Foto bij Four

Zaterdag ochtend weer een stukje! PLEASE REACTIES? PLEASE PLEASE PLEASE? JULLIE MAKEN ME ER ZO BLIJ MEE! EN KUDO'S?
Oh even iets: Als ik een fout heb gemaakt, door dat kut design van Quizlet kan ik het niet meer veranderend als het hoofdstuk eenmaal is geplaatst. Dus I'm sorry, soms haast ik me nogal als ik schrijf, en kunnen er wel wat fouten in staan... REAGEREN!

Chapter four.
Z
ijn lach was natuurlijk weer zo verschrikkelijk aanstekelijk dat ik automatisch meelachte. 'Je bent grappig Styles, jammer van de rest.' Zei hij met een scheve grijns en draaide zich toen om weg te lopen. 'Jij ook!' Schreeuwde ik hem achterna. 'Jammer van de rest.' Hield ik achterwege, het zou toch geen betekenis hebben. Ik wist niet echt wat jammer aan de rest zou zijn. Ik lachte nog wat na, omdat ik eigenlijk gewoon niet goed kon stoppen, en draaide me toen om waar Abigail stond met haar handen in haar zij. Gelijk verdween mijn glimlach. 'Waarom liep je achter hem aan, en sta je nu als een gek te lachen?' Riep ze met haar soms ietwat schelle, irritante stem. 'Eh, omdat...' Even wist ik niks te zeggen, tot ik aan het plan dacht. Als ik dat gewoon vertelde ook aan haar, snapte ze waarom ik aardig tegen Niall deed. Ookal deed ik dat helemaal niet om het plan aardig tegen hem,maar zo had ik tenminste een reden om het te doen. 'Nou kijk, Louis heeft een plan bedacht...' En zo vertelde ik het. Abigail knikte tevreden. 'Lijkt me een goed idee schatje. Ik hou niet van nieuwkomers die onze roem afpakken.´ Ik knikte zogenaamd instemmend. Normaal bij ieder ander had ik dat precies zo gezegd, maar bij Niall boeide het me geen ene fuck meer. Ik wist niet dat het in me zat.

Na schooltijd liep ik de fietshokken in en zag hem daar lopen. Hij manouvreerde zich gemakkelijk door de fietsenstallingen heen opzoek naar zijn fiets, en ik staarde er ongegeneerd naar. ´Heb je wat, Styles?' Zei hij terwijl hij met zijn rug naar me toe stond, dus ik vroeg me af hoe hij sowieso merkte dat ik naar hem keek. Maar het zal wel, ik moest nu nog een passend antwoord op zijn vraag toepassen. Hoe moeilijk kon het zijn? 'Nee, nee.' Mompelde ik en bedacht me toen iets. Ik liep naar hem toe en legde mijn hand op zijn schouder. 'Waarom doe je eigenlijk mee aan de musical?' Vroeg ik en hij draaide zich om, keek me glimlachend aan. 'Om jouw kans te verminderen.' Gelijk kwam die bulderende lach weer in mijn gehoor, maar hoe snel die was gekomen was die ook weer verdwenen. 'Grapje, niet boos zijn.' Zei hij nu met een scheve glimlach afwachtend wat mijn emotie zou worden na dit 'grapje.' Ik zuchtte luid. 'Nee, serieus.' Gelijk had hij een serieuze blik. 'Omdat ik van acteren hou, en op mijn vorige school mocht ik er niet aan mee doen van mijn ouders. Nu wel. Denk ik.' Ik knikte begrijpend. 'Waarom mocht je er niet aan mee doen op je vorige school?' Hij haalde zijn schouders op. 'Misschien omdat ik me moest richten op mijn schoolwerk ofzo, ik heb eigenlijk geen idee.' Weer knikte ik. 'En waarom nu wel?' Hij trok een moeilijk gezicht. 'Eh, nu boeit het ze wat minder.' Ik fronste mijn wenkbrauwen. 'Waarom?' Ik merkte nu pas dat ik mijn hand nog op zijn schouder had liggen en haalde hem er snel af. Niall keek me ineens heel chagrijnig aan en zette een stap naar achter. 'Wacht, wat boeit jou dit sowieso? Ik heb heus wel gehoord wie je bent hoor, waarschijnlijk vertel je het toch wel door aan je vriendjes zodat je mij kunt pakken.' Mijn mond viel bijna open van verbazing. Hoe the fuck wist hij dit? 'Het gaat je niks, maar dan ook niks, aan Harry.' Ik beet op mijn lip. Niall wilde weglopen maar ik stopte hem opnieuw door mijn hand op zijn schouder te leggen. 'Snap je wiskunde nu? Want ik kan je wel een keer extra helpen?' Ik merkte hoe wanhopig ik werd. Ik verlangde altijd naar hem als hij niet bij me was, en als ik dan eenmaal bij hem was wilde ik niet meer dat hij wegging. 'Ik snap het helemaal.' Antwoordde hij met een klein glimlachje, die al snel veranderde in een boze trek en hij pakte zijn fiets met een grote ruk uit het rek, om vervolgens weg te fietsen. Verkeerde onderwerp?

Ik voelde me zo rot toen ik naar huis fietste. Hoe wist hij dat allemaal over mij? Gelijk schudde ik mijn hoofd, iedereen wist alles van mij. Nou eigenlijk helemaal niet alles, maar alles wat in belang was om te weten hoe je met mij moest omgaan. Één of ander meisje die ik wel eens gezien had op school fietste snel langs me heen waardoor ze me nogal afsneed, dus gelijk schoten de scheldwoorden op haar weer uit mijn mond. Ik vond het niet leuk om mensen uit te schelden, maar als ze me gingen afsnijden konden ze het verwachten. Waarom was alles niet nog zo makkelijk als eerst? Nu had ik een reputatie die verschrikkelijk belangrijk was geworden, een vriendin die het volgens mij ook meer om de reputatie ging en vrienden waar hetzelfde voor gold. En dan was er nog een jongen die non-stop door mijn gedachten dwaalde. Over die jongen gesproken... Ineens hoorde ik mijn naam die werd geroepen. 'Harry, Harry!' Hoorde ik en ik keek achterom. Niall kwam met een rood hoofd naar me toe gereden. 'Sorry dat ik zo tegen je uitviel.' Ik knikte dat het goed was. 'Ik heb het er gewoon liever niet over.' Hij steunde met zijn hand op mijn arm terwijl we fietsten, wat me ontzettend warm maakte. 'Ik snap het.' Mompelde ik terwijl ik naar zijn hand op mijn arm staarde. Dat staren van mij, daar moest ik soms echt mee stoppen. Het werd nogal gevaarlijk, zoals nu. Ogen op de weg. 'Maar, waarom ik nu vooral naar je toe kwam geraced...' Zei hij en afwachtend keek ik hem aan. 'Staat het voorstel van de wiskundebijles nog steeds? Ik loog, ik snap er geen ene moer van.' Ik kon een glimlach niet onderdrukken en knikte uitbunding. 'Vanmiddag?' Vroeg hij nu en ik knikte opnieuw. 'Je bent de beste.' Zuchtte hij nu. En al die kriebels in mijn buik bleven niet onopgemerkt...

Reacties (4)

 • Scharry

  Wie wil er nou geen wiskundebijles van Harry?

  6 jaar geleden
 • teamLarry

  Waaaah, I like this a lot!

  6 jaar geleden
 • 4everNiall

  Ghegheghe! Snel verder!

  6 jaar geleden
 • Appelpudding

  Aaaaaaawwwwww schattiiggg ;D

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen