Linkin Park - numb
      Verbaasd over het bezoek kijk ik op, Harry staat met een open mond te staren naar ons beide en ik wend mijn gezicht af naar de klok. Jammer genoeg moet ik nog vijftien minuten volhouden voordat ik lunch kan halen. Wat ook vijftien minuten bij Harry is. Awesome.
      Ik draai me om naar Niall die van Harry naar mij kijkt en opeens verschijnt er een enorme grijns op zijn gezicht. Vol verbazing trek ik mijn wenkbrauwen op. 'Can we help you?' Vraag ik terwijl ik de stekker op de achterkant van mijn gitaar af haal. Hier door kan ik vrij lopen om hem te helpen.
      'She means, can I help you. It's her turn.' Dat hij in de gaten heeft dat ik me ongemakkelijk gedraag naast een jongen, wat normaal nooit het geval is, heb ik zelf ook in de gaten. Ik werp Niall een blik, dat hij waarschijnlijk erg goed herkent, en draai me om naar mijn klant.
      Harry kijkt opgelaten mijn kant op en ik krul mijn lippen in een geforceerde glimlach. 'Where can I help you with?' Vraag ik en ik merk hoe Niall begint te grinniken. Hij probeert zijn lach echter te verstoppen door te trommelen.
      Ik richt mijn aandacht weer op Harry als hij begint te kuchen. 'I just wanted to take a look.' Kucht hij en ik knik. 'Tell me when you need me.' Ik draai me grijnzend om en loop richting Niall.
      'Seriously.' Mompel ik terwijl ik een extra drumstok van het mandje pak. Als hij in de gaten heeft wat ik wil doen springt hij vanachter de drumstel en loopt snel de tweede verdieping op.
      Ik haal de gitaar van me af zodat ik alvast mijn tas kan pakken voor de lunch. Normaal zouden we voor negen uur moeten eten, maar Niall kennende had hij vijf maaltijden per dag. Die gast maakte me nog blut.
      'Niall' Schreeuw ik naar boven als ik mijn jas van het hangertje heb gehaald. Ik merk hoe iemand boven begint te strompelen. Ik kijk omhoog waar hij boven de trap staat. 'Are you going to hurt me?' Vraagt hij wantrouwig en vanzelf begin ik te grijnzen.
      'No, I just wanted to ask you to watch the store while I'm gone.' Voordat hij naar beneden komt, en me verteld welk broodje ik moet halen, kijkt hij me bestuderend aan. ZIjn hoofd gaat van rechts naar links terwijl hij checkt of ik iets in mijn handen heb waarmee ik hem kan verminken. Waarschijnlijk heeft hij niets gevaarlijks gezien want opeens glijdt hij vanaf de lening naar beneden.
      'An extra bacon and chicken burger, and a xxl cola light. I'm on a diet.' Ik schiet in de lach als hij me serieus aanstaart en draai me om naar de deur.
      'I'll tell that dude that you're buying your dress for the wedding!' Roept hij vanachter me en ik pak nog een stok uit de mand.
      Jammer genoeg weet Niall al dat ik hem ga verminken en vangt hij hem op. Voordat hij hem mijn kant op kan gooien spring ik de deur uit.

Lol, ik ben echt volgens mij een van de weinige schrijvers die denkt van "fuck this, ik schrijf awesome". Ik keek rond op Q en ik zie steeds "ik moet echt meer werken aan m'n verhaal om hem beter te maken" "mijn schrijfstijl is lang niet zo goed"...
En dan zit ik daar zo van "girls, ik schrijf alles waar ik zin in heb. Als ik zin heb om te schrijven met de kleinste mier in detail, dan doe ik dat. Als ik hele stukken skip en Cath opeens in Turkije beland. Dan doen we dat toch lekker? Ik schrijf wat er in m'n gedachten opkomt, en als ik fantaseer over demonen jagen.. I think you got the point."
Dus even tegen jullie, wat wijze advies. "Fuck what bitches say." Seriously. Sinds wanneer maakt het een kut uit wat een ander account helemaal obsessed over 1D JB of freaking Twilight denkt? Je mag schrijven wat je wilt. I dont give a damn. Jesus doesn't give a damn. You shouldn't give a damn.
GirlZzzzz, aan jezelf werken mag. Maar niet zo dat je opeens helemaal probeert te zijn als andere schrijvers
Je bent uniek. Iedereen schrijft uniek. De ene user schrijft alles in detail. De ander de belangrijkste details. Ik schrijf als een junk aan de crack. Be yourself.

Oke. Dat wou ik zeggen. Best veel, maar hey. Who cares? I dont.

Reacties (28)

 • Puellae

  Wahhahaha geniale speech
  BAM

  love your [email protected]! X

  7 jaar geleden
 • Cat0Mouse

  damn girl
  i love your style xp

  7 jaar geleden
 • Shiber

  Schrijf wat je wil, hoe je het wil, wanneer je het wil, 'cause you're doing it damn good. <3

  7 jaar geleden
 • iheartgomez

  Echt een geweldig verhaal! Snel verder! <3

  7 jaar geleden
 • Iiampayne

  Leuk stukje en je hebt gelijk, je schrijft voor jezelf dus wat zou het uitmaken wat andere van je denken?
  Snel verder xo

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen