Zarah Cruizze LatimoreHet kleine beetje verlichting dat voor ieder het prachtige landschap verlicht, knippert door de storing die wordt veroorzaakt door de lichte sneeuwval. De kabels van de kabelbaan kleuren wit, evenals het parket op het terras, de houten stoelen en ingebouwde jacuzzi. Met mijn hand strijk ik een zoveelste traan weg, snuif zo zacht mogelijk en neem een slok van de dampende tas chocomelk. Ook al is het 6 uur 's morgens, de slaap kan ik niet meer vatten. Een zacht gekraak doet me omdraaien naar de deur van de slaapkamer. Geen beweging te zien, geen Tom. Langzaam richt ik mijn blik tot de grond en zucht trillend. Was dit het waard?


Na het spoelen van mijn tas zak ik terug neer in de sofa, gelukkig heerlijk zacht en comfortabel. Het zoemen van mijn telefoon wekt me uit mijn trance. Onaa vraagt me over een uurtje in het restaurant te zijn. Na een kort berichtje terug te typen, hijs ik mezelf weer overeind. Even houdt ik de deur in het vizier, zou hij wakker zijn? De gedachte alleen al doet me huiveren. Zijn woeste blik, zijn geschreeuw, mijn onmacht.

Voorzichtig duw ik de deur open, in de hoop hem niet te wekken. Het bed, onbeslapen. Een groot schuldgevoel vormt zich, wijl het niet had gehoeven. Waarvoor moet ik me eigenlijk zo schuldig voelen? 'Wat doe je hier?' Geschrokken van de stem, links uit de kamer, sper ik mijn ogen open. Een zwarte schim bevindt zich naast het raam. In kleermakerszit staart hij voor zich uit. Niet wetend wat te vertellen loop ik door naar de badkamer met de nodige spullen. Bij het omkleden merk ik op dat mijn pols opgezwollen zit, vier vingers staan er duidelijk in afgedrukt. Ik strek mijn vingers en zak neer op de badrand. De scene van gisteravond speelt zich af in mijn hoofd. Doodsbang keek ik in zijn vuurspuwende ogen, was het normaal om zo bang te zijn van de man waarvan je houdt? Tom's gsm was duidelijk belangrijk, evenals de geheimen die hij deelde met Ria en niemand anders.


Zien dat ik ngo maar een kwartier over heb, trek ik haastig mijn skikousen over mijn zwarte skinny jeans. Ik vervolg mijn pas naar de kamer, waar hij plots overeind staat. Zijn blik op mij gericht maar door de donkere kamer kan ik enkel zijn silhouet herkennen. Ongemakkelijk kijk ik weg en neem mijn tas van de grond. Waarom gedraagt hij zich zo dominant? Hij heeft mij meer misdaan, dan ik hem. 'Ik ga ontbijten.' meld ik voordat ik de kamerdeur achter mij sluit. Als ik de deurknop loslaat hoor ik hoe hij zich haastig door de kamer heen beweegt. Snel loop ik naar de deur en trek mijn sneeuwlaarzen aan. 'Met wie?' Zuchtend neem ik mijn jas van de kapstok. 'Met Onaa of is dat verboden?' Hij grijpt mijn schouder en ik kijk voor het eerst weer op in zijn ogen. Klein, rood en onheilspellend. 'Ga je er een spelletje van maken om iedereen tegen elkaar op te zetten?' Met een ruk, trek ik me los en rits mijn jas dicht. 'Als jij me jou zieke leugens niet liet geloven, dan zou er nooit een spelletje geweest zijn.' Hij kruist zijn armen en ik neem de deurklink alvast beet.


'Wees gerust, ik haal Onaa en Bill niet uit elkaar, hun liefde is......echt.'


Een tel houdt ik zijn verwarde blik vast. Vervolgens verlaat ik de chalet en hoor nog net het bonken van zijn vuist op de reeds gesloten voordeur, als ik de hoek omsla. Met tranen in mijn ogen zet ik mijn eerste stappen in de hoge sneeuw. Mijn pad, verlicht door het maanlicht, ligt vlak naast het bos. Stap voor stap bereik ik langzaam het zacht verlichte restaurant. Het complex in me opnemend sta ik even stil. Mezelf goede moed insprekend treed ik binnen in de warme ruimte en wordt meteen begroet door het personeel. Ik kijk rond en zie Onaa helemaal achterin zitten, starend uit het raam.


Yeah! Ik heb meer reacties!!! Bedankt daarvoor! xx

Reacties (2)

 • AlreadyGone

  Ik heb echt wel medelijden met haar.
  Als een man trouwens niks te verbergen heeft, is het ook geen drama als zijn vriendin af en toe eens in zijn gsm neust, vind ik, zolang dat dan niet in overdreven mate gebeurt...
  Ik vraag me nu dus af wat Tom te verbergen heeft voor Zarah en wat Ria daar dan mee te maken heeft...
  Snel verder!
  x

  8 jaar geleden
 • MrsGrey

  Oke ik keek even snel hier op ma jij moet snel door gaan ik vind ditnietleuk:(

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen