Met het voedsel in mijn linkerhand loop ik door de smalle straten van London. Mijn rechterhand staat vrij zodat ik kan zwaaien naar de kleine winkeltjes waar ik elke dag langs loop. Want noem me vreemd, maar ik hield van lopen. Ik liep overal naar toe. Naar mijn werk, naar de bieb en naar school.
      'Hey Arthur!' Roep ik als ik langs de bloemenzaak loop. De oude man, die elke week bloemen komt kopen voor zijn gestorven vrouw, kijkt vrolijk op. Hij steekt zijn hand op in een begroetend gebaar en ik grijns.
      Ik blijf staan terwijl ik besef dat hij nog geen keus heeft kunnen maken. 'You should pick the Aster, it's a typical autumn flower.' Zeg ik terwijl ik hem een glimlach werp.
      Hij kijkt me een paar seconden verbaasd aan. 'I was thinking about that one, you know.' Zijn typisch Engelse accent dringt door mijn oren heen en ik glimlach breder. 'Thanks Catherine.' Hij klopt een paar keer op de achterkant van mijn hoofd.
      Ik draai me weer om terwijl ik richting de muziek winkel loop. Een vredig loopje, vooral omdat de winkel niet in het centrum ligt. Toch krijgen we even veel bezoekers als de muziek winkels in het centrum. Maar Niall's vader, de eigenaar van de winkel, wou hem liever hier houden. "People have to put afford to come to my store" zei hij altijd. En ik gaf hem nog gelijk ook.
      'You're back!' Niall kijkt naar me alsof ik een wonder ben uit de hemel. Binnen een seconde staat hij voor me en neemt hij één van de zakken van me over. Alsof hij ruikt welke van hem is.
      'How did you know that one is yours?' Vraag ik vol verbazing en ik controleer mijn pakket extra. Niall draait zich om, al met een volle mond, en kijkt me vol sarcasme aan. 'Seriously?' Vraagt hij met een volle mond.
      Normale meisjes zouden weg hebben gekeken, vooral omdat het eten bijna zijn mond uitvalt en hij ze moet vangen met zijn hand. Maar ik kijk hem alleen even gebiologeerd aan. 'You eat funny.' Mompel ik als hij me ziet kijken. 'You are funny.' Mompelt hij met de zelfde toon als ik.
      Hij kijkt naar de vloer terwijl hij even zijn wenkbrauwen optrekt. "Someone clean that?" Roept hij doelloos door de winkel. Alsof hij op antwoord wacht, terwijl alleen ik hier ben, kijkt hij geschrokken mijn kant op. "What happened to them Cath?" Vraagt hij.
      "I don't know. Are you sure you didn't eat them?" Vraag ik onverschillig om mee te doen met z'n spel. Ik loop richting de toonbank terwijl ik mijn voedsel neer leg.
      Ik negeer Niall die er nog steeds bij staat als een debiel en trek mijn jas uit. Als ik me achter de toonbank heb gezet om te kunnen eten trekt Niall een kruk.
      Hij neemt plaats voor me zodat ik geneigd een andere kant op kijk. Een paar seconden kijkt hij me recht aan. Ik haal mijn broodje uit de zak en als ik net een hap wil nemen maakt Niall een geluidje.
      "Niall, not again. Shut up." Ik neem een hap van mijn broodje terwijl ik afwezig naar mijn telefoon kijk.
      Niall haalt onschuldig zijn schouders op. "I'm not interested in your burger. But I know where you might be interested in..." Hij steekt zijn wenkbrauwen op.
      Ik kijk niet op van mijn telefoon. Dit zou eindigen met afpersing.
      Als hij nog steeds geen antwoord krijgt gaat hij verder. "Harry talked about you."

So, ik kom net van een dans voorstelling en mijn hersenen zijn soort van beschadigd. Mijn ogen kijken stoned vooruit en ik heb het gevoel dat ik Bob Marley ben. Hoe gaat t met jullie?

Reacties (25)

 • xLynnStyles

  Lieef!

  7 jaar geleden
 • bibi1Dxx

  Omg everybody goes like I love Harry, Niall or your story. I go like omg i love dr. House(picture)
  Sorry just felt the need to say it
  ps I love your story too, and Nialler and Harry so now i don't have a point anymore.....
  It sucks

  7 jaar geleden
 • nialldream

  Leuk<333
  Snelverder?xx

  7 jaar geleden
 • NiallsPants

  Het gaat wel goed hoor, alleen kijk mijn moeder rare dingen over mensen die niet menstrueren

  7 jaar geleden
 • Sierrea

  NAILLERRRR<3
  HAZZAAAA<3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen