Foto bij Lust 19

Na een of ander afsluitingsspel dat we gedaan hebben, moest iedereen zich omkleden en zitten we nu dus met de meisjes van onze klas in het kleedlokaal. Ik zit op de bank en ben veel te lui om me überhaupt om te kleden, wat ik wel vaker heb na de gymles.
"Eh, Juul, waarom heb je maar 1 oorbel in?", vraagt Leah, die mij scheef aankijkt.
"Hoezo maar één?", vraag ik en ik voel met m'n vingers bij m'n oorlel. Inderdaad heb ik maar één oorbel in. Aan het begin van de gymles had ik er nog twee. "Fack!", roep ik en ik spring op. Die moet dus tijdens de gymles utigevallen zijn. Zonder iets te zeggen loop ik meteen het kleedlokaal uit. Ik sta voor de grote zaal die bijna helemaal leeg is, op een paar matjes na. Hoe ga ik hier op de grond een kleine oorbel vinden? Klinkt als iets onmogelijks. Ik zet een paar stappen vooruit en hoor dan gerommel uit de berging komen. Ik kijk er even vreemd naar en na een paar seconde komt Louis er uit gelopen. Hij loopt regelrecht op de matjes af, die zo'n 25 meter van mij af liggen, en heeft mij niet eens door. Ik kuch even waardoor Louis opkijkt en mij opmerkt.
"Juliet", zegt hij met een scheve grijns. "Wat doe jij hier?", vraagt hij terwijl we naar elkaar toe lopen.
"Ik zoek m'n oorbel", antwoord ik.
"O. Volgens mij is dat die oorbel waar Zac zich zojuist aan verwond heeft", zegt Louis langzaam.
"Oh. Geweldig", zeg ik sarcastisch. "Moet jij alles alleen opruimen?", vraag ik.
"Ja, wil je me helpen?", vraagt hij.
"Nee, eigenlijk niet, daar ben ik te lui voor", zeg ik eerlijk, maar ook uitdagend.
"Oh", zegt Louis diep beledigd en met opgetrokken wenkbrauwen,"gemenerd". Voor ik het weet komt Louis op me af om me vast te pakken en met te kietelen in m'n zij. Daar kan ik dus echt niet tegen en ik begin meteen al te spartelen. Nog voordat ik een gilletje kan geven drukt hij z'n lippen op m'n mond. Intens kussen we elkaar en zijn handen stoppen met kietelen in m'n zij en gaan in plaats daarvan naar m'n kont. Hij ondersteunt me zodat ik omhoog kan springen en m'n benen om z'n middel kan slaan. Zijn handen die eerst op m'n kont lagen, gaan nu onder m'n shirtje, m'n rug omhoog en maken de sluiting van m'n bh los. Hij begint mijn borsten te masseren en ondertussen geeft hij kusjes in m'n nek.
"LOUIS", klinkt ineens van ergens anders. Ik schrik en maak me meteen los van Louis. Als ik een paar stappen naar achter zet, vliegt de deur van een van de kleedkamers open en komt de jongen, waar ik voetbal les van heb gehad, de zaal in gelopen. Hij kijkt ons even raar aan en ik zet nog een stapje verder van Louis.
"Ik zoek m'n oorbel, heb jij die misschien gezien?", vraag ik om een ongemakkelijke stilte te voorkomen.
"Ja, die zijn ze nu net uit Zac's voet aan het halen, dus ik zou daar maar niet naar toe gaan. Ik denk dat hij je wel kan afschieten", antwoordt hij. Ik knik en bijt even op m'n lip.
"Oke, dan ga ik ook maar eens omkleden", zeg ik en snel loop ik naar het kleedlokaal. Daarbinnen is bijna iedereen al aangekleed.
"En wat kom jij nu nog zo laat binnen?", vraagt Cady, alsof ik haar een verklaring schuldig ben. Ik negeer haar en zucht geïrriteerd waarna ik op de een van de bankjes ga zitten. Cady kijkt me nog eens vuil aan en verdwijnt dat, met Ella op haar hielen, het lokaal uit. De andere die ook al aangekleed zijn gaan ook, alleen Ruby en Leah wachten op mij. Ik zit een beetje futloos op de bank en heb helemaal nog geen zin om me om te kleden. Ik ben echt zo lui. M'n bh zit wel nog steeds los, wat me irriteert.
"Heb je je oorbel nog gevonden?", vraagt Leah.
"Eh.. nou..", begin ik maar ineens horen we een gil en kijken Ruby en Leah me geschrokken aan. "Dat was waarschijnlijk Zac", zeg ik langzaam. Ik bijt m'n lippen stevig op elkaar terwijl Ruby en Leah mij niet-begrijpend aan kijken.
"Huh wat?", vraagt Leah verward.
"Zeg maar niet dat die oorbel in zijn voet van mij is, want dan gaat Zac me vast vermoorden", zeg ik. Ruby en Leah kijken elkaar even aan en moeten dan lachen.
"Is hij in je oorbel gaan staan?", vraagt Leah lachend. Ik knik ook lachend.
"Arme jongen. Maar ga jij nog omkleden of hoe zit het? We hebben dadelijk les en ik moet nog naar m'n kluisje", zegt Ruby ongeduldig.
"Ga maar al vast. Ik kom wel", zeg ik. Ruby en Leah kijken elkaar even aan en gaan dan weg. Zo ben ik nog als enige in het lokaal over. Ik staar naar de muur aan de overkant en vraag me af waarom ik zo moe ben nu. Het liefste ging ik gewoon slapen nu. Bij het volgende uur zal dat ook wel gebeurden aangezien die leraar veel te langzaam en eentonig praat. Ik zucht en graai naar m'n mobiel in m'n tas. Even later gaat de deur open en steekt Louis hoofd om de deur. Pas als hij ziet dat ik de enige ben komt hij naar binnen.
"Ben je alleen?", vraagt hij. Domme vraag, aangezien hij even om zich heen kan kijken.
"Jep", antwoord ik.
"Gelukkig. Want als Cady hier was, dan was ik echt wel weer snel gevlucht", zegt hij. Ik moet hard lachen. De hele les heeft Cady hem achterna gezeten, dus ik begrijp zijn probleem wel.
"Ja, ik heb dadelijk nog gezellig Latijn met haar", zeg ik sarcastisch.
"Oh, gecondoleerd. Gelukkig heb ik geen latijn", zegt Louis.
"Ja, wrijf het er maar lekker in", zeg ik weer sarcastisch.
"Maar hoef je niet om te kleden?", vraagt hij.
"Eigenlijk wel, maar daar ben ik te lui voor", antwoord ik schouderophalend.
"Zal ik je een handje helpen?", vraagt Louis. Hij verwacht blijkbaar geen antwoord want hij laat z'n handen al onder m'n truitje glijden. De sluiting van m'n bh hoeft hij al niet meer los te maken, want dat is die al, maar in een subtiele beweging heeft hij het gymshirt over mijn hoofd getrokken en legt Louis de netjes naast mij op de bank neer. Voordat hij de kans krijgt om m'n bh, die nog om m'n schouders hangt, af te doen, klem ik m'n vingers aan de onderkant van zijn gymshirt om die over zijn hoofd te trekken. Louis bijt even op z'n lip en laat ze dan op mijn lippen belanden. Ondertussen gaat hij verder met waar we daarstraks in de zaal waren gebleven.

Reacties (14)

 • Hargrove

  kninky

  10 maanden geleden
 • Summerday

  De wc, het fietsenhok, kleedkamer....aparte plekken zeg haha en nog niemand heeft ze gezien, ofnouja een beetje maar als ze echt op heterdaad betrapt worden wil ik dat cady ze ziet MOEHAHAHAHA, Wat ben ik toch weer geweldig lollll, let maat niet op deze reactie

  5 jaar geleden
 • VerenaClifford

  Ja doe het in de kleedkamer joh.. Ben ik de enige die denkt straks komt er nog iemand binnen haha

  6 jaar geleden
 • SwaggerGirlz

  LOL serieus, Ze houden wel van uitdagingen he! ... Maar nog steeds,,, waar haal jij je INSPIRATIE vandaan?

  6 jaar geleden
 • Ashton5SOS

  Die hebben ook echt overal seks he..xD
  Lol!! Luvv this!!xD

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen