzien.
      Maar bij ons op school is dit anders. Want deze gasten weten dat ze geen schijn van kans hebben. De enige reden waarom ze meedoen is omdat de anderen het niet durfden. Wie wou nou voorzitter van de leerlingenraad zijn? Ik.
      Het is eigenlijk best ironisch dat als je in de aula loopt je plotseling op je gezicht stapt. Ik buk zodat ik de poster op de grond kan vastpakken. Voordat ik mijn gezicht kan bewonderen grist Francis hem uit mijn handen. 'What the fuck, give me my face back.'
      Voordat ik haar kan aanvallen om mijn poster terug te krijgen valt mijn oog op een jongen dat ergens alleen staat bij een tafel. Het eerste wat me opvalt is zijn halflange haar, hij kijkt weg van de meisjes die naast hem staan en zijn punt is gericht op iets ver weg.
      'Who's that?' Vraag ik zodat ze eindelijk van de poster opkijkt. 'That's the lead singer from White Eskimo...' Mompelt Francis en fronzend kijk ik haar aan.
      'I don't get it.' Mompel ik terwijl ik mijn ogen niet van hem kan afhouden.
      Hij draait zijn hoofd een paar centimeter mijn kant op, zijn ogen wandelen over de hele aula tot ze mijn blikveld opvangen. Een seconde is hij verrast en dan kijkt hij weg. Zijn hele gezicht neemt een dieprode kleur aan.
      'His name is Harold... Harry... Uhm, something like that.' Gelijk schiet ze een roos in mijn herinneringen. 'Harry Styles?' Het is een wilde gok, maar tot mijn grootste verbazing schudt ze haar hoofd.
      'You gotta be kidding me...'Na 2 films kwam ik er pas achter hoe ik Cath ( ik heb haar naam veranderd, Sophie is zo'n lieve naam) wil. Ik maak haar gewoon zoals ik ben.
En trouwens, voordat Harry er meer in komt, hij is niet beroemd. Geen vrouwen verslinder. Hij is de echte Harry. Ik hou er niet van hoe iedereen hem bestempeld.

Reacties (22)

 • RecklessGirl

  Ik ga echt niet kunnen slapen tot ik tot aan het laatste hoofdstuk zit, shit. Dit vraag voor ijs.

  7 jaar geleden
 • Puellae

  LIKE IT ALREADY
  Ik ga rest lezen!
  X

  7 jaar geleden
 • PaulMeMaybe

  Wish I could write as good as you can <3

  7 jaar geleden
 • LarryLover

  Holy shit, ik wist niet dat dit verhaal van jou was ! Ik zag hem al een paar keer in de top dus ik dacht ik kijk even maar nu moet ik maar eventjes alles bijlezen en abbo nemen =)

  7 jaar geleden
 • zialling

  my lord, may the mother of our harold bless you.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen