Foto bij You can ask me everything - except that

Laat je een kudo en reactie achter? Me likes:)!

Meteen na mijn ontmoeting in de coffeeshop, loop ik naar de dichtstbijzijnde supermarkt voor een fles wodka. Stilletjes sneak ik het huis in en ga naar mijn kamer. Ik pak een groot glas en mix de drugs met de wodka. Durf ik dit echt? Dit is echt harddrugs. Zo verdovend als je het maar hebben kan, de ultieme bevrijding. Een keertje mag toch wel? Vast wel. Ik neem een grote slok en voel de verdoving door mijn lijf heen spoelen. Dit is echt goed. Vermakelijk zak ik onderuit op de bank. Hier ga ik nu eerst eens van genieten. Bevrijding. Geen pijn. Ik voel het allemaal niet meer. Ik voel helemaal niets meer. Leeg. Ik ben volkomen leeg van binnen. Niets meer dan een ballon vol helium. Helium. Ik schiet in de lach!
‘Wat een humor!’ schatter ik hardop tegen mezelf. Met een grote lach op mijn gezicht laat ik me neervallen op mijn bed. Dit is echt fantastisch. Ik kan er niets anders van maken.
Het werkt zo verdovend als een trein. Morfine is er niks bij. Ze zouden mensen met veel pijn geen morfine moeten geven, maar heroine! Of doen ze dat al? I don’t care. Het maakt me geen zak uit. Het gaat erom dat ik me goed voel. Dondersgoed. Ik tover nog een jointje tevoorschijn en neem een hijs. Nou, Lucas Fields, je doet me helemaal niets meer! Ik voel helemaal niets voor je! Van mijn part spring je van een brug af, ik zal er geen traan om laten. Ha!

‘Goedenavond volk!’ Mijn klasgenoten komen de volgende avond het huis binnen en we lopen naar Mike’s kamer toe, aangezien dat de grootste kamer van het huis is. Mike en ik hebben ons best gedaan om hapjes klaar te maken en we hebben een krat bier gehaald. En daar zitten we dan: Mijn klasgenoten Dennis, Josh, Marije en Sanne en mijn huisgenootjes Mike, Melanie en Adriana. We hebben de grootste lol en ik betrap mezelf erop dat ik geen pijn heb. Oké, vanmiddag heb ik nog een glas met heroine op, maar die is nu inmiddels wel uitgewerkt. Dat weet ik, want de pijn nam tot een uur geleden weer toe. Maar nu neemt het weer af en dat is prettig. We besluiten old school Truth or Dare te spelen en nadat Sanne Mike heeft gezoend, Marije een mier heeft opgegeten en Melanie vijf minuten lang een handstand heeft gedaan, is het Dennis zijn beurt om een lepel sambal naar binnen te werken. Nadat hij van de schrik is bekomen, kijkt hij mij aan. ‘Julia, truth or dare?’
Ik ben niet zo in de stemming om iets actiefs te doen, dus ik speel op safe. ‘Truth.’
‘Oké,’ vervolgt hij en ik zie hem nadenken ‘hoe en wanneer is je laatste relatie geëindigd?’
Ik zie Mike me verschrikt aankijken. Elke vraag uit het universum had hij me mogen stellen – behalve deze! Nu begeef ik me op het gladste ijs in dagen. ‘Mijn ehh… Laatste relatie is een week geleden geëindigd.’ Hoe moet ik de andere helft van de vraag beantwoorden? Dennis verwacht zeer zeker een antwoord, want hij blijft me met zijn intens groene ogen aankijken.
‘Die is geëindigd, geëindigd omdat…’ Ik krijg niet eens een fatsoenlijk woord over mijn lippen – help!

Reacties (4)

 • LandShark

  heroine drink je niet.... je rookt t of spuit t
  je had beter vloeibare mdma kunnen nemen of een half grammetje coke dat komt allemaal wat realistischer over...
  maar leuk verhaal hoor x

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Omg, Mike save her.
  Snel verder...
  +kudo
  xx(flower)

  7 jaar geleden
 • D3M1

  Zeg gewoon Hij is te bezitterig

  7 jaar geleden
 • DreamerN

  Oh oh... Wat gaat ze antwoorden ?
  Hopelijk vind Mike al de drugs op haar kamer en gooit hij het weg:)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen