Foto bij Meeting a new roommate

W00TH!

Wat een reacties allemaal, fantastisch:D! Blijven jullie ook kudo's geven (a)? We staan namelijk bijna in de top 10! EN dat zou natuurlijk wel een hele spetterende binnenkomer zijn na mijn terugkomst:). Oh, en onderstaand stukje is vooral informatief, maar absoluut nodig... Het einde is dan - oke - best wel grappig, maar ik beloof jullie een nog grappiger vervolg op dit stukje als jullie de boel eens flink vol spammen :').

WANT MIJN LEZERS ZIJN TOF.

Dat wilde ik even kwijt:).

We zullen zien. We hebben het klusschuurtje van Liza’s vader leeggeroofd en compleet gehuld in een oude sportbroek van Liza een oude trui van haar moeder met bijpassende oude gympies, gaan Liza en ik naar mijn toekomstige onderkomen toe. Daarna willen we meteen doorgaan naar de bouwmarkt om alles in te laden en te gaan klussen. Dat wordt een behoorlijke opgave. Maar als we vandaag en morgen sowieso alles kunnen verven, dan ben ik al heel blij en hoef ik dat niet volgende week te doen, als ik de helft van de week sowieso al een aantal introductieactiviteiten heb. Ik heb me voor de introductie opgegeven en sowieso sta ik al ingeschreven voor de grootste geschiedenis studentenvereniging in Nijmegen: GSV Excalibur – natuurlijk vernoemd naar het almachtige zwaard van koning Arthur. Ik rijd inmiddels de stad in en Liza kijkt kwijlend naar de winkels. ‘Eigenlijk moet ik ook nog shoppen, vind ik. Maar ik zal mijn vrije tijd opofferen omdat ik een hele goede beste vriendin ben.’
‘Zo wil ik het horen,’ mompel ik.
Mijn studentenhuis is niet ver van het centrum. Het is een oud herenhuis. Ik zal het samen met zeven anderen delen en iedereen heeft zijn eigen slaapkamer – die nog behoorlijk ruim zijn opgezet. Zo kun je prima naast je bed, bureau, boekenkast, kledingkast en TV makkelijk een bank en/of een eettafel kwijt en daar schroom ik ook echt niet over. Een gedeelte van mijn meubels heb ik van mijn moeder gekregen en de rest heb ik zelf bij elkaar gezocht op marktplaats. Maandagavond komt de verhuisservice van het bedrijf wat de meubels die ik van mijn moeder heb gekregen, bezorgen. Dinsdag zal ik thuis mijn laatste spullen inpakken en officieel over verhuizen. Oh ja, en ik moet dan ook nog een vloer leggen. Maar dat zijn zorgen voor morgen, of de dag daarna – of die daarna. Niet te geloven dat ik gewoon van plan ben om dinsdagavond hier al te gaan slapen. Echt te wow.
Spanningsopbouwend trommelt Liza op een schoonmaakemmer als ik mijn sleutel tevoorschijn haal. ‘Het memorabele moment…’ begint ze op dramatische toon.
Ik schiet in de lach. ‘Maak er vooral geen foto van, want ik zie er niet uit.’ Net als ik mijn sleutel in het deurgat wil steken wordt de deur voor mijn neus geopend. Een meisje op hoge hakken en sneeuwblond haar met contrasterende, lichtblauwe ogen kijkt me vreemd aan. Ineens lijkt er een belletje bij haar te rinkelen en zet ze haar gigantische tas op de grond. ‘Ah, jij bent het nieuwe meisje! Julia is het toch?’ Enthousiast schudt ze mijn hand, met sleutel en al.
‘Ja, dat klopt, en jij bent?’
‘Oh, vergeet ik het toch bijna! Ik ben Melanie. Sorry.’
‘No prob.’
Ze glimlacht haar parelwitte tanden bloot. ‘Ik zie je vast wel weer, ik moet nu echt gaan. Mijn vader heeft me zijn creditcard geleend en er is uitverkoop in de stad. Je weet vast wel wat dat betekend.’ En weg is ze. ‘Kijk, dat is nou een huisgenootje naar mijn hart!’ merkt Liza op.
Ik schud glimlachend mijn hoofd. ‘Kom op, er staat nog een kamer op ons te wachten en die moet helemaal schoon.’

Reacties (7)

 • xlemelanie

  Haha, Melanie is de naam :zz

  7 jaar geleden
 • LightRose

  je moet echt snel verderrr gaan!!!!!! please please please(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)

  7 jaar geleden
 • KeyKey4

  leukxD
  en hier is je kudo:P
  xx

  7 jaar geleden
 • hiitsfeb

  Meh ik vind het jammer van Lucas. Ik had even het perfecte beeld van hem, maar wederzijds ben ik blij dat je dit hebt gedaan. Vraag me niet waarom, ik vind het gewoon haha. Snel verder x!

  7 jaar geleden
 • MacGyver

  Leuk! Maar ik vind dat ze wel een beetje overdrijft wat Lucas betreft. Hij heeft niet vast gebonden of iets in die trant.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen