Foto bij 210. || Rainbows ||

Ik ga nu even vooruit schrijven. En eerlijk gezegd heb ik geen idee hoe lang dit hoofdstuk is, maar volgens mij wel langer dan normaal...
Nouja, beter voor jullie!
:)
(H)

"Zijn jullie gay?" vroeg Zayn de droogkloot. Hij wiebelde als een echte debiel heen en weer terwijl hij wazig uit zijn ogen keek. Justin ging weer rechtop zitten en keek met een serieus gezicht naar de donkere jongen die zonet een vraag gesteld had, die de rest niet had durven vragen. Hij had het waarschijnlijk normaal gesproken ook niet durven vragen, maar de drank die door zijn aderen stroomde maakte aardig wat in hem los. Of ik dat nou goed of slecht moest vinden, wist ik niet helemaal.
"Niall wel, ik ben Bi." zei Justin doodleuk, zonder mij er echt in te betrekken. De hele groep knikte begripvol, behalve Zayn.
Die zat namelijk als een kleine kleuter in zijn handen te klappen. Er zat ongetwijfeld een steekje los.
"Gezelliggggggg," zei Zayn en viel pardoes achterover toen hij de 'g' verlengde. Hij krabbelde weer omhoog en keek ons met pretoogjes aan.
"Zullen we de kast uitkomen? K heb dorst." zei hij en stond op. Hij maakte een raar dansje, trok Liam omhoog, begon die plat te knuffelen en giechelde als een ontsnapte tuinkabouter. Giechelen ontsnapte tuinkabouters? Vroeg Junior bijdehand. Ik gaf mezelf in mijn hoofd en facepalm. Dat was gewoon een droge opmerking, je hoeft toch niet overal het zijne van te weten?
Eigenlijk wel. Ik ben je geweten, ik hoor alles van jou te weten.
Tssss, bijdehandje.
Hij giechelde in ieder geval. Punt. Zo goed?
Kan ik mee leven. zei Junior twijfelachtig. Ik zuchtte. Je zult wel moeten hé? Maakte ik in mijn hoofd de opmerking en besloot het voor de recht van de avond maar gewoon te negeren. "Het lijkt me niet verstandig als jij nog drinkt... Tenzij het limonade, water of cola is." zei Liam tegen zijn nieuwe knuffelende vriend. Zayn hield Liam nog steeds stevig vast en keek hem met een lieve grijns aan. "Ook niet een mixdrankje? Toeee?! Dan is t' net of k' vlieg!" smeekte hij en trok een pruillip.
Liam keek hem vaag aan. Daan stond op en haar vriendinnen deden stuk voor stuk hetzelfde. Dus stond ik ook maar op, wiebelde even op de stokjes die mensen hakken noemden, en bleef nog even staan kijken naar Liam en Zayn.
"Alsof je vliegt?" vroeg Liam op een toon die duidelijk liet horen dat hij het voor geen ene meter geloofde.
"Ja! Heb je nog nooit een mix gehad? Oh mijn god, dat MOET je proeven!" riep Zayn en trok de schildpadliefhebbende-teddybeer mee de kast uit. Louis' ogen werden plots groot en hij probeerde Zayn duidelijk te maken dat dat een heel slecht idee was. Waarom was me totaal onduidelijk.

Reacties (6)

 • RandomnessXx

  is harry er niet? ):

  6 jaar geleden
 • Triplet

  Liam kan toch wel wat drinken, want allebei zijn nieren werken weer?...

  6 jaar geleden
 • xSinaasappel

  Maar ik ga op vakantie.. En daar is geen wifi ;O.. Dus kan ik niet lezen(huil).. Maarja ik ga morgenochtend weg x

  6 jaar geleden
 • Amzilla

  OMG, ZAYN NOOOOOO, LIAM'S KIDNEY IS GOING DOWN IF YOU LET HIM DRINK THAT!!, SOMEBODY, STOP ZAYN! HE'S GOING NUTS!!! LET HIM LISTEN TO LOUBEAR!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooo....

  6 jaar geleden
 • IronRainbow

  schildpadliefhebbende-teddybeer > Jup that's Liam alright(A)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen