Foto bij 15. Zayn ~ BieberMalik

1D bestaat niet.

Ik duw op de bel en een paar minuten later maakt Zayn de deur open. Hij kijkt me bezorgd aan.
"Kaylee, come in", zegt hij meteen. Ik ben helemaal doorweekt van de zware regenbui waar ik net doorheen gerend heb. "Why are you here?", vraagt hij. Ik val meteen in z'n armen en hij houdt me stevig vast. Ik snik verder en Zayn merkt dat er iets aan de hand is. "What's wrong babe?", vraagt hij fluisterend bij m'n oor. Zayn is al jaren m'n beste vriend. Jammer genoeg zitten we niet bij elkaar op school, waar ik het soms moeilijk mee heb. Zayn is degene bij wie ik altijd terecht kan en we kunnen altijd op elkaar vertrouwen en bouwen.
"Babe, why are you here? You'd supposed to be at the prom, with Jason. What is wrong?", vraagt hij terwijl hij troostend met z'n arm over m'n rug wrijft en me doordringend aan kijkt.
"Ja-jason", zeg ik hortend en stotend van het huilen.
"What?", vraagt Zayn voor duidelijkheid.
"He let me down", zeg ik zachtjes.
"WHAT? The night of the prom?", zegt Zayn die meteen weer z'n armen om me heen slaat.
"Yes", zeg ik zachtjes en ik snik verder.
"But how?", vraagt Zayn.
"He texted me", zeg ik.
"HE TEXTED YOU", roept Zayn verontwaardigd. Hij springt al op, maar ik trek hem terug.
"Don't, Zayn", zeg ik.
"I know", zegt Zayn. "But it was supposed to be your night. You looked forward to it for months. He can't take it away from you. Come on. You have to go!"
"Alone", zeg ik en kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. Jason zegt al weken dat hij er naar uit kijkt en alles, en dan laat hij me nu zitten. Ik ga echt niet alleen naar de prom. Zayn heeft wel gelijk dat ik me er al maanden op verheug. Ik bedoel maar, welk meisje kijkt er niet uit naar de prom?
"I'll go along as your date", zegt Zayn.
"You do?", vraag ik stotterend. Zayn knikt en ik val hem weer in z'n armen.
"Yes of course. I won't let you down", zegt Zayn.
"Aah, Zayn, you're my best friend. Thank you", zeg ik blij.
"Now, come on. You should get dressed and your hair done. Your hair is wet. I'll call a taxi for you", zegt Zayn. "And I have a suit somewhere in my wardrobe"
"Thank you Zayn. I love you", zeg ik en ik knuffel hem weer. Als ik hem los laat zie ik dat Zayn een beetje bloost, maar meteen pakt hij z'n telefoon om een taxi te bellen voor mij.

Een uur later heb ik me gedoucht, m'n jurk aan, m'n haar geföhnd, m'n make-up gedaan en ben ik helemaal klaar. Net op dat moment gaat de bel. Wat een timing.
"MOOOM", roep ik door het huis en ik hoor al voetstappen en een voordeur die open wordt gemaakt. Ik neem de sleep van m'n jurk in m'n handen en loop op m'n nieuwe heels naar de overloop. Ik zie Zayn onder al staan en m'n moeder kijkt even raar van Zayn naar mij. Ze had waarschijnlijk Jason verwacht in plaats van Zayn. M'n moeder, vader, broer en Zayn staan onderaan de trap. Zoals het hoort loop ik stap voor stap en trede voor trede naar beneden daar neemt Zayn m'n hand over van de leuning. Ik geef hem meteen een knuffel en ik zie hem bewonderd naar me kijken.
"You are beautiful", zegt hij.
"Thank you", zeg ik blozend. Ik draai een rondje met m'n jurk en kijk dan ook verwonderd naar Zayn. Hij ziet er eigenlijk best wel heel erg goed uit in dat pak.
"Where is Jason?", fluistert mijn moeder in m'n oor als ze me omhelst.
"He let me down", fluister ik terug. Ze kijkt me bezorgd aan, maar ik wuif het weg. Ik wil niet dat mijn hele avond verpest word.
"I'm glad you go with Zayn. He's a good guy, and I trust him", fluistert m'n vader als hij me ook omhelst. Ik weet dat hij Jason nooit gemogen heeft.
"Shall we go?", vraagt Zayn die zijn hand uitstrekt. Dankbaar neem ik die aan, en gaan we naar zijn auto toe.

"Do I look good?", vraag ik voordat we uitstappen.
"You look perfect!", complimenteert hij me. Hij stapt uit, maakt de deur voor me open, en helpt de de auto uit. We lopen naar binnen toe, waar het al erg druk is.
"OH MY GOD! KAYLEE! YOU'RE SO GORGEOUS!", roept Lise als ze op me af komt rennen. Nou, ja, je kunt het niet echt rennen noemen op die hakken.
"Thanks, Lise, you too", bloos ik. We zeggen weer gedag en met Zayn loop ik verder. "Oh, no, there he is", zucht ik.
"He's not going to ruin your night, OK?", zegt Zayn streng tegen me. "It's your night!" Ik knik en we lopen straal langs hem en z'n twee meiden. Twee nog wel. Oke. Ik ging niet meer aan hem denken.
"Let's party!", roep ik naar Zayn als we tussen de mensen in staan. Ik pak z'n hand vast en trek hem mee de dansvloer op.

Als het feest al een hele tijd bezig is, wordt ineens de muziek veel zachter gezet. Dit levert een hoop commentaar op van de leerlingen.
"Can I have the attention, please", zegt een leraar op het podium door de microfoon. Het is al snel een stuk rustiger. "I'm going to announce the prom king and prom queen!" Het wordt meteen heel erg rumoerig.
"PROM KING 2013 HIGH VALLEY SCHOOL IS... JASON!" Asshole! Er wordt hard geplakt en gefloten, terwijl Jason trots het podium op komt met zijn 'nieuwe' scharrel of vriendin of wat dan ook. Hij wordt gekroond en gooit arrogant zijn handen in de lucht.
"Dickhead", fluistert Zayn in mijn oor. Ik begin te lachen en knik.
"AND THE PROM QUEEN 2013 HIGH VALLEY SCHOOL IS..." De leraar maakt het extra spannend, waardoor bijna alle meiden hun nepnagels eraf bijten. "KAYLEE!" Ik schrik op bij het horen van mijn naam.
"Ik?", vraag ik verbaasd aan Zayn, terwijl er hard geklapt en gejoeld word. Zayn knikt trots. Hij legt z'n handen op m'n heupen en loopt achter me aan het podium op. Ik ben echt verrast! Dit zag ik niet aankomen! Ik krijg een mooie tiara op mijn hoofd, en een luid applaus. Zayn legt 'n hand extra om m'n middel en ik negeer Jason die naast mij staat als prom king.

Het is tijd om te schuifelen! Zayn vraagt mijn hand en tuurlijk stem ik daar mee in. Hij legt z'n armen om mijn middel en ik sla ze om zijn nek.
"Kaylee. I love you", zegt Zayn plots na een tijdje schuifelen. Het slaat in als een bom! Ineens besef ik me dat hij al die tijd verliefd op me is geweest. En hij niet alleen op mij. Het voelde altijd al anders, meer dan een vriend. "I really do. I love you since the first time I saw you, but I never had the chance to tell you, because that asshole boyfriend was in my way, but I'm glad he isn't anymore, and...", ratelt Zayn. Halverwege zijn zin stopt hij weer en beseft hij wat hij er allemaal uitgekraamt heeft. "Shit", mompelt hij in zichzelf. Hij maakt zich van me los en wilt weg lopen. Ik trek hem aan z'n hand terug en kus hem zacht. Het gevoel wat nu door me heen gaat is onbeschrijfelijk. Plots realiseer ik zelf dat ik al die tijd ook verliefd op hem ben geweest, alleen het niet echt door heb gehad. "But...", stottert Zayn na de kus.
"I love you too, Zayn", prevel ik. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht van oor tot oor. Ik sla m'n armen om hem heen en hij zoent me hartstochtelijk.

Reacties (2)

  • agirlx

    awh, Zaynie is cute:$

    8 jaar geleden
  • LouTeasdale

    Aahw! Zayn is zo lief! <3

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen