ladies and gentlemen,

I'm back! Ik heb het natuurlijk erg druk gehad met de verhuizing én heb behoorlijk wat persoonlijke dingetjes gehad.. Vandaar dat ik naast mijn andere verhaal (waar ik eerder aan was begonnen, dus wel eerlijker om daar dan mee door te gaan) al wel heb opgepakt. Nu heb ik de aankomende week veel tijd dus hoop een voorraadje te tikken... Hoe dan ook, het volgende stuk volgt binnen nu en een uur (wellicht binnen nu en een half uur :').) Ik hoop dat ik jullie vertrouwen niet heb verloren en dat jullie het nog steeds net zo graag lezen als dat ik het schrijf.

Er is - zeg maar - nog een reden waarom ik het lastiger vond om dit verhaal op te pakken. Ik ben namelijk nog nooit zo persoonlijk in een verhaal geweest. Dat wilt niet zeggen dat ik een of andere bedmaniak met de naam Lucas achter me aan heb zittenxD. Integendeel zelfs :'). Hoe dan ook, ik draai er weer om heen: Julia's situatie in dit verhaal lijkt in grote lijnen op mijn verleden met mijn vader en dat heb ik nog nooit echt goed op papier kunnen zetten, omdat het gewoon heel veel pijn doet - ik heb ook geen contact meer met mijn vader:). Ik wil er liever niet te diep op in gaan, maar ga er maar van uit, dat wat Julia met haar vader heeft meegemaakt in 90% van de gevallen ook voor mij op gaat. Damn it, dit is wel moeilijk, maar het moet. Ik wil gewoon eens proberen hoe een verhaal uitpakt als het voor een gedeelte op mij lijkt:).
Zo big boss heeft gesproken en gaat jullie nu zo snel mogelijk voorzien in een nieuw stukje. See ya soon, readers!

Reacties (4)

 • Ileana

  respect!!! ik zou het niet kunnen moest ik iets gelijkaardigs mee hebben gemaakt! x
  and you have a amazing talent for writing:D

  7 jaar geleden
 • KeyKey4

  Jeej je schrijft verder:D
  en ook van mij respect(flower)
  xx

  7 jaar geleden
 • DreamerN

  *doet een vreugde dansje*(yeah)
  ik heb respect voor je dat je zoiets persoonlijks van jezelf in een verhaal stopt_O_(flower)

  7 jaar geleden
 • MacGyver

  Mijn eerste reactie was dus letterlijk dit(yeah)en ik lees haast bijna nooit 16+ verhalen. Ik vond het dan ook heel jammer dat je was gestopt maar wat maakt dat nu nog uit?! Je gaat verder!_O_

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen