'The first schoolparty is tomorrow night, are you going?' Francis kijkt me oprecht vragend aan als ze dit uitspreekt en ik draai mijn hoofd vol verbazing om. 'Are you seriously asking me that?' Mijn toon klinkt vol sarcasme en haar gelaat verandert gelijk.
      Ze draait haar hoofd even om zodat ze iemand kan ontwijken in de overvolle aula en draait hem dan weer om. 'Why are you being so sarcastic Cath? It's just a regular question.' Francis kijkt me onschuldig aan als ze ergens random gaat staan en haar broodtrommel uit haar tas haalt. Twee paarden kijken me met open bekken aan en vol ironie kijk ik weg.
      'It's just that the winning president of the student consult will be chosen... And they're the team that organise those events on school which means that I have to come.' Zonder dat ze opkijkt van haar paardentrommel knikt ze. Ik draai mijn hoofd zuchtend van haar af terwijl ik mijn ogen door de aula laat gaan.
      Het lijkt een paar seconde net alsof mijn onderbewustzijn iemand zoekt, maar het dringt me nog steeds niet door wie. En dan vangen mijn ogen de blik van hem.
      Ook al duurt het maar een seconde, toch is het goed genoeg om snel weg te kijken. 'Awkward...' Mompel ik waardoor Francis in een ruk opkijkt van het bestuderen van haar broodjes.
      Zonder dat ik uitleg hoef te geven over wie het gaat vinden haar ogen Harry. Spottend kijkt ze me aan. 'He is looking our way.' Zegt ze voordat haar ogen weer een andere kant opdwalen. Met een ruk kijk ik op naar haar terwijl mijn ogen veranderen in schotels.
      'Holy shit, really?' Ratel ik snel terwijl ik recht naar Francis kijk en probeer geen onverwachte beweging te maken. 'No.' En voordat ik kan reageren gaat ze twee passen naar achter staan.
      'Fuck you.' Zeg ik voordat ik opzij stap voor iemand die vanachter me loopt. Ik draai vanzelf mijn gezicht om naar de persoon waar ik voor opzij heb gestapt en mijn ogen rollen bijna uit hun kassen als hij het is. Hier door heb ik een paar seconden de tijd om naar hem te kijken voordat hij naar zijn kluisje gaat.'Fuck.'
      Francis kijkt me met een halve glimlach aan als ik mijn amen over elkaar sla. Ongeduldig gris ik mijn tas van de grons en zwaai hem over mijn rug. Van achter me hoor ik een paar meisjes verontwaardigd vooruit stappen omdat ik ze heb geraakt, maar zoals altijd kunnen ze me alleen arrogant aankijken. 'I'm going to my locker.' Mompel ik nors voordat ik me omdraai.
      'Cath?' Roept Francis voordat ik de hoek om verdwijn en ik draai me om. Ik trek een wenkbrauw op als ze me grijnzend aankijkt. 'I lied. He was checking you out.'
      Ik draai me emotieloos om terwijl ik de hoek om loop naar een lege gang. Vanzelf krullen mijn mondhoeken omhoog.

Reacties (15)

 • RecklessGirl

  Ik heb ijs en ik heb dit verhaal. Is geluk niet makkelijk?

  7 jaar geleden
 • YourLittleEl

  REAAAALY cute ;d

  7 jaar geleden
 • fleurtjesxx

  snell vedeer!! echt leeuk:D

  7 jaar geleden
 • Iiampayne

  Het enige dat ik kan zeggen is dat je fantastisch schrijft en ik het verder wil lezen,
  dus ik hou je niet tegen, ga snel verder alsjeblieft xxx

  7 jaar geleden
 • Cactussoep

  Waaah cute. Snel verder I like the way you write. ^^

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen