Jason McCann

Met een grijns op mijn lippen kijk ik toe hoe Mila zichzelf laat neerzakken op haar stoel. Precies op de plek voor mij. Zelfs van de achterkant was ze prachtig.
In gedachten sla ik mijn hand tegen mijn voorhoofd aan. Waar dacht ik aan?! Ze was mijn beste vriendin, en dat was wat ze weer zou worden ook. Vrienden zijn voor altijd, vriendinnen maar voor even. Precies de reden waarom ik haar wilde als beste vriendin. Niets meer, niets minder.
Een frons ontstaat op mijn voorhoofd als die gozer naast haar gaat zitten. Hij is serieus verslaafd aan Mila, iets wat wel het laatste was wat ik nodig had. Ik moest er voor zorgen dat hij uit mijn weg ging, maar hoe? Ik kon hem moeilijk zomaar uit de weg ruimen zoals ik gewoonlijk doe. Dit keer zou ik het anders moeten aanpakken. Waarom had ik hier geen ervaring mee?
'Jason?'. Verbaasd kijk ik toe hoe Thomas zich naar me heeft omgedraaid. 'Ja?', vraag ik verbaasd. 'Mila vertelde me dat jij je nog niet hebt ingeschreven bij een van de buitenschoolse activiteiten. Vind je het soms wat om te kijken bij het basketbal team?'.
Met grote ogen kijk ik hem aan. Dus dit was zijn manier van aardig doen. Of nou ja, doen alsof. Hij haatte mij net zo erg als ik hem. Nadenkend over zijn voorstel kijk ik naar buiten toe. Zou Mila komen kijken bij trainingen voor Thomas? Dat zou me extra tijd geven met haar. En overigens zou het mijn conditie ook goed houden zodat ik niet achteruit ging. 'Oké, deal'.
Verbaasd kijkt hij me aan. 'Oké, vanmiddag 3 uur op het sportveld'. Hij knikt kort en draait zich weer terug naar voren. Vervolgens legt hij zijn hand op die van Mila, en knijpt er kort in. Hoe kon zo'n klootzak zo'n prachtig meisje hebben. Hij was haar type niet. Zij hield meer van een gevoelig persoon, iemand waarmee ze uren kon praten over iets wat haar dwars zat. Iemand die altijd voor haar klaar staat. Iemand die haar laat glimlachen op dagen waar alles tegen zit. En Thomas was alles behalve dat.

Nadat ik mijn blouse en sweat-pants heb verwisseld voor een tanktop en sportbroekje loop ik de zaal binnen. Direct valt mijn blik op Mila die aan de zijkant is gaan zitten. Ze zwaait kort zodra ze mij ook ziet en glimlacht. Een die ik nooit uit mijn gedachte kan wissen.
Als iemand hard op een fluitje blaast draai ik mijn hoofd geschrokken om. 'Allemaal opstellen in rijen van 5 tegenover elkaar'.
Ik ga gauw tegenover Thomas staan, en zie een aantal jongens zich achter me verzamelen. Thomas lijkt zijn team beter te hebben samengesteld aan de grijns op zijn gezicht te zien. 'Nu gooi de bal en de ander probeert hem te vangen. Wie het eerst de bal laat vallen verliest en moet zich hier naast mij verzamelen. Klaar? Go!'.
Met een grijns begin ik te gooien naar Thomas. Wat verbaasd vangt hij de bal nog net aan, en begint gelijk hard terug te gooien. Met een simpele beweging vang ik de bal in één hand, en gooi hem vervolgens in een rechte lijn terug. Net wanneer hij hem aan wil pakken met zijn handen glipt de bal er net langs. Kwaad kijkt hij naar de bal die langs hem heen is gegaan.
Lachend schud ik mijn hoofd en speel stuk voor stuk de spelers tegenover me weg. De coach blaast opnieuw op zijn fluitje. 'Goed gedaan McCann'. Hij geeft een klap op mijn schouder, en knipoogt kort. Zonder daar nog verder op in te gaan kijk ik naar Mila. Maar haar aandacht gaat naar iedereen behalve mij. Ze kijkt niet eens mijn kant op.
Ik moest komen met een betere strategie. 'McCann, hier komen'.

Blijkbaar is der ook een 1D story die Gone heet, ik zit eraan te denken om de titel te veranderen. Mja, dit vinden jullie vast niet interessant haha. Wat hebben jullie vandaag gedaan? x

Reacties (2)

 • Kaysh

  Mwehhh ik wil een vervolg:(!

  8 jaar geleden
 • iBiebersGirl

  Super <33
  Snel verder!(flower)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen