Mila Benson

Net als hij mijn shirt uit heeft gedaan, en probeert de knoop van mijn broek los te maken, gaat de deurbel. Meerdere keren zelfs. 'Uhg, iemand is ongeduldig', bromt hij kwaad. Ik glimlach onschuldig. Toch gaat hij verder en maakt mijn broek los. 'Zullen we-'. Opnieuw weerklinkt de bel, dit keer een lange toon. 'Jezus', mompelt hij en laat me los.
'Wacht in de woonkamer, en niks aandoen, I like to see you without the clothes', grijnst hij breed en begeleid me naar de bank. Angstig ga ik erop zitten, en kijk toe hoe hij door de deur naar de voordeur gaat. Direct als deze opengaat houd de bel op, en hoor ik Jason schreeuwen. 'Waar is ze?!'. Thomas blijft angstig stil waardoor ik een dekentje over mijn lichaam heen leg.
Zware voetstappen klinken door de hal heen, waarna de deur openvliegt. Met grote ogen kijk ik naar Jason. Hij had een zwart leren jack aan, en een wit v-hals shirt eronder. Hij was ongelofelijk knap zo. Toch durfde ik me niet naar hem te bewegen, bang dat Thomas wat zou doen. 'Mil, alles oké? Rustig, ik ben hier, er gebeurd je nu niks meer', fluistert hij en neemt plaats naast me op de bank. Zijn armen slaat hij rond mijn tengere lichaam, en trekken mij dicht naar hem toe.
'Laat mijn vriendin los, wil je?'. Ik stopte mijn gezicht tegen het shirt van Jason aan. Ik durfde Thomas nu niet recht aan te kijken. 'Doe dit aan Mila, hier'. Ik voel hoe Jason een shirt in mijn handen duwt en vervolgens recht gaat staan. 'Vriendin?! Jij weet niet eens hoe je een dame behandelt. Je hebt het recht niet haar je vriendin te noemen'. Hij lacht en schud zijn hoofd. 'Jaloers soms? Ik snap het wel, beter dan Mila kun je niet krijgen hier'.
Ik doe gauw het shirt aan en kijk toe naar de twee die lijnrecht tegenover elkaar staan. Jason balt zijn vuist, en voor ik het goed en wel in de gaten heb slaat hij hard tegen de kaak van Thomas aan. Een welverdiend iets naar mijn mening. 'Oh die krijg je terug', sist Thomas kwaad en houd zijn hand tegen zijn kaak aan. 'Jason? Kunnen we alsjeblieft gaan?'. Hij knikt zonder om te kijken en steekt zijn hand naar me uit. Ik pak hem gauw aan en volg Jason naar de voordeur.
'Als ik jou was zou ik maar niet meer in de buurt van Mila komen', sist Jason gevaarlijk en loopt vervolgens gauw door naar zijn auto.

'Kom binnen', glimlacht hij zwak als hij zijn deur heeft geopend. Een mooie suite komt tevoorschijn, waardoor mijn glimlach iets groeit. 'Bedankt Jason, ik wist echt niet wie ik moest bellen en-'. 'Het is al goed. Wil je gelijk naar bed? Of liever nog even een kopje thee drinken?'. Ik schud mijn hoofd. 'Ik ga wel slapen'. Net als ik me wil plaatsen op de bank begint Jason te lachen.
'Ik ga zo'n mooie dame zoals jou toch niet op de bank laten slapen? Kom'. Ik volg hem naar zijn slaapkamer en kijk angstig om me heen. Waarom was ik ook alweer met hem meegegaan? Ik kende hem amper! Ik wilde niet met hem samen in een bed slapen. 'Rustig maar, jij slaapt hier in bed, ik slaap op de bank. En geen protest'. Hij slaat de dekens voor me aan de kant.
Voorzichtig laat ik me in het bed glippen en voel hoe hij de dekens over mijn lichaam heen legt. 'Goodnight princess'. Zijn zachte lippen plaatsen een vlugge kus tegen mijn voorhoofd waarna hij al gauw de kamer heeft verlaten. Angstig kijk ik om me heen naar de donkere kamer, die akelig leeg was.
Toch was ik blij dat Jason me geholpen had, ik was veilig hier.

Ik laat jullie echt te lang wachten! Ik ga nu direct schrijven! x x x

Reacties (5)

 • JuicyBieber

  Ahhw snel verder (h)

  8 jaar geleden
 • Rizzle

  Ahwwwwwwwww

  8 jaar geleden
 • Boobs

  And now everybody: AAAAAWHHHH <3

  8 jaar geleden
 • Bieberatic

  I love Jason here, so so muuuuhuuuuch

  8 jaar geleden
 • iBiebersGirl

  Awhh, super <33
  Snel verder!(flower)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen