Foto bij Controlfreak

OMG! We zijn de 200 abo's gepasseerd - nieuwe lezers, ik heet jullie van harte welkom! Om dit te vieren, nu alvast een nieuw hoofdstukje, jullie verdienen het:)!

We gaan zwaar radicaal een punt achter dit gedrag zetten. Ik laat mijn leven niet door iemand anders leiden - ook al ehh… Is het iemand zoals Lucas. Vanavond heb ik mijn slotfeest van de introweek en ga ik mijn telefoon uitgeschakeld thuis laten. Hij heeft het niet direct gezegd, maar de reden dat hij weet waar ik ben komt volgens mij door het feit dat hij het signaal van mijn telefoon kan traceren. Ik heb daar totaal geen verstand van, maar dat is het enige wat ik kan bedenken. Bijna de hele week heb ik de WiFi en de bluetooth al uitstaan, maar dan nog weet hij me te vinden.
Dus we gaan het radicaal anders doen.
Ik ben net mijn haar in model aan het brengen als Mike totaal in paniek mijn kamer binnenstormt. 'Julia, heb jij misschien haarlak, gel of wax? Mijn haar is een drama en het mijne is gewoon op - of Melanie heeft 't gejat, I don't care, maakt me niet uit, maar ik heb het nu gewoon keihard nodig!'
Ik schiet in de lach. 'Kijk eens bij mijn wastafel. Pak maar wat je nodig heb.'
'Je bent een engel!' gilt hij, waarna het stilvalt. 'Waarom kijk je zo bedroefd?'
Ik zucht. 'Ik ben niet bedroefd. Teleurgesteld, denk ik.'
'Hoezo schat?'
Ik draai me naar hem om. 'Het is Lucas…'
'Oeh, mega hot toyboy?'
'Toyboy? Hij is ouder dan mij hoor!'
'Was een geintje - what's up?'
'Hij is nogal controlfreakerig. Het voelt alsof ik mijn vrijheid kwijt raak.'
'Schat, die man is gewoon gek op je - en geef 'm eens ongelijk: als ik hetero was dan had ik je allang de mijne gemaakt.'
'Denk je dat 'ie 't doet omdat hij bang is me kwijt te raken?'
'Zou er een andere reden kunnen zijn, dan? Mannen zijn jagers en hun prooi houden ze liever voor zichzelf.'
Toch blijf ik bij de conclusie dat er meer aan de hand is, wat hij me niet wilt vertellen. Want wat zou anders een reden kunnen zijn voor zijn absurde gedrag? Ik weet bij lange na nog niet alles van hem, om daar maar eens mee te beginnen.
'Maak je er maar niet druk om en als je wilt dat 'ie minder bezitterig doet, dan ga ik wel met hem praten. Bied ik 'm gewoon een contract aan waarin ik laat opnemen dat ik jouw bodyguard wordt. Krijg je gewoon weer vrijheid.'
'Ha,' snif ik sarcastisch 'de oplossing, niet?'
'Altijd. Mike heeft altijd een oplossing. Met mijn haarlak en wax loopt hij mijn kamer uit. Was het maar zo makkelijk zoals Mike beweert, het zou mij in ieder geval enorm helpen. Want daar ben ik nog wel bestand tegen, maar het leven wat Lucas leidt - ik denk dat ik nog geen 20 procent weet. En dat is pas echt frustrerend.

Een halfuur later kijk ik voor de laatste keer in de spiegel. Ik heb een zwart jurkje aangetrokken met een grof gebreid, camelkleurig vest er op. Snel schiet ik in mijn Vans en pak mijn tas. Adriana en Mike staan al beneden te wachen. Melanie moeten we nog een keer of vijf roepen voordat ze eindelijk naar beneden komt, maar dan kunnen we eindelijk vertrekken. Het laatste introfeest. Ja, het echte staat op het punt zich te ontpoppen.

Reacties (5)

 • Rembrandt

  Lucas gaat dit niet leuk vinden.

  7 jaar geleden
 • YOURHEAD

  ik begin die lucas gast een beetje eng te vinden! dus verder i wanna know why!

  7 jaar geleden
 • MacGyver

  Ik denk dat ik weet waarom Lucas zo'n controlfreak is maar het begint nu wel gewoon erg te worden.

  7 jaar geleden
 • 1TWILIGHT

  Ben dol op je story!!
  Snel weer verder!:Y)

  7 jaar geleden
 • Manonxxx

  Super leuk
  Snel verder...
  xx(flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen