Foto bij 211. || Rainbows ||

Heb ik iets gemist? Liam heeft toch nog altijd last van z'n nieren? Hij heeft er maar 1.
Dus tenzij hij een transplantatie heeft gehad, heeft hij er nog last van.
Maar dan nog, dit speelt zich af in 't verleden. Liam heeft z'n oude haar hier ook nog;)
xSinaasappelHeersbeestje, oh shit, en dat lees ik nu pas! Fijne vakantie! (dit lees je niet meer denk k:()
(H)

"Zayn, dat lijtk me geen goed idee..." zei Lou met een ernstig gezicht, maar Zayn leek het niet te horen en sleepte Liam mee de kast uit. Toen de deuren open gingen werd de muziek harder. Het feestje was zonder ons gewoon door gegaan. Gezellig hoor.
Niet dat ik iets anders had verwacht....
Ik tilde de zoom van mijn mooie jurk weer op en baande me een weg de kast uit. Tussen alle mensen liep ik door naar de keuken. Iedereen keek me natuurlijk aan alsof ik.... tjsa, een jongen in een jurk was.
"Kon Niall, ik ga je opmaken." zei Daan met een grijns en trok me weer de keuken uit. Ik liet me overrompeld mee sleuren en struikelde bijna over mijn eigen voeten. Wat wil je, met die hoge hakken en een persoon die er totaal niet mee overweg kan. Laat staan er ooit op gelopen heeft. Ik ben nou eenmaal een jongen die geen jakken draagt.
Had je niet verwacht hé?
Daan trok me de badkamer in, stuurde een zoenend stel eruit en plaatste me met mijn kont op de wcbril. Ze begon wat te rommelen in de kastjes en laatjes en haalde er van alles en nog wat uit dat ik nog nooit gezien had, laat staan gebruikt.
"Eeuhm, is dit wel zo'n goed idee?" vroeg ik aan Daan toen ze mijn haar tot een piekerig kapsel zette, maar het daarna toch weer plat deed. "Natuurlijk. Kun je lol hebben." zei ze terwijl ze een pruik uit een kastje haalde. Oh god...
Ze zette hem op mijn hoofd en stopte al mijn eigen plukken eronder. Gadver, dat jeukte. Ik wou op mijn achterhoofd gaan krabben, maar Daan tikte nijdig op mijn vingers. "Afblijven." zei ze en begon aan mijn gezicht. "Ogen open houden." instrueerde ze en begon met een klein borsteltje mijn wimpers zwart te maken. Mijn ogen wouden knipperen, maar Daan's waarschuwende blik zorgde ervoor dat ze dat niet durfden.

Reacties (10)

 • xMissMarije

  verder

  7 jaar geleden
 • IronRainbow

  Hahaha x'D

  7 jaar geleden
 • BabyWhale

  NiallsSister ; GODDAMN DIE PERSOON BLIJFT MOOI :o LANG LEVEN NIALL ENZIJN SEXYNESS !

  7 jaar geleden
 • BabyWhale

  yaaay langleven niall die mag drinken , but still hij zei dat hij nog ging opletten met wat hij drinkt dus feitenlijk klopt het wel ongeveer =) VERDER PLEASE ? D:

  7 jaar geleden
 • stupidOTP

  aaai ik verveelde me...
  dus ging ik kijken hoe Niall er met make-up en een pruik uit zou zien...
  resultaat

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen