Foto bij 225. || Rainbows ||

WAT LEUK! de mensen van jullie die gaan, zitten best dichtbij me! zeg ff hey als je me tegenkomt;)

En ja... We zijn bijna bij het end jongens... Dit is al het één na laatste hoofdstukje...:(

Maar er komt een vervolg! Als het 226ste hoofdstuk is geactiveerd begin ik te schrijven aan het vervolg. Dan schrijf ik een week lang vooruit, en dan begin ik daarna alles langzaam te activeren:)Moet ik het vervolg bij dit verhaal zetten of in een nieuw verhaal?
Zou iedereen een kudo kunnen geven, als ik het laatste hoofdstuk heb geactiveerd? dan kunnen we voor de laatste x met dit deel in de top:)
(H)

2 weken later.

"Mag dat beest wel mee het vliegtuig in?" vroeg ik aan Justin, die Louis, zijn kameleon, op zijn arm had. "Wie, Louis?" vroeg hij. "Ben ik een beest?" vroeg Louis verbaasd. Ik zuchtte en schudde mijn hoofd. "Nee, ik bedoelde de kameleon." zei ik en rolde met mijn ogen. "Oh.." zei Louis en begon weer een gesprek met Harry.
We zouden met zijn allen Justin, Chaz en Ryan uit gaan zwaaien. Zij gingen naar Canada. Justin zou gaan overnachten bij één van zijn twee vrienden. Tot mijn grote verdriet. Had ik na al die tijd mijn geluk gevonden, ging het weg.
One Direction had een platencontract gekregen, na veel gesprekken met allemaal mensen die interesse hadden. Uiteindelijk waren we terecht gekomen bij Simon Cowell, die ons verder heeft geholpen en nu hadden we ene Paul. En die Paul regelde alles voor ons. Ik wist niet hoe je zijn functie moest noemen. Maar volgens mij was hij onze manager.
Justin werd uit de band gepikt door Scooter Braun, die zei dat hij beter solo zou kunnen gaan. Ik heb natuurlijk fel geprotesteerd. Want dat zou betekenen dat hij weg zou moeten. Maar ik had het protest opgegeven toen Justin me vertelde dat dat zijn droom was. Ik heb de hele nacht naast hem liggen huilen.
Maar hij had me gezegd dat het oké was. Dat het goed zou komen en dat ik iedereen had die me steunde. En dat klopte wel. De andere jongens steunden me echt.
"Natuurlijk mag Louis mee. Hij houd van vliegen." zei Justin. Het kleine beestje op zijn arm nam de kleur van zijn shirt aan en maakte een klein dinosaurus geluidje. "Justin, het is een kameleon. Die vliegen niet." wees ik hem erop.
"Nou en? Ik ben een mens. Ik kan ook niet vliegen. Maar ik vind het wel leuk." zei hij en stak zijn tong naar me uit. Ik glimlachte alleen maar. Justin was geen haar veranderd sinds die eerste keer dat ik hem zag.

Reacties (11)

 • ardjan

  Vervolg hier, wel met nieuwe nummering en alles...
  en dat van Louis de kameleon, geniaal XD

  7 jaar geleden
 • SuperNiall

  OMG ik wil niet dat dit verhaal stopt!!! maar gelukkig komt er een vervolg!!!(lol)
  want ik kan niet zonder dit verhaal(H) Love Your Story Forever(H)

  7 jaar geleden
 • Chipitos

  Kan je nog ff een foto posten? Ik ben je gezicht kwijt ;$
  En kudo zal komen nieuwe verhaal erachter plakken (:

  7 jaar geleden
 • Bellum

  Natuurlijk krijg je kudo!
  En vervolg gewoon hier...

  7 jaar geleden
 • loveyou1D

  Natuurlijk kudo waard!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen