Jason McCann

Het is maandagochtend, vroeg in de morgen. Toch sta ik al in mijn sportbroek en t-shirt op het sportveld. Ik was bij het basketbal team geplaatst, waardoor ik der nu al vroeg moest zijn. Ergens wist ik dat ik gewoon niet had kunnen opdagen, maar sporten kan nooit kwaad. En het uitzicht van een aantal cheerleaders even verderop was zeker niet verkeerd.
Mijn humeur slaat totaal om als ik Thomas het veld op zie lopen. Kwaad bal ik mijn vuisten, klaar hem opnieuw aan te vallen. 'Wow, wat ben jij van plan man?'. Verbaasd kijk ik achterom naar een van de jongens uit het team. 'Om die Thomas een les te leren, die klootzak, een beetje aan Mila zitten'. 'Het is zijn vriendin, dus zo raar is dat niet'. Ik kijk hem nijdig aan, maar besef al gauw dat hij geen idee heeft van het incident. 'Niet als het vrijwillig is nee', sis ik kwaad en loop langs hem heen. 'Wow chill out Jason, ik vroeg het alleen'. Ik trek een wenkbrauw op en bestudeer zijn houding.
'Chris', mompelt hij en steekt zijn hand uit. 'Jason', mompel ik ongeïnteresseerd terug en volg in mijn ooghoeken Thomas die over het veld. Beiden lopen we naar de coach die al een bal tussen zijn handen geklemd heeft. 'Iedereen klaar om het veld op te gaan?'. Wild begint iedereen te juichen terwijl ik wat ongemakkelijk achter mijn hoofd krab. 'Onze nieuwe aanwinst van dit jaar is Jason McCann, ik hoop dat hij mijn verwachtingen waar zal maken'. Hij knipoogt en gooit me vervolgens de bal toe. Hard fluit hij op zijn fluitje en wijst naar het veld. 'Maak teams en speel, come on!'.

Na ruim een uur getraind te hebben loop ik op mijn gemak het veld af. 'Goed gespeeld hoor McCann'. Ik grijns en knik dankbaar met mijn hoofd. 'Jase!'. Grijnzend draai ik me om bij het horen van mijn bijnaam die Mila me gegeven had. 'Hey gorgeous'. Ze kijkt wat naar de grond terwijl een rode tint zich vormt op haar wangen. 'Je zit bij het team!', zegt ze vrolijk en slaat haar armen rond mijn lichaam heen. 'I know!', lach ik tegen haar haren aan en ruik haar heerlijke parfum.
Al gauw verlaten haar armen mijn lichaam weer, en kijkt ze me glimlachend aan. 'Het is uit met Thomas'. Ik probeer mijn enthousiasme binnen te houden en trek haar opnieuw in een knuffel. 'Hij was je niet waard'. Ze lacht tegen mijn schouder aan. Gauw duwt ze zich weer een beetje van me af. 'Wat doe je vanmiddag?'. Ik haal mijn schouders op. 'School tot twee en daarna...'. 'Oh als je nu wacht tot drie kunnen we samen wat drinken in de stad?'. Ik knik instemmend.
'Lijkt me leuk mil'. Haar ogen kijken verbaasd op in de mijne waarna ze knikt. 'Wel Starbucks! Ze hebben daar van die heerlijke chocolade taart'. Direct schiet ik in de lach, terugdenkend aan haar obsessie voor chocolade taart. 'Prima voor mij', antwoord ik met een brede glimlach. Ze knikt en zet een stap naar achteren. 'Tot vanmiddag jase'. 'Nice nickname'. Ze giechelt beschaamd en loopt gauw weg van het veld. Ik loop de kleedkamer binnen en zie gelijk hoe Thomas op me afstormt. 'Blijf met je gore poten van mijn vriendin af'. 'Ze is je vriendin niet eens meer, jackass'. Hij schud kwaad zijn hoofd.
Net als hij zijn vuist in mijn maag wil slaan, houd ik hem tegen met een simpele grip op zijn arm. Pijnlijk kijkt hij me aan.
'Dacht het niet, ze wil je niet meer, accepteer het', knipoog ik simpel en loop langs hem heen. Hij zou nooit meer iets te maken hebben met Mila als het aan mij lag.

Bijna kerstmis! yeah xxxxx

Reacties (2)

 • Boobs

  awh, cutie.

  8 jaar geleden
 • JuicyBieber

  oehoehw snel verder(H)

  ahwyeaah,

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen