Foto bij What is this?

We stonden gister in de top op 3! Dat heb ik allemaal aan jullie te danken <3. You guys are great!

Die avond eindigen we samen op de bank met Remember Me in de DVD-speler. Lucas heeft een gigantische flatscreen aan de muur hangen. Lui hang ik op zijn schoot terwijl Robert Pattinson er een zooitje van maakt en Emilie de Ravin hopeloos verliefd wordt. Ik vind het echt een prachtige film, maar dat einde… Tranen met tuiten. Ik huil me altijd een ongeluk. Lucas zit verveeld op de bank, onderuitgezakt. Ik daarentegen moet alle zeilen bij zetten om mijn tranen op hun plek te houden.
‘Wat is er?’ vraagt hij.
‘Ik ga zo huilen, iets wat ik probeer tegen te houden,’ snik ik.
‘Waarom moet je huilen?’
‘Je zult het zo zien, het is bijna – oh shit!’ Ik barst in huilen uit als ik de Twin Towers zie in storten.
Er klinkt een korte O van zijn kant.
‘Dat is toch ziehielieg!’
‘Ja, dat is… Die zag ik zelf ook niet aankomen.’
Ik kijk hem aan en pak zijn handen vast. ‘Beloof me dat je langer leeft dan mij.’
‘Wat?’ hij staat op ‘wat is dat nou weer?’
‘Nou, als ik jou zou verliezen, zou ik ook kapot gaan verdriet! Ik… Ik bedoel…’ Ik sta op en veeg mijn tranen weg ‘vergeet het maar, ik ben gewoon vreselijk sentimenteel aan het doen. Ik ga douchen.’ De laatste tranen rollen over mijn wangen als ik mijn toilettas tevoorschijn tover en naar de badkamer loop. Ik zeg echt rare dingen als ik sentimenteel word. Oh goodness. Secuur doe ik mijn armbandje af en kleed me uit. Lucas heeft een gigantische badkamer; twee wastafels met bijbehorende wasmeubels, een toilet en een urinoir en een gigantisch, achthoekig bad en een stortdouche. Hij weet echt wel hoe ‘ie ’t moet. Echt, de man heeft smaak. Ik laat me kalmeren door het stromende water en zet de radio aan. Vals loop ik mee te blèren als ik iets hoor bij de deur. Voorzichtig kijk ik om het douchegordijn heen. Lucas leunt tegen de muur met een onafwisbare grijns op zijn gezicht. ‘Je weet wat ze zeggen he, gedeelde smart is halve smart.’
Ah, op die manier. ‘Daar heb je helemaal gelijk in.’ Ik loop de douche uit en maak de knoopjes van zijn overhemd los. ‘Is meneer Fields daar klaar voor?’
Hij buigt naar me toe. ‘Altijd.’
Ik begin zo’n idee te krijgen waar dit naartoe gaat leiden…
Die avond, lig ik uitgeput naast Lucas in bed. Ik ben echt heel moe en hoewel Lucas het meest geweldige bed ever heeft, kan ik niet slapen. Ik heb net een aantal uurtjes geslapen, maar lig nu al zo’n twee uur wakker. Misschien moet ik maar wat melk gaan drinken. Mijn moeder beweert dat dat altijd help. Met priemende ogen in het donker tast ik de ruimte af, open de deur en knip het licht aan. Dit is duidelijk niet de keuken, maar wel iets anders wat me heel nieuwsgierig maakt. Het is zijn kantoor en ik zie een aantal foto’s op zijn bureau liggen waar ik op sta. Wat vreemd, ze zijn van plekken waar ik de afgelopen week geweest ben – zonder Lucas. Volgt hij me dan echt? Stalkt hij me? Is ‘ie een controlfreak? Oh my goodness… Waar ben ik in beland?

Reacties (11)

 • Rembrandt

  Welcome to his life,baby. Meneer de Controlfreak blijkt ook Meneer de Stalker te zijn. Maar dat had ik al een beetje zien aankomen. Aangezien hij wist waar ze uithing enzo.

  7 jaar geleden
 • NicoleStyles

  stalkerig (haha geen nederlands woord)
  snel verder <3

  7 jaar geleden
 • Bts

  AHAHAHAHAHA, als mijn vriend me later ooit gaat stalken heh...

  7 jaar geleden
 • Reading

  Stalkerrr xd

  7 jaar geleden
 • DreamerN

  Lucas is gewoon een overbeschermende, schattige stalker :] (flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen