Foto bij Jedicated 001

Okay, ik weet dat ik had gezegd dat ik pas zou beginnen aan dit verhaal als No Matter What afgelopen was, maar ik kan niet wachten... (: en ik denk niet dat jullie het erg vinden(:
Okay, dit stukje is niet erg goed, maar dat zijn eerste stukjes nooit toch??
Anyway, veel plezier met lezen en vertel me alsjeblieft wat je vind!
<3

'Starlight, are you okay? Say something! Please, Fiona, let me in!' klinkt de bezorgde stem van mijn lieve vriendje John aan de andere kant van de deur. Maar ik weiger om de deur open te doen. 'Fiona! Let me in, or else I will kick in the door!' Ik zit doodstil op de vloer van de badkamer. Ik schrik als John echt tegen de deur begint te bonken. 'Okay! Wait, I will open de door!' Ik sta op en kreun van de spierpijn. Langzaam loop ik naar de deur en draai hem van slot. Gelijk gaat de deur open en verschijnt het bezorgde gezicht van John. 'Starlight, what the hell is happening?! Tell me!' Ik haal diep adem. 'John, do you love me?' Bijna beledigd kijkt hij me aan. 'Of course! What kind of question is that?!' Ik weet dat het geen garantie is dat hij zal blijven, maar het stelt me toch een beetje gerust. 'Please, tell me what's happening! I'm dying here!' Ik pak zijn hand en neem hem mee naar mijn kleine woonkamer. 'Okay, sit down,' zeg ik en John gaan op de bank zitten. 'John, I am pregnant.

Reacties (4)

 • JedwardXking

  Wooaaahhhh snel verder !

  8 jaar geleden
 • MrsJedward

  omgoooooooood, wa een zalige start!!!!! ;o snel verderrrrrrrr!^^ hopelijk accepteert Jawn het en blijft hij bij Fiona!

  8 jaar geleden
 • MERTENS14

  Snel verder

  8 jaar geleden
 • crazycatlady

  ahhh het is een geweldig stukje:D niet zeggen dat het slecht is:P want dat is het niet en natuurlijk vinden we het niet erg dat je nu al begint;) xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen