Foto bij Dankwoord

Lieve abo's en stille lezers,

Het einde van het verhaal is dus echt gekomen. Vanaf het moment dat ik gestart ben met dit verhaal tot het einde, heb ik genoten van het schrijven ervan. Jullie reactie's gaven mij steeds nieuwe inspiratie en zin om aan het verhaal verder te schrijven. Inmiddels ben ik best gehecht geraakt aan dit verhaal en de lezers die het met zich meebracht. Ik hoop dat jullie net zoveel van dit verhaal hebben genoten als dat ik dat heb gedaan. Uiteindelijk ben ik redelijk trots op de story, maar het kan altijd beter:)

Ik wil jullie bedanken voor het lezen, voor de lieve reacties, complimentjes, maar ook de opbouwende kritiek. Ook bedankt aan degenen die mij hebben geholpen als ik even niet wist hoe ik verder moest schrijven (diegenen weten dit wel;)) Ook bedank ik iedereen die de groene knop hebben ingedrukt.
Het liefst zou ik jullie allemaal persoonlijk bedanken, maar dan wordt het een waslijst van hier tot Tokio.

Hopelijk komen jullie allemaal naar het concert (ik hoop dat ik ook een kaartje kan bemachtigen) en dan kunnen we elkaar meeten:D

I guess this is goodbye, tenzij jullie mijn volgende story gaan volgen:
Love On Distance - Harry Edward Styles and Liam James Payne

Of uiteraard een van mijn andere fanfictions..

Recording With Love - featuring Zayn Malik 1D
Stop Smiling Away The Pain - Niall James Horan 1D (die ik samen met MissCurly schrijf)


En ik schrijf ook ander soort verhalen:D

Mocht ik nog nieuwe stories beginnen, die jullie misschien leuk vinden, dan zal ik ze als extra hoofdstuk toevoegen;)


Ik hou heeel heel veel van jullie en ik wil jullie eigenlijk niet missen:(

100000 kusjes van jullie schrijfster,
Enthusiasm

Reacties (3)

 • MrsJedward

  het was echt altijd super om jouw verhaal te lezen en was dan ook steeds heel euforisch als er een nieuw stukje was!^^ Ik ga de andere verhalen zeker eens bekijken en mss wel abo's nemen als ze mij aanstaan (wat me niet zou verwonderen, jij bent er immers aan aan het schrijven) <3

  8 jaar geleden
 • Dutchie

  Je hebt echt een geweldig verhaal geschreven meid, en ik heb het dan ook met veel plezier geschreven. Ik zal je nog snel eventjes een afscheids cadeau geven!! Dus iedereeen druk op die cadeau knop en geef haar als bedankje nog eens eventjes een plekje in de top!!
  xx

  8 jaar geleden
 • Pepito

  :)We all love you!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen